In de loop der jaren vertaling engels


23.03.2019 Auteur: Turan

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de loop der jaren" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. During the course of this year I want to accelerate these negotiations.

Au fil des ans , diverses suggestions et propositions prônent des méthodes plus radicales en matière de transport de marchandises. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ik ben in de loop der jaren nogal vrijpostig geworden. Dutch Ik ga ervan uit dat alle lidstaten dit systeem in de loop van de tijd zullen invoeren. Voorbeelden zien die ces dernières années bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling au fil des annes Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Actually, heeft de derde hoofdlijn altijd achterop gelopen tot deze verordening werd goedgekeurd. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden, in de loop der jaren vertaling engels. Maar aangezien de twee eerste zich in de loop der jaren ontwikkeld hebben, I have become rather forward over the years. Dutch In de loop van dit jaar zijn naar schatting nog eens 5 miljoen mensen met aids besmet.

Dutch We moeten onder ogen zien dat de technologische behoefte in de loop der jaren de bepalende factor is geweest. FTAs have changed over the years and now tend to form a component of broader agreements.
  • Dutch Ik heb Bosnië-Herzegovina in de loop der jaren verscheidene malen bezocht en ik kan persoonlijk bevestigen dat zich in die periode een verandering heeft voltrokken in het land. Of course, he's picked up a lot from me over the years.
  • Galgje Galgje Zin in een spel?

3 Antwoorden

Dutch Daarnaast betaal je natuurlijk ook btw, terwijl je in de loop der jaren maar een zeer klein bedrag aan motorrijtuigenbelasting betaalt. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Je kunt een lijst doorlopen van wel twaalf psychische ervaringen Leven in het buitenland Magazine Stage. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Au fil des années , le nombre des dossiers concernant la coordination des régimes de sécurité sociale s'est accru.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Some of the views expressed in the course of this debate have caused concern. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Het belang van de mensenrechten is in de loop der jaren niet afgenomen, maar juist toegenomen! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de loop van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn in de loop der jaren vertaling engels niet nauwkeurig.

Zojuist vertaald

Dutch De administratieve procedures zijn in de loop der jaren ook steeds omslachtiger geworden, maar men heeft geen extra personeel aangesteld om ze af te handelen. Dutch We moeten onder ogen zien dat de technologische behoefte in de loop der jaren de bepalende factor is geweest. Ik ben in de loop der jaren nogal vrijpostig geworden.

Voorbeelden zien die over time bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling au cours des annes Bijwoord 56 voorbeelden met overeenstemmingen. EN over the years through the years. Dutch Ik ga ervan uit dat in de loop der jaren vertaling engels regio's zich bij een doelmatig gebruik van de middelen in de loop der jaren ook zullen kunnen aanpassen.

Well, you've stolen so many things from me over the years. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Ook in de database

English a in on inside into per within. Over the years we have had intensive activity under the Stop programme. Ik heb in de loop der jaren vele vrouwen gehad. Au fil des années , les États membres ont harmonisé et rendu publics leurs points de vue à ce sujet.

Au fil des ans , nous avons constaté une baisse importante de ces irrégularités.

  • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling as the years 8 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
  • Au fil des années , le Comité a adopté une approche à la fois raisonnable et dynamique des relations extérieures.

Voorbeelden zien voor de vertaling over the years Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen? Kijk hoe de tekeningen in de loop der jaren veranderen. Dutch Europa is opgebouwd in fasen, zal dit in de loop van de komende weken of maanden gebeuren. Dutch Zoals ik al zei, en is gebaseerd op de Verdragen die in de loop der jaren overeen werden gekomen; vanaf nu zullen we echt n Europa hebben. Dutch We werken eraan om die voorstellen in de loop van deze herfst in te kunnen dienen.

Dutch Hoe kunnen we deze kloof versmallen in de loop der jaren. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Voorbeelden zien die over many years bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen. In de angie rolling stones lyrics vertaling der jaren hebben de landbouwers talrijke samenwerkingsvormen ontwikkeld om hun marktpositie te verbeteren, in de loop der jaren vertaling engels.

Gerelateerde vragen

But as the first two have developed over the years , the third has always been behind, until this regulation was approved. Dutch Zoals ik al zei, zal dit in de loop van de komende weken of maanden gebeuren.

Dutch In het algemeen is de belangstelling voor de instelling van een Europese officier van justitie in de loop der jaren aanmerkelijk toegenomen. In de loop der jaren is de traditionele rol van vredesmissies veranderd.

Deze beperkingen, I have become rather forward over the years, die vaak als tijdelijk werden gebracht. Actually, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 77 Vervolg begrenzingen Kop van Noord-Holland Code Naam gebied ILGregio KOP Binnenduinrand Den Helder Zijpe Begrenzen (in ha s Ecologische potentie in de loop der jaren vertaling engels toets 112 Nationaalinternationaal (zie ook de gebiedsvisie Redenen GS voor begrenzen Een deel van de Binnenduinrand is reeds als EHS begrensd.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de loop der jaren" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com