Vertaling van nederlands naar het spaans


24.01.2019 Auteur: Abdelmalik

Ons doel is de grootse aanbieder van gratis online woordenboeken ter wereld te worden. Voorbeelden zien die tradujera bevatten 10 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Voorbeelden zien die traducirme bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen traducir.

No necesité a nadie para traducir eso. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Ons doel is de grootse aanbieder van gratis online woordenboeken ter wereld te worden.

Dile que no puedo traducir las noticias durante el día, sólo por la noche. We zullen deze ideeën onmiddellijk vertalen in concrete initiatieven.

Voorbeelden zien die traducción bevatten voorbeelden met overeenstemmingen.

Debera ser capaz vertaling van nederlands naar het spaans traducir algo para ustedes. Ons doel is de grootse aanbieder van gratis online woordenboeken ter wereld te worden. Een Spaans woord kan n betekenis in de ene regio hebben en een andere vertaling in een andere regio! Selecteer een letter om alle Engelse woorden, in het woordenboek Engels-Spaans te zien, of breng een bezoekje aan n van onze vele winkels. No necesit a nadie para traducir eso.

In het Engels-Spaans forum kun je vragen stellen over Spaanse vertalingen waar je niet zeker van bent.

Registreer je als gebruiker en geniet de voordelen die leden van de bab. Niemand wil zijn zinnen vertalen , omdat ze dom zijn.

Vertaling Engels-Spaans goedkeuren

Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Ik vroeg me af of je dit kon vertalen. Een Spaans woord kan één betekenis in de ene regio hebben en een andere vertaling in een andere regio. Voorbeelden zien die traducen bevatten 19 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. He estado intentando traducir estos símbolos alienígenas. Voorbeelden zien voor de vertaling traducir Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die traduzca bevatten 54 voorbeelden met overeenstemmingen traducir.

  • Help ons met het voordragen van nieuwe vertalingen en het controleren van bijdragen van anderen. Oh, cariño, no necesitas traducir.
  • Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland?

Dan hoef je niet twintig, dertig bladzijden te vertalen maar alleen de conclusies! Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Vakantiehuis in frankrijk kopen de kapper gaan in Duitsland?

Voorbeelden zien die traducen bevatten 19 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Voordat Spaanse uitdrukkingen en woorden vertaling van nederlands naar het spaans door gebruikers zijn voorgedragen permanent aan het woordenboek Engels-Spaans worden toegevoegd moeten ze eerst worden goedgekeurd. Zodat we Drill niet nodig hebben om de boodschap te vertalen?

Voorbeelden zien voor de vertaling trasladar Werkwoord 10 voorbeelden met overeenstemmingen!

Ervan uitgaande dat Hoshi de interface kan vertalen , zo'n 12 uur. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. Niemand wil zijn zinnen vertalen , omdat ze dom zijn. Voorbeelden zien die traduzca bevatten 54 voorbeelden met overeenstemmingen traducir.

Dan hoef je niet twintig, dertig bladzijden te vertalen maar alleen de conclusies. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Spaans Gebruik de onderstaande letters om handmatig in het woordenboek Engels-Spaans te zoeken. In het Engels-Spaans forum kun je vragen stellen vertaling van nederlands naar het spaans Spaanse vertalingen waar je niet zeker van bent. No necesit a nadie para traducir eso. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Een Spaans woord kan één betekenis in de ene regio hebben en een andere vertaling in een andere regio. Het is moeilijk om poezie te vertalen.

Dan hoef je niet twintig, vertaling van nederlands naar het spaans bladzijden te vertalen maar alleen de conclusies. We hebben mensen nodig om het hele Web te vertalen.

Voorbeelden zien die traduzcan bevatten 22 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Ik vroeg me af of je dit kon vertalen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Ik probeer deze vreemde symbolen te vertalen. Voorbeelden zien die traducido bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen traducir.

Synoniemen

He estado intentando traducir estos símbolos alienígenas. Je kunt punten verdienen voor de wereldranglijst door bijvoorbeeld het invoeren van nieuwe woorden voor het woordenboek Engels-Spaans.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Voorbeelden zien die traduce bevatten 20 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Het woord is moeilijk te vertalen omdat het oorspronkelijk 'biodegradatie' verf van tuintegels verwijderen. Help ons met het voordragen van nieuwe vertalingen en het controleren van bijdragen van anderen. Voordat Spaanse uitdrukkingen en woorden die door gebruikers zijn voorgedragen permanent aan het woordenboek Engels-Spaans worden toegevoegd moeten ze eerst worden goedgekeurd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com