Bergse plassen rotterdam in vogelvlucht


09.02.2019 Auteur: Anne-Floor

Grondwater en Paalrot Alles over het grondwaterpeil In deze rubriek wordt alle informatie gedeeld over de activiteiten van de commissie grondwater Hillegersberg.

Video ingezonden door Dylan Metselaar. Bekijk meer video's van LijnB via hun Instagram-account lijnb.

In deze rubriek wordt alle informatie gedeeld over de activiteiten van de commissie grondwater Hillegersberg. Ook hoogheemraad Agnes van Zoelen was aanwezig. Kat met vijf poten gevonden in Rotterdam Bij de Stichting Zwerfkatten Rijnmond keken ze vreemd op toen een kat met vijf poten werd binnengebracht. Video door Tom Rees, t. Participatie Participatie Laatste Nieuws.

Ingezonden door Mats van Driel. Timelapse regenboog Een mooie timelapse van een regenboog gemaakt door David Zisky dzisky.

De oudste metro van Rotterdam De eerste Rotterdamse metro is klaar voor de tentoonstelling over 50 jaar metro van de RET. Hieraan is landelijk gewerkt door gemeenten en organisaties. Skyscrapers Bristolmyers squibb pharma eeig Beelden van hoge gebouwen bergse plassen rotterdam in vogelvlucht de stad.

Ingezonden door Thijs en Dana TD photography. A16 Rotterdam Alles over de nieuwe snelweg Wanneer gaan ze beginnen, deze een iets kleiner.

Je leest het allemaal in de rubriek?

Timelapse Wilhelminaplein Één van de mooiste metrostations van Rotterdam: In de omgeving van CS waan ik me in Manhattan.
  • De commissie grondwater Oud Hillegersberg OH nodigde wethouder Joost Eerdmans uit om kennis te maken met de grondwater- en funderingsproblematiek in deze hoog gelegen wijk. De Kuip Het stadion van Feyenoord.
  • De mooiste stad van Nederland Anita Klijn stuurde deze video in met als bijschrift "Een prachtige dag in de mooiste stad van Nederland. Alles over het Rotterdam Airport Rotterdam Airport en de toekomstplannen.

Bergse Plas

De commissie grondwater Oud Hillegersberg OH nodigde wethouder Joost Eerdmans uit om kennis te maken met de grondwater- en funderingsproblematiek in deze hoog gelegen wijk. Video opgenomen door Fred de Vries op zijn favoriete plek in Rotterdam. Rotterdam Airport en de toekomstplannen. De video is opgenomen en gemonteerd door de Ruwe Talenten. Start Programma's Thema's Blog.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
  • Open Dag Stichting Zwerfkatten Rijnmond Afgelopen weekend vond de open dag van de Stichting Zwerfkatten Rijnmond plaats, waar bezoekers konden deelnemen aan rondleidingen en leuke demonstraties.

Video door Tom Rees, t, bergse plassen rotterdam in vogelvlucht. Kubuswoningen Rotterdam De iconische kubuswoningen op Blaak zijn vastgelegd in een video door de studenten van het Da Vinci Collega, werkzaam bij de Ruwe Talenten.

Video is gemaakt door Edith Veerhoek notyourordinarylatina op Instagram. Timelapse regenboog Een mooie timelapse van een regenboog gemaakt door David Zisky dzisky. In de omgeving van CS waan ik me in Manhattan.

Grondwater Grondwater Laatste Nieuws. Ingezonden door Mats van Driel. Alles over participatie In deze rubriek delen we alle activiteiten waarbij we een beroep doen op de bewoners zoals bewonersavonden en algemene ledenvergaderingen.

Alles over het grondwaterpeil In deze rubriek wordt alle informatie gedeeld over de activiteiten van de commissie grondwater Hillegersberg. Ja ik wil de RUR nieuwsbrief ontvangen. Rotterdam door seenin Fabien Mone van seenin deelt in deze video prachtige beelden van Rotterdam, bergse plassen rotterdam in vogelvlucht. Video opgenomen door Fred de Vries op zijn favoriete plek in Rotterdam. Rotterdam Post Bergse Plas Varia!

In de omgeving van CS waan ik me in Manhattan. Je leest het allemaal in de rubriek. Streetart in Crooswijk Larissa Brood deed een rondje Crooswijk en maakte daar deze impressie van Streetart op verschillende plaatsen. Hieraan is landelijk gewerkt door gemeenten en organisaties.

Deze mooie timelapse is gemaakt losse trekhaak kogel kopen dzisky. Geschreven op 23 januari Alles over het Rotterdam Airport Rotterdam Airport en de toekomstplannen. Alles over de nieuwe snelweg Wanneer gaan ze beginnen, hoe komt het eruit te zien, bergse plassen rotterdam in vogelvlucht. Ook hoogheemraad Agnes van Zoelen was aanwezig.

Ga naar deze Rubriek. Rotterdam Airport en de toekomstplannen. De inzet van de commissie is het grondwater zodanig te verhogen dat voortschrijdend paalrot in de wijk wordt voorkomen. De Kuip in Rotterdam is in deze video op beeld gezet door de Ruwe Talenten?

Ga naar deze Rubriek. Hier wordt duidelijk dat het om een omvangrijk en al jaren bestaand probleem gaat met hoge kosten voor de bewoners. De commissie grondwater geeft het gezelschap in vogelvlucht uitleg over de oorzaken van de problemen: De commissie grondwater Oud Hillegersberg OH nodigde wethouder Joost Eerdmans uit om kennis te maken met de grondwater- en funderingsproblematiek in deze hoog gelegen wijk.

Dit zijn een paar van de allerlaatste lopers. Reizigers Centraal Station Elke dag zijn er talloze reizigers rondom centraal station. De bruggen van Rotterdam Rotterdam ligt aan de Maas en daardoor kent de stad vele bruggen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com