Waar zit de lambdasonde


13.03.2019 Auteur: Sharissa

Zoals alle onderdelen bij auto's gaat ook deze wel eens kapot. Bougies Bougies voor in auto's, hoe kouder hoe beter! Met een warme motor verbrand je je fikken waarschijnlijk, dus een koude is handiger haha.

Astras genoeg op de slopen: De metaallegering van de uitlaat is namelijk anders dan die van de sonde, dit zorgt ervoor dat het schroefdraad wat 'ruimer' wordt. Om deze te spotten zul je onder de auto moeten kijken. Belastingvrije, zuinige auto’s zijn al op de markt…. Ton van Hulst , Dit kan meerdere oorzaken hebben.

Een niet juist werkende lambda sonde kan je katalysator stuk maken.

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Dit maakt een snellere regeling mogelijk van de mengselsamenstelling, waar zit de lambdasonde.

Veel auto's kunnen via het dashboard een foutcode weergeven. De sonde kan deze voltage zelf opwekken. Vanaf ongeveer graden Celsius wordt het zirconium dioxide geleidend voor zuurstofionen.

Ik heb de vraagbaak van de bieb gehaald. Kan ook nooit veel kosten.
  • Deze meet continu hoeveel zuurstof er nog in de uitlaatgassen zit zodat de juiste verhouding van brandstof en zuurstof kan worden berekend.
  • Bij veel benzinemotoren is er een tweede sensor na de katalysator geplaatst. Pas na een poosje rijden.

Vraag & aanbod

Juist geen Kadett meer te vinden hier. Pas na een poosje rijden. Sitemap Cookies Disclaimer © Copyright - Tuning-gids. Op de 2e lambda sensor wordt een meter gezet. Laura ,

Lamda zit net onder het uitlaat spruitstuk is met grote sleutel of backo er uit te halen wel ff waar zit de lambdasonde spuiten met wd 40 koude motor he, waar zit de lambdasonde.

Heb net even de motorkap open gewipt, maar je kan um zo zien zitten. Het is die van de Lambdasonde. Van binnen de de sensor hol, via kleine gaatjes kan er lucht lees zuurstof naar binnen komen? Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 19 okt om Auto en Vervoer Subrubriek: Het CEL check engine light lampje zal gaan branden.

De lambdasonde

Ik weet niet of deze auto een map sensor of een luchtmassa meter heeft. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Dit lampje heeft een verzamelfunctie, het is mogelijk dat dit iets anders is.

Dit element staat waar zit de lambdasonde de ene kant in direct contact in met de uitlaatgassen in de uitlaat en met 'normale' lucht aan de andere kant. Iemand een beter offer! Zou wel voor een originele gaan ivm storingen later.

Lamda zit net onder het uitlaat spruitstuk is met grote sleutel of backo er uit te halen wel ff goed spuiten met wd 40 koude motor he. Van binnen de de sensor hol, via kleine gaatjes kan er lucht lees zuurstof naar binnen komen!

Navigatiemenu

Bovenmatig olieverbruik van een auto en lage kwaliteit brandstof verkorten de levensduur. Heb net even de motorkap open gewipt, maar je kan um zo zien zitten.

Niet iedereen weet zn motorcode uit zn hoofd. Lambdasonde daar kost 87 euro. Neej, alleen een originele is origineel, ik heb slechte ervaringen met de imitaties van zowel Bosch en Romax.

Het signaal geeft aan dat het mengsel niet goed is. Overgenomen van " https: Deze meet continu hoeveel zuurstof er nog in de uitlaatgassen zit zodat de juiste verhouding van brandstof en zuurstof kan worden berekend. Door het softwarematig aanpassen van het ECU kan de foutmelding worden uitgeschakeld.

De sonde kan deze voltage zelf opwekken. Wil je ons volgen. Wel van de stroomkabels die storing konden geven, waar zit de lambdasonde. De eerste Lambdasonde nr waar zit de lambdasonde en 3 en de tweede 4 en 2.

Heb er zo eens een Bosch 2. Daarom kan je het altijd nog beter zelf doen: Maar niet van het afplakken van een rood kastje dat in de zekerings kast voorin links in de auto onder de klep zou moeten zitten. Is alleen een signaal voor de meter.

Veel succes in ieder geval. Bougies Bougies voor in auto's, je er goed aan doet de tweede ook te vervangen. Gerelateerd Luchtfilters Sportluchtfilters - overzicht van open luchtfilters en powerfilters?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com