Sorry te laat maar gefeliciteerd


21.03.2019 Auteur: Maiko

Tekst Te laat verjaardag Het is niet fijn, maar het is nooit te laat om het weer helemaal goed te maken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je hebt de datum in je agenda staan, maar op het laatste moment ben je vergeten om een verjaardagskaartje te sturen. Dat overkomt iedereen wel eens. Het is toch nog je verjaarmaand, niet?

Voor de rest zijn er nog allerlei kaarten te koop met toepasselijke teksten. Ga naar de favoriete winkelstad van de jarige en verras je de persoon met een speciaal cadeau. Personen die erg belangrijk voor elkaar zijn, zullen elkaar meestal wel uitnodigen voor een echte party. Foto via some ecards.

Met mijn excuses voor deze late wensen. Tekst Te laat verjaardag De leukste en meest passende  teksten zie je op tekstkaartje. Je zult zien, maar leuker is het om een speciaal 'te laat' kaartje te sturen. Teksten voor op     een kaartje. Je kunt er dan voor kiezen om geen kaartje te sturen, op deze manier komt het helemaal goed met sorry te laat maar gefeliciteerd vergeten verjaardag. Maak het goed met behulp van een fijne tekst.

Er zijn diverse te laat teksten die passen bij een verjaardag, voor elk type persoon is er een geschikte tekst.

Oeps, een verjaardag vergeten?

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad want dat heb je verdiend!

Toch een heel gelukkige verjaardag. Het zou ontzettend vervelend zijn als je door deze situatie een dierbaar persoon pijn zou doen of wanneer een vriendschap deukjes oploopt door deze misser.

Tekst Te laat verjaardag

  • Is een verjaardag te laat van een vage kennis? Natuurlijk heb jij daaraan geda….
  • Ga gezellig samen uit eten in een sfeervol restaurantje. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn geheugen is ook niet meer wat het ooit was precies… Ik ben je verjaardag niet vergeten, ik wou gewoon dat hij wat langer duurde.

Op de kaart zelf staat vaak al iets in de trant van 'sorry' of ik ben 'een beetje dom geweest'. Wat te doen wanneer je je een verjaardag te laat herinnert. Ga gezellig samen uit eten in een sfeervol restaurantje. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden, sorry te laat maar gefeliciteerd. Zo zie je maar dat je niet de enige bent die af en toe eens een verjaardag vergeet.

Navigatie door berichten

Ik hoop dat je mijn oprechtheid kunt waarderen. Alsook mijn allerbeste gelukwensen! Een van de hoogtepunten van het jaar voor de jarige!

Natuurlijk heb jij daaraan geda…? De leukste en meest passende  teksten zie je op tekstkaartje. In het eerst geval sta je er niet zo goed voor. Ga gezellig samen uit eten in een sfeervol restaurantje. Tekst verjaardag vergeten Met deze kaart van mij.

Daarom deze late maar zeer gemeende verjaardagswensen Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag niet meer stuk! Personen die erg belangrijk voor elkaar zijn, zullen elkaar meestal wel uitnodigen voor een echte party.

Een heel gelukkige verjaardag, sorry te laat maar gefeliciteerd. Een dag te laat maar toch niet minder gemeend, weer een jaartje erbij, maar leuker is het om een speciaal 'te laat' kaartje te sturen. Er zijn diverse te laat teksten die passen bij een verjaardag, voor sorry te laat maar gefeliciteerd type persoon is er een geschikte tekst. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad want dat heb je verdiend.

Je hebt de datum in je laatste nieuws aanslag berlijnse muur staan, maar op het laatste moment ben je vergeten om een verjaardagskaartje te sturen. Iets te laat maar,70 mooie jaren van geluk. Heb je zelf soms nog tips of leuke ideen voor een vergeten jarige. Je zult zien, op deze manier komt het helemaal goed met de vergeten verjaardag.

Ik denk zoveel aan jou dat ik geen tijd meer heb om op de kalender te kijken. Je kunt er dan voor kiezen om geen kaartje te sturen, Hooftstraat.

Het zou ontzettend vervelend zijn als je door deze situatie een dierbaar persoon pijn zou doen of wanneer een vriendschap deukjes oploopt door deze misser. Een dag te laat maar toch niet minder gemeend, weer een jaartje erbij, Geniet van het leven van alles wat er rondom jouw is. Is een verjaardag te laat van een vage kennis? Tekst Te laat verjaardag 6:

De jarige had het al jaren over het maken van een parachutesprong, maar er kwam nooit iets van. Tekst Te Laat 7: Zo zie je maar dat je niet de enige bent die af en toe eens een verjaardag vergeet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com