South bay sjaal rand patroon


23.03.2019 Auteur: Nanno

Ik zou graag het ezeltje met mandjes en de baret en de kleine kerstkransjes willen hebben van jou. Dat is misschien wel leuker en handiger dan een poncho:

Hoi angelique, Ik vindt je ezel helemaal geweldig , zou graag het patroon van je willen hebben Alvast bedankt Email carolien keijer. Dank je wel voor het delen. Groetjes Rian van creavaria blogspot.

Hallo Angelique, Zou ik alstublieft het patroon van het ezeltje mogen hebben. Patty 7 december om

Anoniem 27 februari om Nu ik vorige maand bevallen ben van een dochter al helemaal druk in de weer met schattige mutsjes enz. Wat een geweldig leuke dingen heb je gemaakt zeg.

Wat komt me dat patroontje toch bekend voor van de omslagdoek Een granny bestaat uit 3 stokjes.

Ik vindt ze zo leuk dat ik ze zelf wil maken. Rolande 6 februari om Anoniem 27 oktober om
  • Renate 27 juli om Maar het gaat vast wel lukken, een kwestie van uitproberen.
  • Bofkont je hebt een uiltje gewonnen!

Tomeloos haken in de buitenlucht!

Ik heb boven garen uit de voorraad gehaald die ik van mijn moeder gekregen heb, zachtgroen mohair. Bianca 7 oktober om Florian Vandeputte 5 augustus om Wat een ontzettend leuke ezel! Alvast bedankt mientje58 gmail. Eindelijk en project voormijzelf, en niet alleen cadeautjes voor anderen.

Zou je hem mij nog een keertje willen mailen, het liefst met het patroontje vd mandjes erbij. Zou ik het patroon mogen en van de mandjes met groenten zodat ik haar kan verrassen. De ezel heeft alleen een jaar gestaan zonder mandjes met groenten.

Zou je mij het patroon van de ezel en de mandjes willen sturen.

We zouden ze willen maken voor een benefiet van een school. Na een tijdje nadenken vond ik dat ik wel een poncho kan gebruiken. Dan is de keuze wel heel gemakkelijk!! Groetjes, Judit judit80 yahoo.

Ik zou het beestje graag willen maken voor mijn dochtertje! Ik heb het patroontje aangevraagd zoals hierboven vermeld, maar krijg spijtig genoeg geen reactie???. Ik vrees dat het aan jouw email ligt. Alvast bedankt mientje58 gmail. Ik stuur het je dan zsm toe.

Renate's haken en zo

Anoniem 11 november om Wat lief dat je dit met ons wil delen, hij is echt superrrrrrrrrr gaaf.. Zou je mij het patroon van de ezel en de mandjes willen sturen.

  • Mijn email adres is:
  • Hoe haak jij je picootjes aangezien ze aan de tekening te zien maar over twee steken gaan?
  • Vandaar op deze manier:
  • Ik heb boven garen uit de voorraad gehaald die ik van mijn moeder gekregen heb, zachtgroen mohair.

Anoniem 1 maart om South bay sjaal rand patroon Sleddens 20 juni om Ik heb boven garen uit de voorraad gehaald die ik van mijn moeder gekregen heb, zachtgroen mohair. Renate 4 oktober om Anoniem 23 juli om Lise van Die 17 juni om Alleen bleek achteraf dat de tafel zo ontzettend vol lag, dat ik de hartjes, since 2008.

Ik vrees dat het aan jouw email ligt.

Haken bij het haardvuur

Rianne Gielen 13 mei om Anoniem 18 januari om Anoniem 28 november om Wat een geweldig leuke dingen heb je gemaakt zeg.

Gepost door Renate op Ik zou heel graag het patroon van het ezeltje van je krijgen. Wat een geweldig leuke dingen heb je gemaakt zeg.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com