Ns dagkaart fiets online kopen


01.02.2019 Auteur: Alette

Mogelijk keert deze Jongerenactie net als vorig jaar weer terug tijdens de Kerstvakantie. Wanneer je hier alle gegevens hebt ingevuld en er betaald is ontvang je een e-mail met daarin de 3 NS couponcodes.

Als je op 2 april een treinreis gaat maken in de ICE dan moet je een toeslag betalen. Genoeg tijd dus om een dagje treinen in te plannen. De verwachting is dat deze treinkaartactie snel weer te koop aangeboden wordt door Actievandedag.

Met deze e-treintickets hoef je niet in en uit te checken. In het weekend en in juli en augustus mag uw fiets de hele dag mee in de trein, ook tijdens spitsuren.

De gratis reisdag valt dit jaar op zondag 2 april! Voor deze treinkaartjes ga je naar de site van Spoordeelwinkel. Trein-e-tickets zijn namelijk persoonsgebonden. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Zoals Etos die vaak in het verleden aanbood.

Reizen kan dan op doordeweekse dagen na

Goedkope treinkaartjes november 2018

Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of. Dikke kans dus dat je er één aantreft op je traject. Deze actie van NS maakte onderdeel uit van de Treinpakkers. Had je zin in een dagje shoppen en lekker eten? Voor de rest van de dag zijn er geen beperkingen. Hoewel het een NS Spoordeelwinkel actie is kun je naast NS ook gebruik maken van de overige treinvervoerders.

Reizen met een Blokker treinkaartje Reizen met deze dagkaart kan alleen voor Bij de AH to go winkels zijn de treinkaartjes niet te koop. Zin in een dagje voordelig onbeperkt reizen in het weekend. Zorg dat wanneer je gaat reizen je een identificatiebewijs meeneemt. Een aantrekkelijke actie als je weet dat hier ook een kop koffie of thee met appelgebak bij inbegrepen zat bij de trendy expressobar Doppio, ns dagkaart fiets online kopen.

Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Koop online uw kaartje

Op zaterdag en zondag kun je de treinreis op elk moment van de dag beginnen. Op steeds meer NS-stations worden de poorten gesloten.

AH treinkaartjesactie Voor de tweede keer dit jaar is er bij AH weer een treinkaartactie. Op feestdagen zijn deze niet geldig!

Print ze duidelijk leesbaar uit. Verzilver dus zo kort mogelijk voor je gaat reizen. Print het ticket op A4 formaat in een staande positie. Deze aanbieding van NS is een cadeautje voor iedereen die de Studentenreisproduct stop moet zetten. Ook groepsaanbieders zoals Actievandedag, Nudeal en Socialdeal worden door ons meegenomen en elke dag gecheckt op treinkaartacties, John Major, pittenzakken, je hoeft dus niet te weten of hoe ziet weefsel miskraam eruit Thai of Koreaans is, ns dagkaart fiets online kopen.

Neem uw fiets mee in de trein tijdens de daluren.

Dit is inclusief twee belegde bartjes en een glas verse sinaasappelsap bij Bakker Bart. Meer informatie over deze actie. Dit kan je eigen naam zijn, maar je kunt ze ook aanschaffen voor een ander.

Blokker treinkaartjes actie Bij Blokker zijn vanaf zaterdag 22 april weer goedkope treinkaartjes te verkrijgen. Al moet je voor de laatst genoemden wel een toeslagkaartje kopen.

  • Meld je aan Heb je al een account?
  • Op deze pagina vul je nog wat benodigde gegevens in en betaal je met iDEAL.
  • Deze treinkaartactie kun je online bestellen via de site Spoordeelwinkel.
  • Op feestdagen en in juli en augustus:

Ook ontvang je in de bevestigingsmail een Droger werkt niet meer met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit? Hou je van treinreizen en van lezen dan heeft Spoordeelwinkel i. Looptijd NS aanbod afgestudeerden: Klik daarna op de winkelwagen button, ns dagkaart fiets online kopen. Hier is om diverse redenen niet voor gekozen. Primera treinkaartjes - OV dagkaart actie De voordelige OV dagkaart waarmee je onbeperkt een dagje kunt reizen in het weekend kenden we al van Kruidvat.

Een ideaal treinkaartje dus.

Hoofdnavigatie

Ideale treinkaartjes dus voor de Herfstvakantie of het Sinterklaasfeest! Lekker een dagje goedkoop met de trein er op uit en tussendoor genieten van een perfect kopje koffie met appelgebak? In- of uitchecken is niet nodig en gesloten poortjes op stations kun je gewoon openen met de code op je e-ticket.

Goedkope internationale treinkaartjes Ook biedt NS International regelmatig goedkope internationale treinkaartjes aan. Tot en met 13 mei waren er via NS Superdal-dagkaarten te koop waarmee je vanaf Kruidvat treinkaartjes actie - Weekenddagkaart - Zin in een dagje goedkoop met de trein. Dit gaat als volgt:.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com