De service group policy client verhindert het aanmelden terminal server


11.01.2019 Auteur: Brandy

By the way ik vind deze site geweldig. Dit probleem kan ook optreden als de gebruikersprofielmap handmatig is verwijderd.

De knoppen voor uitvoeren werken niet. Je kan hiervoor Malwarebytes gebruiken. Wellicht zijn er nog andere opties die ik kan proberen? Hoe geraak ik in veilige modus aan de prompt en wat is dan het commando voor systeemherstel? Als het probleem niet wordt opgelost door de computer opnieuw op te starten, volgt u de stappen in de onderstaande methoden om het probleem op te lossen. Česká Republika - Čeština.

Ik raad je in elk geval aan van de harde schijf eens goed te testen. Ik had nooit durven denken dat ik met mijn 75 jaar zoiets nog eens zou kunnen. Stap 2 heeft als bedoeling te controleren dat het probleem niet veroorzaakt wordt door een harde schijf die in slechte staat is. Vink vervolgens alle Microsoft services verbergen aan. Een service is een programma net zoals een ander programma.

New Zealand - English. Voor het systeemherstel kies je een datum in het verleden waar je nog geen last had van de foutmelding. Type vervolgens het commando msconfig en klik op OK.

19 comments

We raden in het geval van deze foutmelding Vivard aan. Ik zal de komende dagen het opstarten goed in de gaten houden Bekijk reactie. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Beste, In stap 1 zit een klein foutje dat ik nu dankzij jouw opmerk. Ga vervolgens naar het tabblad extra en klik op controleren. Dewelke heb je uitgevoerd? Uitleg leek mij erg helder.

  • Ik raad je in elk geval aan van de harde schijf eens goed te testen.
  • Ik had nooit durven denken dat ik met mijn 75 jaar zoiets nog eens zou kunnen. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag.

South Africa - English. Wijzigingen die u in dit profiel aanbrengt gaan verloren wanneer u zich afmeldt. Indonesia Bahasa - Bahasa. User Profile Service verhindert het aanmelden. Dit back-upprofiel wordt automatisch gebruikt als deze gebruiker zich weer aanmeldt.

U wordt aangemeld met een tijdelijk profiel. Laat je daarna alles stulpkerk lage vuursche wikipedia of schakel je nadien een deel terug in.

Vrageninfo

Het commando voor systeemherstel in een command prompt is rstrui. Ik heb dit probleem ook. Maak een back-up van het register voordat u wijzigingen aanbrengt.

Stap 4 uitgevoerd, dit heeft echter geen baat gehad. Costa Rica - Espaol. Het commando voor systeemherstel in een command prompt is rstrui. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen. Ik ga het straks moet nu weg nog wel een keer proberen en dan kom ik er nog op terug.

Met groepsbeleid kan de adminstrator instellen wat medegebruikers lees niet administrators mogen of niet mogen op de PC.

Alternatieve oplossing

Als het probleem niet wordt opgelost door de computer opnieuw op te starten, volgt u de stappen in de onderstaande methoden om het probleem op te lossen. Ik heb gebruik gemaakt van de oplossing van André Grievink van 14 augustus Wijzigingen die u in dit profiel aanbrengt gaan verloren wanneer u zich afmeldt.

  • Opmerking U moet zich aanmelden met een Administrator-account om uw gebruikersprofiel te herstellen of uw gegevens naar een nieuwe account te kopiëren.
  • In stap 1 zit een klein foutje dat ik nu dankzij jouw opmerk.
  • Ik heb de methode van Jackj nog niet kunnen testen.
  • Het profiel van het gebruikersaccount herstellen Ga als volgt te werk om het profiel van het gebruikersaccount te herstellen.

Emphyrio, De eerste liep vast op het venster "Tegenreeks bewerken"! De tweede liep vast omdat ik geen bestanden naar het nieuwe gebruikersprofiel kon koperen omdat ik daarvoor eerst naar mijn stel je eigen racefiets samen te bereiken account moest gaan als ik die wilde kunnen zien.

Zoals ik al vermeld heb, she wrote, zowel in het binnenland als het buitenland zijn wij graag van de partij, Frans. User Profile Service verhindert het aanmelden. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het opstarten in de veilige modus: Ik zit nu wat moediger achter mijn computer vanaf heden.

Laat je daarna alles uitgeschakeld of schakel je nadien een deel terug in. Dat probeerde ik dus maar.

User Profile Service verhindert het aanmelden

Wanneer u zich met behulp van een tijdelijk profiel aanmeldt op een Windows 7- of Windows Vista-computer, wordt mogelijk het volgende foutbericht weergegeven: Ik ben dus weer terug bij af. Ik zou alle bestanden back-uppen als ik jouw was en overgaan tot een herinstallatie van Windows. Als de service niet kan gestart worden verschijnt de volgende melding onderaan rechts vlak na het opstarten van de PC.

Uitleg leek mij erg helder. Crna Gora - Srpski. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van Windows.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com