Tafels oefenen tegen tijd


28.03.2019 Auteur: Baki

Leuke spelletjes om de maaltafels online te oefenen. Je moet telkens 3 of 4 cijfers op de juiste plaats zetten zodat je een vermenigvuldiging krijgt die klopt. Klik onderaan op de groene pijl om verder te gaan.

Ben je snel genoeg om levend door de eerste ronde te geraken? De vakjes die je groen laat, zijn de tafels die je wil oefenen. Dit is wat tafels-oefenen. Met de muis kan je de bellenblazer bewegen over het scherm. Als je een bekende gebruiker bent, kun je hier je login naam invullen. Klik onderaan op de groene pijl om verder te gaan.

Beloning Als beloning wordt er 'geld' verdiend met goed gemaakte sommen.

Speel "vier-op-een-rij" tafels oefenen tegen tijd de computer of tegen een andere speler die online is. Je kan het geluid afzetten links onderaan door op de luidpsreker te klikken met je muis. Bij een fout antwoord val je in het water en verlies je tijd.

Snelheid en tactiek zijn belangrijk. Je blijft maaltafels krijgen tot de hele kolom groen is. Dit is een omrekentabel deense kronen naar euro goed spel als voorbereiding op het delen met rest en het cijferend delen.

Dit is een Amerikaans spelletje. Er zijn vier moeilijkheidsniveau's.

Maaltafels oefenen op de computer

Hoe snel kan jij naar het juiste product racen? Al die moeite om de tafels te leren is bepaald niet voor niets. Op deze manier worden de sommen die nog niet goed worden beheerst vaak gevraagd en worden de sommen die al wel worden beheerst alleen gevraagd om deze niet te vergeten en voor wat succeservaring. Nu kan je kiezen of je het onderste of bovenste pijltje verschuift.

Je kan heen en weer bewegen met de pijltjestoetsen.

  • Wie heeft er het eerst 3 op één rij? Klik op de tafel van de vermenigvuldiging die je wil oefenen.
  • Snelheid is hier héél belangrijk!

Klik op Play en vervolgens tafels oefenen tegen tijd je met de muis de spoken aanklikken die in die tafel van vermenigvuldiging voorkomen. Als je dit spelletje vaker gaat doen, vergeet dan niet je naam in te vullen rechts onderaan. De chronometer begint na drie tellen te lopen. Als het lukt, kan je een Award afprinten. Wil je liever op je tablet oefenen?

Tweede leerjaar

Gek van Rekenen - Mad 4 Math. Je moet ervoor zorgen dat je wielen goed vasstaan. Oefen je maaltafels op tempo!

Je duidt de maaltafel aan die je wil oefenen en starten maar. Beloning Als beloning wordt er 'geld' verdiend met goed gemaakte sommen. De kinderen kunnen geld verdienen en hier tafels oefenen tegen tijd beloning van kopen in de "winkel" van tafels-oefenen. Schrijf je hier in. Typ de uitkomst in met de cijfertoetsen.

Klik daarna op NEXT voor de volgende opgave. De computer verbetert je werk op het einde als je wil. Op de meteorieten staan vermenigvuldigingen. Op deze manier worden de sommen die nog niet goed worden beheerst vaak gevraagd en worden de sommen die al wel worden beheerst alleen gevraagd om deze niet te vergeten en voor wat succeservaring.

Hap de juiste producten op voordat de vleermuis jou te pakken krijgt!

Kies je volgende vak strategisch. Sleep alle producten naar de juiste plaats in het honderdveld. Schieten doe je met de lange 'spatiebalk'. Eerst krijg je nog een schermpje met uitleg in het frans. Laat hier tafels oefenen tegen tijd vraag of bericht achter. Tasje haken gratis patroon het einde nog 3. De tafels gaan tot 'x12'. Er zijn echter ook enkele belangrijke trucjes of strategieen die het oefenen van de tafels bijzonder kunnen vereenvoudigen.

Tup de uitkomst met je cijfertoetsen. Snelheid is hier héél belangrijk! Vervolgens kun je je bij een spelletje aansluiten join game of je eigen spelletje opstarten create game.

Of rechts, op een reeks van tafels die je door elkaar wil oefenen. De vakjes die je groen gekleurd laat, binnen 8 seconden oranje en langer dan 8 seconden rood. Wanneer het kind de tafelsom binnen 4 seconden beheerst kleurt de som tafels oefenen tegen tijd, zijn de tafels die je gaat oefenen, petanque.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com