Chinees restaurant de lange muur oudewater


01.02.2019 Auteur: Hendrina

Na een wandeling in de mooie omgeving besloten we hier te eten. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Nederland België Nederland Servië. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Op zondagavond even uit eten. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging.

De lange muur is een erg veel voorkomende naam voor een chinees restaurant in Nederland. Maar dat zijn we inmiddels in de horeca wel gewend. Hier hebben we gegeten op 22 november Vinden dit het beste chinese restaurant in de wijde omtrek.

Beste chinese restaurant in de wijde omtrek? Op zondagavond even uit eten.

De bediening is uitermate vriendelijk en staan altijd klaar voor een praatje! Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?

Informatie over Chinees Indisch Restaurant De Lange Muur in Oudewater

Super restaurant qua eten en bediening. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Bediening ook geen aanmerkingen en keurig. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.

Maar dat zijn we inmiddels in de horeca wel gewend.

  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
  • Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Nicky van der Mispel.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. De bediening is uitermate vriendelijk en staan altijd klaar voor een praatje. Reizigers die Lange Muur bekeken, bekeken ook. Een leuke locatie we zaten boven en het was chinees restaurant de lange muur oudewater rustig maar wel gezellig. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Goed eten en altijd vriendelijke bediening, met kerst zijn wij geweest.

Hoe was jouw ervaring?

Ik kom hier nu al jaren en heb een heleboel personeel gezien maar het personeel van nu is wel echt top! Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht.

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.

Hoe was jouw ervaring! Wij dineren hier regelmatig. Hotels in de buurt. Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Sfeer is typisch chinees maar men doet echt zijn best daar. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Stel Inky44 een vraag over Lange Muur. Reizigers die Lange Muur bekeken, bekeken ook.

Een leuke locatie we zaten boven en het was er rustig maar wel gezellig. Reizigers die Lange Muur bekeken, bekeken ook. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, chinees restaurant de lange muur oudewater. In Lange Muur geweest. Bel een kwartiertje van tevoren de bestelling door. Beste chinese restaurant in de wijde omtrek! Romantic movies like if i stay chinees restaurant, vooral de Ti-pan gerechten en de Chinese specialiteiten proberen waard.

Bediening ook geen aanmerkingen en keurig.

Vragen of opmerkingen

Is dit restaurant geschikt voor dineren? Het eten was matig maar zeker niet slecht. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Aan te bevelen retaurant. Goed eten en altijd vriendelijke bediening, met kerst zijn wij geweest. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com