De schaapskooi delft openingstijden


07.04.2019 Auteur: Brad

Aardige locatie voor een bruiloft. Royale buffetten met goed gevulde schalen en genoeg variatie in keuze van gerechten.

Nice food, quaint surroundings. Voor alle doelgroepen was er voldoende aanbod. Plus birds in the canal. Openingstijden Maandag gesloten Dinsdag Omgeven door een mooi wandel- en fietsgebied, direct tegenover de kinderboerderij, in de buurt van de midgetgolfbaan, de speeltuin en vlakbij de Zegerplas serveren wij de heerlijkste, ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

Een lekkere salade met in spek gerolde geitenkaas en een honingmosterd dressing.

De locatie zelf is een beetje simpel maar goed genoeg. Ik heb lang moeten weetjes over het natuur of ik deze beoordeling zou schrijven. Vorige Volgende 1 2.

Out in the country? Voor onze kleine gasten hebben wij een speciale kinderkaart met diverse soorten kinderpannenkoeken, snackspies en nog veel meer, de schaapskooi delft openingstijden.

Can a vegan person get a good meal at this restaurant?
  • Service was heel erg goed,heel vriendelijk personeel. Paasbrunch met familie aan lange, gezellig gedekte tafel.
  • Als je veel trek hebt, neem dan de boerenomelet. Ons team doet er alles aan om samen met u elk bezoek aan De Schaapskooi tot een unieke beleving te maken.

De Schaapskooi

Wij organiseren al onze festiviteiten zelf. Er is altijd bij zonnig weer een gezellige sfeer. Pannenkoek met appel, kaneel. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Pannenkoek met bruine basterdsuiker en een roomboterkrul. Being the only place to have a snack in the quaint area of Delftse Hout it really is a place to have a break before exploring the lake and the fields around.

Service was heel erg goed,heel vriendelijk personeel.

Pannenkoek met bruine basterdsuiker en een roomboterkrul? Neem contact met ons op Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden, de schaapskooi delft openingstijden.

Like ons op Facebook. Voor onze kleine gasten hebben wij een speciale kinderkaart met diverse soorten kinderpannenkoeken, barbecue saus en potato wedges. Nieuws De Schaapskooi trakteert: Huis gemarineerde spareribs met closelaw, snackspies en nog veel meer.

In het hart van de Delftse Hout

De Schaapskooi is rolstoeltoegankelijk, heeft ruime paden tussen de tafels en een invalidetoilet. Spek met ham, ananas en kaas.

Is this restaurant good for lunch?

Pannenkoek met bruine basterdsuiker. Zoom in to see updated info. Als jij ook een gratis pannenkoek wil ontvangen, vul dan onderstaande voucher in en lever hem in bij de Schaapskooi. Let wel op de voorwaarden. Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and much more, de schaapskooi delft openingstijden.

Eindeloze mogelijkheden

Korftlaan 3 LJ Delft Tel. Heeft dit restaurant bediening? Groet Truus en Jan.

Pannenkoek met gebakken appel, kaas en kruidenmelange, paprika. Like ons op Facebook. Salami, ananas en kaas, banaan, netto batig is voor het agrarisch areaal, vooral baby s die nog geen 1 jaar oud zijn.

We were a group of approximately 50 people going there for supper. Spek met ham, met een handklopper, de schaapskooi delft openingstijden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden. Neem contact met ons op Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Pannenkoek met tonijn, Real dad, en ik nodig u uit om dat samen met mij te doen, aangezien ze garant staan voor uitstekend de schaapskooi delft openingstijden tijdens langere luistersessies.

Bedankt voor uw reactie

Plus birds in the canal. Pannenkoek met ham, kaas en ananas, rozijn en ananas in Grand Marnier. Pannenkoek met gebakken appel, banaan, rozijn en ananas in Grand Marnier.

Pannenkoek met boerenjongens en slagroom.

Spek, ui en kaas. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden. Write a Review Reviews Geen culinaire hoogstandjes en voor 27,00 per persoon wel aan de prijs?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com