Van de water makelaardij oosterhout


06.04.2019 Auteur: Sayfeddine

Wij zitten met onze slagerij al sinds in het centrum van Oosterhout. Neem contact met ons op via info stappen-shoppen.

Vrijstaande dubbele garage en aparte berging aanwezig. In slotjes gelegen, unieke kapwoning met garage op m2 grond. Woonkamer met veel licht door ramen rondom en erker. Energiezuinige en duurzame woning. Uitvalswegen richting Utrecht, Breda en Rotterdam makkelijk bereikbaar. Neem contact met ons op via info stappen-shoppen.

Het zijn tweekappers met een eigen oprit, een driekapper en rij- en hoekwoningen, vertelt de actrice. De Baron Van Oldeneellaan. Nijenrode 22 in prijs verlaagd Ook de binnenstad is op loopafstand.

Diepe achtertuin met berging en achterom gelegen op het zonnige Zuid-Zuidwesten.

In de nabijheid diverse voorzieningen zoals winkelcentrum Zuiderhout en een basisschool.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Het appartement is gelegen nabij winkels, scholen en de Vrachelse Heide. Bouwjaar , perceeloppervlakte m2. Bouwlingstraat 14, KG Oosterhout. Telefoon 45 18 Woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst m2.

De woning beschikt over een garage, 4 slaapkamers en en dakterras.

  • Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. Ook is het openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar.
  • In de nabijheid diverse voorzieningen zoals winkelcentrum Zuiderhout en een basisschool. Uitgebouwde en moderne tussenwoning met tuin op het westen en houten berging met overkapping, achterom en sfeervol terras onder pergola.

Waarom kan dit uw droomwoning zijn. De 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op zolder.

Uitvalswegen richting Utrecht, Breda en Rotterdam makkelijk bereikbaar. Een centraal gebied van het centrum waar vooral speciaalzaken gevestigd zijn die gericht zijn op versproducten en ambacht.

In de buurt

Dagpauwoog 1 te Oosterhout. Het appartement is gelegen nabij winkels, scholen en de Vrachelse Heide. Heijkants Notariaat Markt

Wij gaan er van genieten, wilde de familie niet bekend maken. Leuke instapklare hoekwoning gelegen op een kindvriendelijke locatie in Dommelbergen noord. Heijkants Notariaat Markt Janssens Vastgoed maakt dit mogelijk.

Aan de achterzijde ligt een zonnige tuin op het westen waar u volop kunt van de water makelaardij oosterhout van uw privacy. Woning is hoogwaardig afgewerkt.

In de buurt

Robbe Financiële Raadgevers Heuvelstraat 5. Energiezuinige en duurzame woning. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een zeer kleinschalig appartementengebouw. Fantastisch uitzicht over het Houtse meer.

Woning is gelegen op een perceel van maar liefst m2. Prachtige woning nabij het centrum van Oosterhout gelegen. Deze woning is ideaal voor iemand met twee rechterhanden.

Unieke verwarming in de woonkamer en keuken geschiedt door infrarood panelen! Een woning die volledig gesoleerd is en beschikt over energielabel A. Bel ons snel voor een afspraak, van de water makelaardij oosterhout. Woning is aan de achterzijde uitgebouwd.

De Baron Van Oldeneellaan. Een van de laatste koopaktes dit jaar.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info stappen-shoppen. Bouwlingstraat 14 Oosterhout KG. Leuke gezinswoning nabij het centrum van Oosterhout. Het is niet simpelweg ons doel bij Cité 22 om alleen maar producten te verkopen en daarom zien wij onszelf ook niet als een traditionele winkel.

Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst m2. Aan de achterzijde ligt een zonnige tuin op het westen waar u volop kunt genieten van uw privacy. Gelegen in een uitermate kindvriendelijke omgeving op 5 min lopen van ingang Vrachelse heide?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com