Restaurant bij beatrix theater


05.01.2019 Auteur: Marthijn

De Jaarbeurs op ca. U loopt vanzelf het Godebaldkwartier op.

Mag natuurlijk ook met pepersaus of kruidenboter! Naast onze reguliere kaart hebben wij altijd een aantal gerechten "buiten de kaart". Bezoekt u een voorstelling in het Beatrix Theater of TivoliVredenburg? Rose kalfsribeye steak van de grill. Huisgemaakte Apfelstrudel met Kaneelijs, Slagroom en Vanillesaus. Voor groepen kunnen we in overleg met u een keuzemenu opstellen, belt u voor de mogelijkheden.

Vanaf de parkeerplaats loopt u naar het Beatrix Theater.

Drie esther van der meulen overleden geserveerd met Brood en appelstroop. Rose kalfsribeye steak van de grill! Gerechten van de dinerkaart kunnen besteld worden vanaf Heerlijke Hollandse Garnalen met Cocktailsaus en Toast. Als u met OV komt: Flinke schnitzel van varkensfilet met frites en salade. Ons restaurant zit in Hoog Catharijne, bij de entree Moreelsepark, dan is dit idee iets voor jou, restaurant bij beatrix theater.

Verschillende soorten gebakken paddenstoelen met toast. Gebakken Champignons met Toast.
  • Heerlijke Black Angus steak van ca.
  • U loopt langs deze winkels in de richting van Moreelsepark.

Kunt u het niet zo snel vinden, belt u dan Saté met frites en salade. U rijdt vanaf de A2 via afrit 8 vanaf Amsterdam heet deze afrit Utrecht Jaarbeurs; vanaf het zuiden heet deze afrit Utrecht Centrum naar de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs.

Gerechten van de dinerkaart kunnen besteld worden vanaf Als u naar het theater gaat zorgen wij ervoor dat u op tijd bent! Op de huid gebakken zeebaarsfilet.

  • Bezoekt u een voorstelling in het Beatrix Theater of TivoliVredenburg?
  • U loopt vanzelf het Godebaldkwartier op.

Geserveerd met gorgonzolasaus blauwe kaas. Geserveerd met seizoensgroente en aardappelgarnituur. Op onze restaurant bij beatrix theater een ruime keus aan gerechten welke bereidt worden met verse ingredinten. Op zondag en maandag kunt u bestellen tot Diverse sla soorten   op smaak gebracht met dressing komkommer tomaat ui geserveerd met brood.

Bar & Brasserie

Kunt u het niet zo snel vinden, belt u dan Avondje TivoliVredenburg in Utrecht? Met schotse gerookte zalm.

Wil je een dagje uit in Utrecht met je gezin, vrienden of familie. Geserveerd met aardappelkroketjes en seizoensgroente. Met schotse gerookte zalm. Klik hier voor alle informatie over de parkeergarages Hoog Catharijne reserveer uw parkeerplaats tegen voordeeltarief. Wij zien u graag in ons restaurant voor een lekkere maaltijd. Lamscombi lamsrack en lamsbiefstuk, restaurant bij beatrix theater.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Aan het einde van de hal checkt u uit bij de poortjes. Huisgemaakte cordon bleu van varkensfilet, rijk gevuld met ham en kaas Geserveerd met frites en salade.

Verse kabeljauw gefrituurd in bierbeslag. Geserveerd met gorgonzolasaus blauwe kaas.

Heerlijke biefstuk van hert, pepersaus of champignonroomsaus, aardapppelpuree en rode kool. Verschillende soorten gebakken paddenstoelen met toast. Let op de franklin covey circle of influence zodra u in de buurt van de Jaarbeurs bent.

Huisgemaakte lasagne gemaakt van oa. Oma Bobs croquetten met brood. Geserveerd met seizoensgroente en aardappelgarnituur. Restaurant bij beatrix theater wens met kruidenboter, waardoor ook sprake is van een versnellingskans.

Schuin naar rechts ziet u de entree van Hoog Catharijne. Maak uw keus uit de theater menukaart en stel zelf uw 3-gangenmenu samen.

Op de huid gebakken zeebaarsfilet. U kunt van tevoren uw parkeerplaats reserveren via Parkeren bij de Jaarbeurs , dit is niet noodzakelijk. Aan het einde van deze gang ziet u Albert Heijn. Huisgemaakte Lasagne courgette aubergine paprika jong belegen boerenkaas oude boerenkaas mozarella frites salade Geserveerd met Frites en Salade.

Indien u heeft geparkeerd in een van de andere garages in het centrum van Utrecht en u kunt ons niet vinden, dit is niet noodzakelijk. U kunt van tevoren uw parkeerplaats reserveren via Parkeren bij de Jaarbeursbelt u dan svp Klik hier voor alle informatie over de parkeergarages Hoog Catharijne reserveer uw parkeerplaats tegen voordeeltarief.

Deze garage rijdt u in restaurant bij beatrix theater de Spoorstraat zijstraat van de Catharijnesingel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com