Letters ingeven woorden maken


25.03.2019 Auteur: Lizz

Bijvoorbeeld als toevoeging aan een nieuwsbrief, als spelletje voor kinderen of als Facebook promotie actie. Door dit aan te passen kunnen eenvoudigere puzzels worden gemaakt, die bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor kinderen. Met de woordplaating geef je aan op welke manier woorden in de puzzel geplaatst mogen worden.

Niets is leuker dan het te zeggen met jouw eigen woordzoeker. Deze kun je aanvullen met jouw eigen woorden om het persoonlijker te maken. Kies de pagina waarin het level nummer valt waarvoor je de Woord Snack antwoorden zoekt. Naar de inhoud springen Alle Woord Snack antwoorden voor Android en iPhone vind je eenvoudig op deze pagina. Wacht niet langer en start met een Woordzoeker maken. Woord Snack is een spel voor Android en iPhone waarbij je met diverse letters een aantal woorden moet vormen.

Op deze pagina staan alvast de antwoorden voor level 1 tot en met

Zo is het niet leuk meer. Zo kun je bijvoorbeeld de locatie verstoppen van een pakje met Sinterklaas of iemand feliciteren met zijn verjaardag. Deze vond ik nog niet op deze site: Deze kun je letters ingeven woorden maken met jouw eigen woorden om het persoonlijker te maken! Deel jouw puzzel online met vrienden of familie. Streep de woorden af en ontdek welke letters overblijven!

Jouw antwoord voor WoordSnack gevonden? Makkelijke puzzel maken Bepaal hoe makkelijk of moeilijk je de puzzel maakt door gebruik te maken van de keuzes uit woordplaatsing. Woord Snack is een spel voor Android en iPhone waarbij je met diverse letters een aantal woorden moet vormen.
  • Zo kun je bijvoorbeeld de locatie verstoppen van een pakje met Sinterklaas of iemand feliciteren met zijn verjaardag. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Bepaal hoe makkelijk of moeilijk je de puzzel maakt door gebruik te maken van de keuzes uit woordplaatsing.

Word Snack Answers English. Daarnaast kan er worden gekozen voor hoofdletters of kleine letters. Woordzoeker maken met oplossing Maak hier je eigen woordzoeker mét oplossing. Hoe kan je nu uit doelman de woorden amandel of naam of maan maken? Deze video laat goed zien hoe je een Woord Snack antwoord in een level oplost: Waarom wordt er toch niet goed gekeken en alles maar zo overgenomen.

  • Maar met behulp van onze antwoorden pagina heb je deze munten natuurlijk niet nodig.
  • Naast de puzzel staat een lijst van woorden die weggestreept dienen te worden.

Naast de puzzel staat een lijst van woorden die weggestreept dienen te worden. Wat is een woordzoeker Een woordzoeker is een puzzel waarbij woorden gezocht moeten worden in een blok met letters. Woord Snack is een spel voor Android en iPhone waarbij je met diverse letters een aantal woorden moet vormen, letters ingeven woorden maken.

De voorbeeld thema's zijn in het Nederlands, maar laat je niet weerhouden om een woordzoeker in een andere taal te maken. Deze thema's bevatten algemene woorden die van toepassing zijn op dat thema.

Zoeken op letters. Vul alle letters van de puzzel in:

Bijvoorbeeld als toevoeging aan een nieuwsbrief, als spelletje voor kinderen of als Facebook promotie actie. De andere Woord Snack levelnummers vind je onderaan de pagina. Streep de woorden af en ontdek welke letters overblijven.

Makkelijke puzzel maken Bepaal hoe makkelijk of moeilijk je de puzzel maakt door gebruik te maken van de keuzes uit woordplaatsing. Woordzoeker zonder oplossing Kies tijdens het maken of je wel of geen oplossing wil gebruiken.

Ja, het maken van een woordzoeker is gratis. Wanneer komen de de nieuwe level vanaf ? Mocht er door een update van het spel een level niet meer lijken te kloppen, letters ingeven woorden maken, verticaal en diagonaal geplaatst zijn.

Vooral voor kinderen zijn kleine letters eenvoudiger te lezen. Door dit aan te passen kunnen eenvoudigere puzzels worden gemaakt, die bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor kinderen. Woordzoeker maken met oplossing Maak hier je eigen woordzoeker mét oplossing. Maak hier je eigen woordzoeker mét oplossing.

Bepaal hoe makkelijk of moeilijk je de puzzel maakt door gebruik te maken van de keuzes uit woordplaatsing. Mogelijkheden van woordzoekers Variaties De variaties van woordzoekers zijn eindeloos. De overgebleven letters vormen een woord of zin, dit is de oplossing van de puzzel. Bij wl een oplossing vormen de overgebleven letters het antwoord, die bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor kinderen. Anders ga ik afhaken. Hoe kan je nu uit doelman de woorden amandel of naam of maan maken.

Er staan soms dubbele levelnummers genoemd omdat de antwoorden per speler kunnen verschillen. Letters ingeven woorden maken dit aan te passen kunnen eenvoudigere puzzels worden gemaakt, letters ingeven woorden maken, bij geen oplossing wordt de woordzoeker aangevuld met willekeurige letters.

Mix de letters van alle woorden in een tekst

Los de woordzoeker op met je computer of telefoon. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een woordzoeker commercieel te gebruiken. Deze thema's bevatten algemene woorden die van toepassing zijn op dat thema.

Ik zoek een woord met 5letters. Zoek je hulp bij een oplossing welke je niet kunt vinden dan kun je onderaan de pagina een reactie achterlaten zodat andere spelers je kunnen helpen. Alle antwoorden zijn inmiddels beschikbaar.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com