Op een rode paddestoel gitaar


27.03.2019 Auteur: Djamilla

Erg mooi geïllustreed met fijne tekeningen, stevig karton en leuke, bekende kinderliedjes. Dit is een prachtig boek met bewerkte kinderliedjes.

De zoektocht naar het spinnetje maakt het extr leuk. SABailey Almere 7 september Ik raad dit product aan. Dat er dan ook nog een liedje bij hoort is een ware verrassing voor de kleintjes. Prettig dat het van wat dikker karton is. Geschreven bij Op een grote paddenstoel Leuk en leerzaam.

Ja, met liedjes uit de jeugdjaren, wij hebben hem zelf ook via bol! Een mooi stevig boek met fantastische prenten: Wij vinden het een echte aanrader voor ouders.

Ontdek het nu voor 9,99 p. Dit boekje gekregen als kraamcadeautje? Geschreven bij Op een grote paddenstoel Leuk boek, de mijne van rond de 30 piek, so you might as well take op een rode paddestoel gitaar chance doing what you love.

Mies van Hout Eindhoven, 25 juni werkt sinds als illustrator en grafisch vormgever.

Mies van Hout

JBolCom 26 augustus Ik raad dit product aan. Beste Chanti8, Bedankt voor je vraag. Mooie tekeningen met leuke details maar vooral het bijgevoegde cd'tje is super! De sfeervolle tekeningen van Mies van Hout dragen bij tot met plezier van het lezen, kijken en zingen.

De illustraties zijn prachtig. Marikeij 23 januari Ik raad dit product aan. Gewoon een verkeerde keuze van ons geweest.

Liefhebbers van Mies van Hout bekeken ook. Een erg leuk boekje met cd voor peuters. De liedjes maken het erg gezellig. Koyke Breda 28 juli. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door uit eten oud ootmarsum de bezorging vertraagd is. De plaatjes zijn heel fantasierijk en er is veel op te zien en te beleven. Ze worden er rustig van, op een rode paddestoel gitaar.

Op een grote paddestoel

Supertrots is ie dan. Wij vinden het een echte aanrader voor ouders. Tonia Geldermalsen 31 oktober Ik raad dit product aan.

Hele mooie illustraties, leuk om cadeau te geven.

Plaatjes kijken, voorlezen en luisteren! Reviews Schrijf een review. Zoontje van bijna 2, lievelingsboekje. Zodra hij het boekje ziet geeft hij een super big smile en gaat al in zijn handen klappen hij weet precies wat er gaat komen als het boekje wordt gepakt, op een rode paddestoel gitaar.

Alle bindwijzen en edities 2.

Samenvatting

Siebol Oosterhout 29 maart Ik raad dit product aan. Helaas maar weinig liedjes. Dit niet vanwege veelvuldig gebruik want we hadden 'm eigenlijk meteen al ingeladen in itunes. Behalve het titellied staan er oude aftel- en aanwijsliedjes in als 'Iene miene mutte', 'Zo gaat de molen', 'Hoofd, schouders, knie en teen' en nieuwere zoals 'Clowntje Piet heeft verdriet'.

Vond je dit een nuttige review. Log in voor persoonlijke bezorgopties! SvRiet 8 juli Ik raad dit product aan. Voor het boekje zijn ze nog te klein, op een rode paddestoel gitaar. Ik zoek het boekje met kartonnen ik zoek een schoonmaakster bladzijden en CD? Leuk om de liedjes met onze kinderen van 2 en 4 te zingen en om samen de prenten te bekijken? Dit boekje of de variant voor de allerkleinsten "slaap kindje slaap" geef ik standaard als kraamcadeautje.

BasBol 19 maart Beste Chanti8, Bedankt voor je vraag!

Geef hem zelf wel eens cadeau, ook een origineel kraamcadeautje. Koyke Breda 28 juli Ik ben positief over dit artikel: Geschreven bij Op een grote paddenstoel Heel leuk als geboortecadeautje.

Ik ben fan van Mies van Hout, en ook dit is weer een geslaagd product. KarenvanBoxtel Noord-Brabant 22 maart Ik raad dit product aan. VanMalderen 17 mei Ik raad dit product aan!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com