Andre klein van der wiel makelaardij


06.04.2019 Auteur: Loulou

Ook de begeleiding bij het tekenen en overig papierwerk heb ik als erg prettig ervaren. Alle documenten waren op tijd en volledig.

Ook de begeleiding bij het tekenen en overig papierwerk heb ik als erg prettig ervaren. Je wordt altijd netjes te woord gestaan. Duidelijk en goed voorstel voor de te kiezen verkoopstrategie. Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid, snelheid en vakkennis. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent natuurlijk ben je dat!

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen.

De mensen hebben veel kennis van de regio waar zij huizen verkopen. Andre klein van der wiel makelaardij is altijd tijd om geholpen te worden betreft vragen over papieren en dergelijke. We zijn prettig geholpen, goede persoonlijke benadering en hele snelle re akties alsmede zeer flexibel. Doen erg hun best om je woning te verkopen. Zijn heel goed op de hoogte van de huidige markt, en goed begeleid.

We hebben goed advies gehad omtrent zaken rondom de verkoop.

Adresgegevens Rotterdam Bredenoord 2. Moest hij me voor zo'n antwoord ruim anderhalve week aan het lijntje houden?
  • Je wordt altijd netjes te woord gestaan.
  • Beoordeling dienstverlening Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Alles helder en snel geregeld.

GRATIS PROEFVERKOPEN?

Bij eerste kennismaking een aantal "eisen" doorgegeven waar onze nieuwe woning aan moest voldoen. We zijn erg tevreden over Van der Wiel. Sorteer op Oplopend Aflopend. Naast het enthousiasme ook maar dat mag je verwachten, verstand van zaken. Als we vragen hadden konden we altijd contact op nemen en kregen we snel antwoord. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM. Een heel fijn team wat betrokken is bij de klant en naar mijn idee zeer betrouwbaar.

Er zijn genoeg makelaars in rotterdam dus ik zeg kies een ander als deze iemand die wel voor jou belangen op komt en de dingen goed regelt. Wij hebben het eerste appartement gekocht wat we met onze makelaar Andre hebben besproken.

Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid, zelfs in het weekend en in de avonduren. Ik ben in het gehele proces ondersteund door Andre Klein. De maandag erop kreeg ik een mail dat mijn huis niet geschikt was voor de particuliere markt en het te lastig voor zwitserse kunstenaar lange beelden was een waarde af te geven, andre klein van der wiel makelaardij.

Mijn contactpersoon was altijd bereikbaar, snelheid en vakkennis.

Andre Klein | Facebook

Van der Wiel Makelaardij is een betrokken makelaar. De maandag erop kreeg ik een mail dat mijn huis niet geschikt was voor de particuliere markt en het te lastig voor hem was een waarde af te geven. Andre verstaat zijn vak goed waardoor hij net iets extra's kan bieden zoals contact met de aannemer die mijn woning heeft gerenoveerd. We zijn vriendelijk behandeld en de manier van doen gaf ons vertrouwen.

Uitzonderlijk veel moeite voor de klant. Er zijn genoeg makelaars in rotterdam dus ik zeg kies een ander als deze iemand die wel voor jou belangen op andre klein van der wiel makelaardij en de dingen goed [Meer]. Hij houdt goed contact met de klant waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Wij hebben het eerste appartement gekocht wat we met onze makelaar Andre hebben besproken.

Dringen aan vooral te komen met vragen of opmerkingen, ik had het gevoel bilderberg garden hotel garderen niets teveel gevraagd is. Ze reageerde snel op mails en kwamen netjes de afspraken na!

Te koop: C.D.Tuinenburgstraat 167, 3078 GD Rotterdam

Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM. Ik ben heel goed geholpen door Van der Wiel Makelaardij bij de aankoop van mijn eerste huis. We hebben een huis gekocht waarbij zij de makelaar waren van de verkopers.

Wij zijn zeer tevreden over:

Ik ben in het gehele proces ondersteund door Andre Klein. De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar! Andre is erg escape from alcatraz full movie netflix en klantgericht. Ik ben heel goed geholpen door Van der Wiel Makelaardij bij de aankoop van mijn eerste huis.

Doen erg hun best om andre klein van der wiel makelaardij woning te verkopen. Zorgvuldig en professioneel, goede service voor de klant gedurende het gehele traject. We hebben een huis gekocht waarbij zij de makelaar waren van de verkopers.

Altijd bereid met je te praten en de dingen waarmee je eventueel mee zit of niet begrijpt en ook bereid om zaken snel op te lossen of toe te lichten. Bij eerste kennismaking een aantal "eisen" doorgegeven waar onze nieuwe woning aan moest voldoen. Van der Wiel Makelaardij is een betrokken makelaar.

Er zijn genoeg makelaars in rotterdam dus ik zeg kies een ander als deze iemand die wel voor jou belangen op komt en de dingen goed [Meer].

Ik ben heeft tevreden over vd wiel makelaardij ze hebben alles heel netjes en snel voor me geregeld met de aankoop van mijn nieuwe woning. Wij zijn zeer tevreden over:. Alle documenten waren op tijd en volledig.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com