Wat geef je iemand die alles al heeft


13.03.2019 Auteur: Anne-Louise

Het is goed voor urenlang plezier, zonder dat het huis dichtslibt met spullen. HO HO, via berts bierhuis, ik ga voor de speciaal bieren.

Geld is misschien niet het allerspannendste om te geven, maar het is wel altijd een goed cadeau. Chocolade is trouwens altijd goed! Tijd is het mooiste kado. En ze spreken de klassieke woorden: Het grote voordeel aan belevenissen is namelijk dat ze mooie herinneringen opleveren, terwijl dingen onherroepelijk gewoon worden. Belevenissen geef ik wel vaker: Daar ben ik geen fan van.

Vissers theezakjes houder Vissers theezakjes houder. Ah, leuk dat je zoiets kunt waarderen Ana Rita. Maar wat kun je dn geven. Iedereen kent wel zo iemand. Een cadeau abonnement op de bibliotheek. Van een dagje uit tot een gezellige high tea.

HO HO, via berts bierhuis, ik ga voor de speciaal bieren. Mij kan je dus inderdaad plezier doen met een ervaring of cadeaubon of iets wat je opgebruikt.

Een gewoon cadeau, maar dan anders

Maar wat kun je dán geven? En het cadeau van tijd kan ook nog een andere kant op, bijvoorbeeld een oppasbon voor jonge ouders. Ik bedoel hiermee, geen standaard cadeau's zoals: Superlief bedoeld, maar ik ga paniekerig nadenken waar ik het nu weer moet laten. Zelf vind ik etentje altijd erg gezellig.

Ik wil de ballonvaart wel hebben. Welke van de genoemde 9 cadeautips zou jij graag krijgen?

Hier enkele tips en ideen voor een mooi cadeau. Een andere leuk cadeau is het adopteren van een ster. Soms is het inderdaad niet gemakkelijk om na de zoveelste verjaardag een gepast cadeau te kunnen geven. Het zijn heel uiteenlopende kado's met dus ook heel verschillende prijzen, dus je kan zowel iets goedkoops als iets duurs kopen. Potten zelfgemaakte jam, wat geef je iemand die alles al heeft, gevulde erwtensoep etc etc. Ik vind belevenissen cadeau krijgen ook altijd heel erg leuk.

Een cadeaubon

Vind ik leuk Zet in lijstje 9. En chocolade maar die staat niet in je rijtje. Met al onze drukke agenda komt het gewoon niet van om even rustig bij te praten.

Ervaring Eigenlijk is het veel leuker om een ervaring te geven dan iets materialistisch. Ik geef dat zelf ook altijd aan. Online en offline zijn vele producten te vinden waar je fotos op kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een Aap van stichting Aap adopteren  met een vast maandelijks bedrag waarvan je duur zelf kan bepalen, wat geef je iemand die alles al heeft.

Mijn zusje gaf me dit jaar een high tea cadeau en vorig jaar een tattoo. En chocolade maar die staat niet in je rijtje.

Wat geef je aan iemand die alles al heeft: de grootste valkuil!

Tenzij ze hem ergens hoog kunnen zetten natuurlijk. Maar verder vind ik het leuke ideeën. Ik zou zo gelukkig zijn met een abonnement op de bibliotheek, maar ja, dat heb ik dus al XD. Tot ik de achtergrond begreep.

Sjaal met een knipoog Sjaal met een knipoog. Ik krijg graag ervaringen, al hoeft het niet groots te zijn. Tijd om over na te denken. Cadeaukaarten zijn inderdaad altijd handig. Aan het eind zit er een verrassende wending in: Ook als mensen vragen wat ik zou willen hebben.

Verjaardagskalender met foto's van wat geef je iemand die alles al heeft belevenissen van of met hun. In je familie heb je waarschijnlijk wel n persoon waar je nooit een cadeau voor kan verzinnen.

CADEAU-CADEAU.NL

Oxfam Novib heeft daar een heel mooie oplossing voor: De ontvanger van het cadeau kan er zelf misschien niets mee, toch wordt het cadeau vaak erg gewaardeerd. In deze post heb ik geprobeerd om deze valkuil te vermijden.

Oef ik vind dat ook vaak zo lastig. Wat is een pluim. Een aantal kende ik inderdaad nog niet!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com