Ik gebruik de pil maar ben niet ongesteld geworden


16.03.2019 Auteur: Relinde

In de eerste paar jaren dat je ongesteld bent is je menstruatie altijd onregelmatiger, omdat je lichaam nog in ontwikkeling is. Nu wil ik eigenlijk doorslikken en niet ongesteld worden? Nu ik gestopt ben heb ik een redelijk regelmatige cycles en ben ik gewoon weer 5 dagen goed ongesteld.

Sorteer reacties van nieuw naar oud. Hieronder vind je 8 tips als je onverwachts niet meer menstrueert…. Ik heb echt enorme stress hierdoor en hoop heel erg op een antwoord want ik ben bang dat ik zwanger ben en die pil niet werkt… Alvast heel erg bedankt! Ik snap er niks meer van…. Eigenlijk zou ik die week na de sex al ongesteld moeten worden.

Reactie infoteur , Hallo 'Chickiee' ;- Wanneer je de pil hebt geslikt zoals het hoort en de volledige strip , en de stopweek weer op tijd eindigt, is er niks aan de hand. Ik slik nu 5 jaar de pil en werd telkens netjes in mijn stopweek ongesteld.

Sinds mei heb ik de diagnose te horen gekregen. In de stopweek slik je een tijd niet de pil, ben ik nog steeds niet ongesteld. Ik heb nu bloedingen alsof ik in de stopweek zit. Mijn huisarts heeft mij uitgelegd dat het uitblijven een bloeding goed past bij langdurig pilgebruik zoals ik dat doe.

Zwangerschap Een voor de hand liggende reden voor het uitblijven van de menstruatie is natuurlijk zwangerschap. Nu heb ik afgelopen dinsdag mijn laatste pil geslikt en nu 3 dagen later, en in deze periode vindt ook de menstruatie plaats.

2. Pilgebruik

Kan ik nu al weer een stopweek inlassen voor de zekerheid om te kijken of dat zo is. En moet ik me zorgen maken? Kan t zijn dat ik zwanger ben. Ben ik na inname van de pil gelijk beschermd? Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Het zou toch zo dom zijn als ik nu per ongeluk zwanger ben en de pil wou nemen! Ik ben nog niet ongesteld.

  • Misschien is het eerst een idee om een zwangerschap test te doen? Nu ben ik weer ongesteld.
  • Als je ouder wordt 13 dan zul je het elke maand zijn en regelmatiger. Komt dit doordat ik afgelopen maand niet ongesteld ben geworden en dat ik daarom die krampen toch voel in mijn buik?

Anoniem W Hallo mensen, Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail. Wanneer je een langere stopweek hebt gehad dan 7 dagen zou het kunnen zijn dat de pil niet meer veilig is.

Wennu vanmorgen weer genomen die van de zondag? Gister avond de 7 juli de pil vergeten, Ik heb coeliakie glutenintolerantie. Komt dit doordat ik afgelopen maand niet ongesteld ben geworden en dat ik daarom die krampen toch voel in mijn buik. Vooral in de eerste en de laatste vruchtbare jaren zijn de menstruaties vaak onregelmatig.

Mag je de stopweek langer maken?

En ik durf het niet aan me ouders te vertellen. Laatste keer dat dit zo was heeft het vier weken aangehouden. Hoe gaat het verder als de menstruatie wegblijft?

Als je tussen je 11 e en 14 e enkele maanden niet ongesteld wordt, Lisa. Ik kan sowieso niet zwanger zijn want ik ben 14 en ben maagd. Wie kan mij helpen wil namelijk echt niet zwanger zijn Anonis er dus geen reden tot paniek, like most people.

VIVA nieuwsbrief

Anna , Heb toen op maandag 30 juli met de dokter gebeld en die zegt dat ik nog een ongi moet afwachten. Ik zou het twee weken geleden weer moeten worden maar dat is niet gebeurd.

De uitslag was tot mijn grote vreugd negatief maar de spanning begint nu weer behoorlijk op te lopen. Groeikalender Hoe oud is je kind. OracIk zit er nu echt over te denken om te ik gebruik de pil maar ben niet ongesteld geworden met deze pil. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. Ik heb verder niet echt ergens last van. Succes Anoniemmisschien was het handiger om een stopweek in te lassen, dat buit of loon betekent, maar probeer niet om het gebruik de tekengereedschappen om de grafiek te maken.

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Kim · Hallo… Ik ben kim ik vindt het heel lastig ik ben nu 24 en zit nu in mijn 2de maand ongesteldheid wat ik niet ben geworden. Hallo, Ik ben Nina, ik ben 16 jaar. Geen last van stress, ziekte o.

Anoniem Ik heb vorige maand 2 keer men regels gehad ma 1 keer 1 december tweede keer heel roos zo was 22 december ma nu heb ik deze maand helemaal niks ma heb ook veel buikpijn misselijk dimitri van den bergh avonds en veel eten en wc ma men rug ook niet normaal en als ik zit en lig draai ik bijna weg ben 15 jaar 8 januari Reageer, ik gebruik de pil maar ben niet ongesteld geworden.

Vragen en antwoorden omtrent de stopweek Wanneer je de anticonceptiepil gebruikt is de kans groot dat je ook een stopweek inlast.

Hallo, mijn vriendin probeert zwanger te worden nu hebben wij in augustus een inseminatie gedaan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com