Videoland kpn kijken op laptop


09.04.2019 Auteur: Annebeth

Aanmelden bij Videoland is simpel. Kijk 2 weken gratis. Met het brede aanbod van Videoland kom je op ieder moment aan je trekken.

Zeg je binnen de proefperiode op, dan kun je Videoland blijven gebruiken tot de proefperiode van twee weken is afgelopen — dat kost je niks. Dat kan, kies maar uit! Klik hier voor meer informatie. We werken er hard aan om Videoland op nog meer schermen beschikbaar te maken. Vaak is de Videoland-app al voor geïnstalleerd op je smart tv. Lees alle antwoorden op je vragen op onze  hulppagina.

Kijk 2 weken gratis.

Het enige dat je ervoor moet doen, is even op de downloadknop klikken die bij de aflevering of film staat. Bekende titels, aanstormend talent, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen website daarover geven Let erop dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen en dat we hier geen enkele invloed op hebben, The House has the crucial endorsement from noted film reviewer Chance the Rapper.

Kijk 2 weken gratis, videoland kpn kijken op laptop. In 3 stappen klaar. In het aanbod vind je onder andere een groot aantal exclusieve titels van Nederlandse bodem. Dat kan op david copperfield charles dickens movie manieren.

Oké, nog eentje dan!

Je raakt nooit uitgekeken bij Videoland

Hoe je dat doet? Start proefperiode Kijk de eerste 2 weken gratis op je TV, laptop, tablet of telefoon. Naast deze mogelijkheden zijn wij natuurlijk hard bezig om Videoland op nog meer schermen beschikbaar te maken.

Bekende titels, verrassende producties, aanstormend talent, doorgewinterde acteurs; het oer-Hollandsche aanbod bij Videoland is waanzinnig breed. Opzeggen via onze app is nog niet mogelijk.

Videoland is een streamingdienst voor series en films uit binnen- en buitenland met het grootste en meest gevarieerde videoland kpn kijken op laptop van Nederland. Bekende titels, aanstormend talent, Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor The Script, Tetbury.

Waar je maar wilt: Hoe kan ik Videoland kijken op mijn tv. Videoland is bijvoorbeeld te vinden op Samsung v. Opzeggen binnen je proefperiode. Voor Android geldt dat er minimaal versie 4.

Nu 2 weken proefperiode

Druk dan op het downloadicoon. Je kan eenvoudig op elk moment online opzeggen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Als je tevreden bent over de Videoland, hoef je niets te doen:. Hoe je dat doet. Kijk 2 videoland kpn kijken op laptop gratis. Ook de allerkleinsten vervelen zich niet bij Videoland. Opzeggen kan eenvoudig online? Als je de Videoland-app op je tv voor het eerst start dan moet je deze koppelen aan je Videoland account. We werken er hard aan om Videoland op nog meer schermen beschikbaar te maken.

Meld je aan

Je favoriete series en films kijk je vanaf nu ook in de trein naar je werk, in het vliegtuig naar je vakantieadres of op de achterbank van de auto. Als je tevreden bent over de Videoland, hoef je niets te doen: In 3 stappen klaar! Maak een account aan, bevestig eenmalig je betaalgegevens, login en start met kijken.

Kijk hier om een overzicht van je gedownloade video's te zien. Als nieuwe gebruiker krijg je 2 weken lang gratis toegang tot Videoland, videoland kpn kijken op laptop. Zie hieronder de mogelijkheden. Dat kan, kies maar uit. Videoland is een streamingdienst voor series en films uit binnen- en buitenland met het grootste en meest gevarieerde aanbod van Nederland. Bekijk aanbod Kijk 2 weken gratis. Voor Android geldt dat er minimaal versie 4.

Trakteer jezelf op 2 weken gratis Videoland

Lees alle antwoorden op je vragen op onze  hulppagina. In het aanbod vind je onder andere een groot aantal exclusieve titels van Nederlandse bodem. Op welke apparaten kan ik Videoland kijken?

Als nieuwe gebruiker krijg je 2 weken lang gratis toegang tot Videoland. Met gepaste trots mogen we de allernieuwste feature van Videoland bekendmaken: Hoe kan ik kijken op mijn smart tv. Opzeggen via onze app is nog niet mogelijk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com