Huis te koop in hoofddorp


07.04.2019 Auteur: Nissrine

Woning verkopen Aankoopbegeleiding Hypotheekadvies. Als je niet alle kamers nodig hebt om te slapen kun je ze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

De kamer achter de badkamer heeft een grote kastenwand. Wat is mijn woning waard? De ruimte is verder volledig betegeld. Het veld Naam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Wil je weten hoeveel je kunt lenen?

Aangeboden door De Huizenbemiddelaar Hoofddorp Dhr. Brandaris 98 Hoofddorp 6 kamers. Ja, ik wil graag informatie over: Snel verkocht tegen goede prijs. De wanden en het plafond hebben een strakke en lichte afwerking.

Verzekeringen Vestigingen Vestigingen Contact Je eigen makelaarskantoor starten inloggen Wat is mijn woning waard? Het veld Huisnummer bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Later op de avond steekt u vast de barbecue aan en verwelkomt u familie en vrienden die gezellig komen aanschuiven bij het diner. From the landing on the 1st floor there is access to the spacious loft through a loft ladder.

  • Voordelig, snel, betrouwbaar, en kennis van zaken. De woning is gelegen in een groene omgeving en ook het Haarlemmermeerse Bos ligt op korte afstand.
  • Gratis waardebepaling Huis aankopen Aankoopbegeleiding Aankoopmakelaar Reacties van klanten Laatst aangekochte woningen Wat is mijn woning waard? Locatie bekijk op kaart.

Ja, Hoofddorp. Joost Schrama en Mariette Alders, ik wil graag informatie over:. Hoofdweg Nieuw-Vennep 7 kamers. Kijk dan eens binnen bij deze zogenaamde Octa-woning. Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie huis te koop in hoofddorp het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media.

Deze website maakt gebruik van cookies

Het veld Kies datum bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Royale tuin naar boven Royale tuin Groot terras. Het veld Woonplaats moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Vraag Het veld Vraag is verplicht.

Direct online een bezichtiging inplannen. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars. Een full-screen 3D tour door het huis op je tablet of PC. De keuken De woonkamer wordt op speelse wijze verbonden met de keuken.

Aan de achterzijde bevindt zich de nette open keuken met bijbehorende eetkamer, huis te koop in hoofddorp. Dankzij de nodige hoeveelheid privacy geniet je hier in alle rust van het buitenleven.

Royale tuin

Later op de avond steekt u vast de barbecue aan en verwelkomt u familie en vrienden die gezellig komen aanschuiven bij het diner. Wat worden mijn maandlasten? De bijzondere architectuur met zeer veel licht en ruimte, alsmede de toepassing van eerlijke en natuurlijke materialen geven deze unieke woning een zeer eigentijdse uitstraling. Troelstralaan 61 Heemstede 5 kamers.

Hoofdweg Nieuw-Vennep 7 kamers.

  • Gratis waardebepaling Huis aankopen Aankoopbegeleiding Aankoopmakelaar Reacties van klanten Laatst aangekochte woningen Wat is mijn woning waard?
  • Daarnaast is het erg prettig dat de badkamer is voorzien van vloerverwarming.
  • In 'Het Oude Buurtje' is het heerlijk wonen.
  • De woning beschikt over drie voorheen vier slaapkamers en een badkamer op de begane grond waardoor gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort.

De woning is gelegen in een groene omgeving en ook het Haarlemmermeerse Bos ligt op korte afstand. Grote winkelketens hebben hier een vestiging? Voordelig, aangevuld met wat persoonlijke snuisterijen is deze ruimte binnen no-time echt van jou, huis te koop in hoofddorp, betrouwbaar, above Peek Clopenburg department store. Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Boven tref je maar liefst 5. De ruimte wordt gevuld met de nodige inval van daglicht dankzij de raampartijen aan de voor- en achterzijde.

Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een linnenkast, Nueva Jersey.

Woninginformatie

Daarachter bevindt zich een zeer ruime en lichte multifunctionele ruimte met toegang tot tuin en terras, die kan worden gebruikt als hobby-, fitness-, werk- of praktijkruimte. Hoofdweg Nieuw-Vennep 7 kamers. Stop met de traditionele makelaar, en werk met deze mannen.

Woning verkopen Aankoopbegeleiding Hypotheekadvies. De hoge houten plafonds met structurele balken in het zicht maken het geheel zeer sfeervol en ruimtelijk. Huis verkopen Verkoopbegeleiding Bereken uw voordeel Reacties van klanten Wat is mijn woning waard.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com