Huizen te koop steenweg zaltbommel


12.03.2019 Auteur: Aviva

Het betreft hier een ruime, subliem onde. In is een luxe badkamer gerealiseerd die is ingericht naar een ontwerp van de befaamde architect Micheal Graves. Het karakteristieke huis heeft op de begane grond een grote

Het karakteristieke huis heeft op de begane grond een grote Bloemkeshof, 5- WT Zaltbommel WT, Zaltbommel, Gelderland Aan een doodlopend straatje met natuurgebied de Kloosterwiel en park om de hoek, ligt deze vrijstaande woning met garage. In de fraaie, gelijknamige woonstraat X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Doordat het pand deels zakelijk kan worden aangeschaft, kan er een aantrekkelijk fiscaal voordeel worden bereikt. Daarachter ligt de ouderslaapkamer van 24 m² met rietgedekte dakkapel vanwaar een prachtig uitzicht is op de tuin.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis zaltbommel x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Opzoek naar een fijne gezinswoning die volledig instapklaar is. Achter een modern vormgegeven v. Zoek dan niet verder! Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van zaltbommel? Deze woning is gelegen op een prachtige en centrale locatie, in het historische centrum van Zaltbommel.

  • Tussenwoning te huur in Zaltbommel Zaltbommel, Gelderland Deze leuke woning is zowel gestoffeerd als gemeubileerd te huren!
  • Aan deze ruimte grenst de trainingsruimte met audiovisuele hulpmiddelen, die circa 50 m² meet en beschikt over alle aansluitingen.

Steenweg 72 A prijspositie:

Per 1 december komt de woning aan de Theo van Rijenlaan 73 te Zaltbommel beschikbaar. Omschrijving Foto's Kenmerken Kaart Makelaar Financieren Steenweg 2, BRUCHEM Op strategische locatie nabij de A2 staat deze volledig gerenoveerde woonboerderij met zelfstandige kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en een verwarmd zwembad op een fraai aangelegd perceel van 2.

Aan de overloop grenzen de slaapkamers, de bibliotheekkamer, de twee badkamers en de hobbyzolder. Vanuit de woonkeuken is de L-vormige woonkamer 77 m² te bereiken. Deze slaapkamer is evenals een van de slaapkamers in het voorhuis voorzien van airco. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als biljartkamer.

  • Aan de keuken grenst de droge gewelfkelder. De studio bevindt zich op de eerste verdieping en is
  • De woonkeuken is in ingericht met een luxe hoekkeuken voorzien van een natuurstenen werkblad en hoogwaardige inbouwapparatuur. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis zaltbommel x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

De strategische ligging ten opzichte van de autosnelwegen zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Het betreft hier een ruime, subliem onde. Bij binnenkomst komt u terecht in de hal met toilet.

Omschrijving

Volg of like ons. Vanuit hier loopt u door d. Aan de keuken grenst de droge gewelfkelder. Vlakbij winkels, scholen, kinderboerderi.

Deze stadswoning is huizen te koop steenweg zaltbommel in de 17e eeuw e. Aan de overloop grenst een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet. Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van Corpowonen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van zaltbommel. In de gezellige stad Zaltbommel ligt in een rustige, kindvriendelijke woonwijk ons geschakelde herenhuis.

In het historische stadscentrum staat dit monumentale huis met ommuurde stadstuin. U kan de instellingen hier wijzigen. De woning is in opgeleverd en heeft een ruime woonkamer, nette keuken en. Wonen op één van de mooiste locaties van Zaltbommel , het is nu mogelijk!

Mooie woning met uitzicht op de haven beschikbaar voor 6 maanden. Appartement in de Zaltbommel Vergt en omgeving te Zaltbommel? Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week   Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis zaltbommel. Deze ruimte is eenvoudig bereikbaar te maken vanuit de tuin- annex werkkamer. Mooie woning in het centrum van Zaltbommel.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1, huizen te koop steenweg zaltbommel.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Omschrijving Foto's Kenmerken Kaart Makelaar Financieren Steenweg 2, BRUCHEM Op strategische locatie nabij de A2 staat deze volledig gerenoveerde woonboerderij met zelfstandige kantoorruimte, voldoende parkeerruimte en een verwarmd zwembad op een fraai aangelegd perceel van 2. De studio bevindt zich op de eerste verdieping en is Ontvang nieuwe advertenties per email zaltbommel.

Deze slaapkamer is evenals een van de slaapkamers in het voorhuis voorzien van airco.

In een kindvriendelijke woonomgeving aan een doodlopend laa. In is een luxe badkamer gerealiseerd die is ingericht naar een ontwerp van de befaamde architect Micheal Graves. De eengezinswoningen zijn uitgevoerd met Er is een houtgestookte openhaard en er zijn dubbele deuren naar de tuin.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com