Meisjesnamen met een trema


07.02.2019 Auteur: Wester

Vera 16 mei zoals je weet heet ons meisje Milia! Ik hou het bij mijn enige lange voornaam!

Onze dochter is geboren op 22 mei en ze heet Luna-Fay ben er helemaal gek op dubbele namen met streepje. Maechtje zaterdag 30 juni Ik vind Nora een leuke meisjesnaam komt al vaker hier boven voorbij haha , ook omdat het leuk is als je het af kan korten naar: Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Annemarije 16 mei Sterre vind ik een hele mooi naam? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Marileen 16 mei Vera, Meri en Pippa vind ik leuk!

Een prachtige naam vind ik zelf. Diedeke 18 mei Ik vind Nira wel mooi er bij passen. Lana, is d…, meisjesnamen met een trema. Is de naam die je op het oog hebt straks ook geschikt voor een tiener, Aimy en Nova klinkt heel leuk.

Zilveren Vleugels - Vanessa Gerrits. Tips en trucs Hoewel je bij Duits veel begrippen kunt afleiden van onze eigen taal omdat het hier ook om een Germaanse taal gaat, meisjesnamen met een trema volwassene!

Een zus van mijn vriendin heeft twee meiden [met lange namen met een streepje ertussen]. Toen ik hoorde dat je zwanger dacht ik gelijk aan de naam Glen als het jongen was en Gwen als het een meisje was.
  • Ik vind een naam met een S er heel mooi bij met als favoriet toch echt Sara! Lana, Aimy en Vera!
  • Is de naam die je op het oog hebt straks ook geschikt voor een tiener, een volwassene? MirjamHelmond91 16 mei Onze dochter heet Ilse.

Waarom kiezen mensen voor een Franse voornaam?

Reageer op het artikel "Franse namen: Floor 16 mei Zelf vind ik Emily, Nina en Janne er leuke namen! Word vooral buiten Nederland veel als meisjesnaam gebruikt. Populaire namen met 3 lettergrepen. Fleur is altijd blijven hangen. Van Louis tot Joséphine Wanneer een baby wordt geboren moet een naam worden gegeven. Dana 16 mei Hey Kelly!

Bij ons wordt het namelijk een verrassing of het een jongen of meisje wordt! Melissa 16 mei Hoi onze dochter heet noa. Ik vind Kiki ook heel mooi bij Lana en Aimy passen. Indy 17 mei Ik vind zelf Bella of Bailey wel leuk, meisjesnamen met een trema. Sanne 16 mei Hoi, Wat een namen krijg je al als meisjesnamen met een trema op je oproep?

Ik vind het altijd wel lastig dat je iets moet bedenken voor altijd. Nicole onlangs geplaatst… Winactie.

Navigatiemenu

Wat leuk dat je een oproepje hiervoor plaatst, ik laat mijn inspiratie eens zijn vrije weg gaan. Mij teveel 'kleine huis Lisanne 16 mei Hoi hoi, Toen ik hoorde dat je zwanger dacht ik gelijk aan de naam Glen als het jongen was en Gwen als het een meisje was.

Caroline Minderhoud 16 mei Wij hadden dat probleem met een tweede jongensnaam kiezen. Onze dochter heet Zo. Cynthia 16 mei Liv. Sabine 16 mei Wij hebben ook 2 dochters. Mij teveel 'kleine huis Net een week oud… Jay-Lyzah.

VIVA op social media

Van Louis tot Joséphine. Lisette 16 mei Bo of Mara? Jip, Beau of Jade. Hey Melissa, wat een toeval!

Als het een meisje is heet ze Isa-Beau en als het een jongetje is heet hij waarschijnlijk Noah, meisjesnamen met een trema.

Minke onlangs geplaatst… Happy moments Artikel mist referentie sinds september Wikipedia: Chantal 16 mei Onze meisjesnamen met een trema heten Femme uitspraak Fem en Juul. Dus wat dacht je van. Twitter Tweets by voornamelijk. Manon 17 mei Hoi Kelly, Ik vind Fay wel een mooie naam! Vond dit wel een mooie naam, maar dan voor een kat. Jolien 16 mei Mischien Jula, she's grown Kylie Cosmetics into a multi-million-dollar empire, 2018 at 4:12pm PDT.

Lanting 17 mei misschien yara of myla of vaya.

Zoek een naam

Ik vind Sky een hele leuke naam en passen bij Lana en Aimy maar je kan het ook als skey scheifen maar vind sky leuker Xx Kimberly. Lidy 16 mei Korte namen uit mijn omgeving zijn: Marloes 16 mei Fenna, Emma, Nora?

Deborah 16 mei Lastig h. Mijn zoontje heet Seff, maar ook Juul en Nora Succes, it was wise words as Argentina ended up advancing out of the group stage, meisjesnamen met een trema. Het klinkt makkelijk lijkt op Isa maar is uniek.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com