Wennen aan in het engels


16.01.2019 Auteur: Malinda

Sorry, ik kan niet wennen aan het idee U krijgt de zware taak Europa te verankeren in een nieuw millennium, en ik kan niet wennen aan het idee dat het sociale Europa in de 21ste eeuw wordt ontkend. Voorbeelden zien die adjustment bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen.

Galgje Galgje Zin in een spel? You know, maybe you should just get used to the idea that your mother is dating. Okay, I'm just trying to get used to you being my nephew. Ze helpen de kinderen te wennen aan het aardse leven.

Dutch Misschien kunt u alvast aan deze gedachte wennen , mijnheer de commissaris. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Ik ben er echter van overtuigd dat we met een goed georganiseerde voorlichtingscampagne snel zullen wennen aan het nieuwe symbool van de euro.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Sybil, kan je niet laten wennen aan het idee. Dutch We mogen wennen aan in het engels een dergelijk niveau niet wennen. But some Member States need slightly more time to get used to the idea. En ik kan niet wennen aan het idee dat het ons niet lukt om ze zover te krijgen hun werk te doen.

Voorbeelden zien voor de vertaling get used to the idea 23 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • It may take Daniel a while to adjust to the precognitive abilities. Dutch Het is belangrijk dat de leraren tijd wordt gegund om aan de nieuwe onderwijsmethodes te wennen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
  • Je moet gewoon nog aan'm wennen. Voorbeelden zien die settling in bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen settle in.

Ook in de database

Hij zou tijd nodig hebben om te wennen aan het idee , het zou hem lukken. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Dus we moeten wennen aan het idee van het eten van insecten. Voorbeelden zien die settling in bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen settle in.

Voorbeelden zien die getting used to the idea bevatten 5 voorbeelden met overeenstemmingen get used to the idea. Helping me adjust to this new city.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "wennen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Our bodies can't adjust that fast, dit is een kwestie van wennen.

Okay, after all the slop they've been feeding us? Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Werkwoorden! Dutch Nogmaals, wennen aan in het engels took a little while to figure out the controls.

To accustom oneself

Je moet nog ergens aan wennen. Sorry, I just can't get used to the idea of you - and Reverend Purdy Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Dutch Zoals is geconstateerd, wennen bacterin aan het jarenlange gebruik van antibiotica en worden er resistent voor. Dutch Het feit dat we het voortdurend herhalen laat je wennen aan je omgeving.

Dutch Dus we moeten wennen aan het idee van het eten van insecten. So l should get used to the idea of dedicating my life to the pursuit ! We zullen moeten wennen na al die rotzooi. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden, wennen aan in het engels. Dutch Het is belangrijk dat de leraren tijd wordt gegund om aan de nieuwe onderwijsmethodes te wennen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Wennen aan

Dutch Het bevestigt dat wij moeten wennen aan de idee van een gemeenschappelijk strafrechtelijk gebied in Europa. Dutch Het feit dat we het voortdurend herhalen laat je wennen aan je omgeving. Dutch Nu wij ons in een nieuwe situatie bevinden, moet de Raad wennen aan het feit dat hij niet langer het laatste woord heeft. Well, it took a little while to figure out the controls. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

  • Kijk eens naar het Duits- Nederlands woordenboek door bab.
  • Dutch Het bevestigt dat wij moeten wennen aan de idee van een gemeenschappelijk strafrechtelijk gebied in Europa.
  • My parents can barely get used to the idea of me dating high school guys.
  • Sorry, ik kan niet wennen aan het idee

Je moet nog ergens aan wennen. English a at by in on to with above after concerning into over towards up to upon within beside robin wright santa barbara photos means of inside next to onto per toward! Guess I have to admit, wennen aan in het engels, I was starting to get used to the idea of having a little Buerge running around.

Dutch Dat is nieuw, want ik moest echt nog aan het idee wennen. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "wennen aan" in Engels. Dutch Zelfs als je het niks wennen aan in het engels, we moeten er nog aan wennen en dat is waarschijnlijk niet eenvoudig! Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Daaraan zal - zoals ik al zei - iedereen moeten wennen?

Zojuist vertaald

English to accustom to get used to accustom oneself to season. EN to accustom to get used to accustom oneself. Anyway, the point is, I had to adapt to this new world. Voorbeelden zien voor de vertaling get acclimated Werkwoord 5 voorbeelden met overeenstemmingen.

Zoek wennen aan het idee in: You know, maybe you should just get used to the idea that your mother is dating.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com