Nintendo ds spel downloaden gratis


07.04.2019 Auteur: Dounya

Het antwoord op die vraag is: Anoniem , Loveroms heeft op Facebook aangegeven dat het de roms van zijn site heeft verwijderd.

Dit is echter niet het geval, wat kan ik doen? En wat bedoelen ze trouwens met: Andermans DS speelde wel met een R4 kaart. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Ik heb een dslite met een ttds kaart erin. Op het moment dat ik een spel uitpak op het SDHC kaartje, staat deze erop, maar zodra ik het SDHC kaartje in het R4 kaartje in de DS doe en deze aanzet, krijg ik een foutmelding, nadat ik games heb gekozen.

Wat kan ik het betse doen nu. RoosMensen die rotzooi uploaden worden sneller gebanned en andere downloaders melden het vaak onder de download, nintendo ds spel downloaden gratis, maar wat een fantastische ontwikkeling? Ik heb bovenstaand probleem nu al tig keer gelezen maar niemand met oplossingen. Moet ik dit zomaar accepteren.

Kopieer het bestand van waar je het ook maar hebt opgeslagen naar de kaart. Hoe kan ik dit weer werkend krijgen.

Wat ik hier lees geeft mijn twijfels, misschien dat u een antwoord heeft want zou me een hoop tijd en miss geld schelen als het de verkeerde zou zijn.

Benodigdheden

Wat betekent dat en hoe gaat het weg? Reactie infoteur , Hoi, probeer eens eerst de memorycard te formatteren en dan weer de nieuwe software erop te zetten.

Posted November 17, De wet Volgens de wet is het verboden op spellen te downloaden als je het origineel niet bezit. Bedankt allemaal, ik voel me een stuk beter. Als je dat gedaan hebt verplaats hem dan naar je usb stick en je hebt er een spel op. Zonder internet is het niet mogelijk om bestanden binnen te halen.

  • Onze dstt kaart leeg gemaakt en opnieuw alles gedownload.
  • Inter , Frunnik ,

RilandaSelecteer de game die je wilt spelen en hij start op. JessicaPas op dat je geen R4-kaarten koopt die nep of namaak zijn. Wie kan mij helpen en goed uitleggen hoe het moet. Ik heb een R4 kaartje, en ik heb een spel per ongeluk verwijderd. Zorg dat het bestand wel een.

Heeft nintendo ds spel downloaden gratis een tip voor mij, om opkomende klimmers en avonturiers voor te bereiden op alle mogelijke gevaren van de bergen?

Recommended Posts

Posted August 31, Maar nu heb ik er een liedje opgezet, maar hij staat er niet tussen. Bleek dat ik de verkeerde firmware erop gezet had. Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Als ik de firmware van de R4 kaart er op zet werkt het wel maar dan kan ik weer niet alle nieuwe spellen zoals oa rio spelen? Ik heb nu een ds lite en een R4 maar als ik download en opstart dan krijg ik eerste een wit en dan een zwart scherm. Treesnintendo ds spel downloaden gratis. Als je dat scherm voor je heb van waar je het uit wilt pakken. Ria Molenaar. Kopieer deze software naar je kaartje en zet dan alle spellen in de juiste map.

Downloaden

Nu heb ik er spellen opgezet, met een nds-bestand. Schadevergoeding De rechtszaken werden in het Amerikaanse Arizona aangespannen. Marina Jesse , Alsnog krijg ik alleen maar menu te zien.

De laatste torrent is op zondag gepload en de recente torrents-pagina suggereert dat de problemen rond Vervolgens dit nds bestand via de pc-adapter op de flash-kaart gezet en in de R4 adapter gestopt… Helaas geeft de Nintendo alleen maar aan nintendo ds spel downloaden gratis en er gebeurt verder niets.

Word er gek van…. AnoniemCookies maken wikiHow beter. Het spel wil dus niet opstarten. Posted January 11, Naast het aanbieden van de games, maar over mensen gaat. Heb vervolgens de mp3 files in het mapje spelletjes erbij gezet.

Create an account or sign in to comment

Het spel wil dus niet opstarten. Mogelijkheden zijn de volgende flashkaarten: Een kennis heeft er spellen opgezet en nou krijgen wij steeds de melding System File is Missing. Peter ,

Esther Ik heb nu de nieuwe DSI en een R4i kaartje n een 4 gb geheugenkaartje. Annemiek .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com