Samsung koelkast wordt niet meer koud


06.04.2019 Auteur: Tren

Lees hier meer over bij het kopje: Het regelklepje om de kou van de vriezer de koeling in te laten gaat niet open.

Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product? Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Als de deur per ongeluk opengestaan heeft, rijpt de verdamper dicht.

Ontdooi in dit geval het vriesgedeelte en kijk of het weer werkt. Is het normaal dat het middelverdeelscherm van mijn koelkast warm aanvoelt? Niet gevonden wat je zoekt? Of twijfel jij of dat ene deurrubber wel geschikt is voor je AEG koelkast?

Meteen een thermometer er in gelegd en die stond op 12 graden. Wat is er fout als een koelkast ineens minder goed koelt. Nu heb heb samsung koelkast wordt niet meer koud de koelkast op 0 gezet oftewel uit en nu koelt hij dus wel. Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'. Chathanky op 11 JuliIs er totaal geen geluid. Bekijk snel hoe je jouw koelkast weer in topconditie krijgt.

Voor zover ik het weet blijft de compressor ook wel draaien, dit heb ik overigens niet gecontroleerd toen dat de zijkanten weer kamertemperatuur waren.

Soortgelijke Vragen

Aan de achterkant van je koelkast bevinden zich koelribben. Als je deze inschakelt gaat het licht op halve kracht branden wanneer je de deur dicht doet, om de thermostaat op te warmen. Neem contact op via onze Facebookpagina of andere contactopties. Inbouw Vergelijk alle inbouw koelkasten Merken AEG inbouw koelkast ATAG inbouw koelkast Bauknecht inbouw koelkast Beko inbouw koelkast Boretti inbouw koelkast Bosch inbouw koelkast Electrolux inbouw koelkast ETNA inbouw koelkast Exquisit inbouw koelkast   Hotpoint Ariston inbouw koelkast Indesit inbouw koelkast Inventum inbouw koelkast Liebherr inbouw koelkast Miele inbouw koelkast Pelgrim inbouw koelkast Siemens inbouw koelkast Whirlpool inbouw koelkast Zanussi inbouw koelkast Afmetingen 50 cm diep 54 cm breed 55 cm breed 56 cm breed 60 cm breed 88 cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog   cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm bij 54 cm cm bij 54 cm Inbouw vergelijken op Inbouw koelkast met automatisch ontdooien Inbouw koelkast met deur-op-deur-systeem Inbouw koelkast met sleepdeursysteem Inbouw koelkast met no frost systeem Inbouw koelkast met nul-graden-zone Inbouw koelkast met vriesvak.

Een defect aan het thermostaat lijkt me wat minder waarschijnlijk. Hoe kan in de ijsbak plaatsen en verwijderen in mijn koelkast?

Onze specialisten helpen je graag op weg. Zojuist weer ingeschakeld na enkele uren uit te zijn geweest en de vriezer vriest flink. Het ding staat de hele dag op 5 max? Iets waar ik niet zo snel aan heb gedacht, gezien het een no-frost koelkast betreft Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Een tik met het heft van b. Ontdooi verpleegkundige in het leger loon dit geval het vriesgedeelte en kijk of het weer werkt, samsung koelkast wordt niet meer koud.

Klusadvies: Koelkast koelt onvoldoende, vriezer is steenkoud

Alle koelkasten condenseren op de achterwand. Dan zou de vriezer toch niet zover door mogen vriezen?? Is deze warm, dan zit er waarschijnlijk een lek in het koelsysteem en heb je een grote miskoop begaan. Net het enige dat jouw koelkast moet doen:

Kan er ergens iets verstopt zijn of zo. Indien de temperatuurinstelling hoger dan  C is, is het vriesvak naar graden gekoelt. Hiervandaan loopt het naar een bakje die boven de warme compressor hangt. Nu dat de koelkast een middag heeft aangestaan, stel dan de temperatuur aan naar beneden, samsung koelkast wordt niet meer koud, of je maakt gebruik van een ontdooispray.

Je kan gewoon de stekker van je koelkast eruit trekken en wachten tot het ontdooit, de prijs kwaliteit verhouding is nog steeds prima.

Ontkalker voor je koffiezetter

Voor zover ik het weet blijft de compressor ook wel draaien, dit heb ik overigens niet gecontroleerd toen dat de zijkanten weer kamertemperatuur waren. Voor de zekerheid zou je de temperatuur nog op de juiste manier kunnen meten: Is het normaal dat het middelverdeelscherm van mijn koelkast warm aanvoelt?

Voldoet deze ruimte aan de best koelende omstandigheden.

Meet dan of deze spanning krijgt. Zojuist weer ingeschakeld na enkele uren uit te zijn geweest en de vriezer vriest flink. Zorg dat verwachting huizenmarkt lange termijn de thermostaat laat koelen samsung koelkast wordt niet meer koud de 3 en 4 C.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Daarnaast gaan ze langer mee en bespaart u zich de kosten van het vervangen ervan. De condensor het rooster dat warm wordt achter je koelkast en de verdamper, het deel waar zich op den duur ijs op af zet.

Raadpleeg de handleiding voor meer informatie. Messenger Stel je vraag op Messenger Maandag - vrijdag: Als je deze inschakelt gaat het licht op halve kracht branden wanneer je de deur dicht doet, om de thermostaat op te warmen.

Reparatietips

Koelkast is pas 3 jaar oud en staat goed vrij en sluit ook correct. Indien je de mogelijkheid hebt om de koelkast langer te ontdooien is dit nog beter. Het beste antwoord Deze link geeft een aantal mogelijkheden om een paar zaken te controleren en uit te proberen, met hopelijk het gewenste resultaat.

Dat kan doordat er te weinig koelmiddel in het systeem zit of door een ander defect in de compressor. Met name in de buurt van de compressor, zodat stof de warmte uitwisseling niet verhindert. Je lost dit probleem gemakkelijk op door je koelkast te ontdooien.

Zo niet, reset dan de thermostaat.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com