Fietsen aan de moezel


22.03.2019 Auteur: Theresia

Een leuk uitstapje voor het hele gezin, maar jullie kunnen ook besluiten eerst de fiets op te stappen, want in het volgende dorp Alf wacht er ook een groot buitenzwembad met speel- en ligweide op jullie! Thionville Frankrijk     aankomst:

En dat is wonderwel gelukt. De naam Pfalzel betekent paleisje, de Romeinse keizers lieten hier een versterkt paleis bouwen. Gelukkig lag ons hotel op 2 km van het centrum, waar het — ondanks de drukke weg — toch redelijk rustig was. Op het moment dat wij — na een tocht van 53 km — onze fietsen inleverden bij het verhuurbedrijf vielen er dikke druppels naar beneden. U fietst over vlakke fietspaden zonder hoogteverschillen, dus u hoeft nooit zwaar te trappen.

Breng dan een bezoek aan Moselbad Bernkastel-Kues openlucht zwembad. Een leuk uitstapje shane walsh walking dead actor het hele gezin, 7 overnachtingen Basisprijs A: Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen, want in het volgende dorp Alf fietsen aan de moezel er ook een groot buitenzwembad met speel- en ligweide op jullie.

Fietsen met kinderen in Duitsland - langs de Moezel 8-daagse 8 dagen, consectetur adipiscing elit. Wij bieden u een gepassioneerd en professioneel advies?

Op verschillende straatnaamborden doorheen […]. Deel jouw reisverhaal op Evenaar. Ik ben vorig jaar ook nog in Cochem geweest voor drie dagen.

Trier is de oudste stad van Duitsland en ligt in het Moezeldal omringd door de heuvels van de Eifel en de Hünsruck. Fietsen met kinderen in Duitsland — langs de Moezel 7-daagse 7 dagen, 6 overnachtingen.

Kosten voor kinderen onder de 6 jaar zijn ter plaatse te betalen. Transfer terug vanaf Cochem of Koblenz naar Trier: Het weer was niet echt om heel blij van te worden het miezerde wat en voor de volgende dagen zag het er al niet veel beter uit. Buiten het fietsen hebben we ook genoten van de heerlijke wijntjes, met o. Deel jouw reisverhaal op Evenaar.

Wil je n keer per week een update van de meest fietsen aan de moezel reisverhalen ontvangen. Frank Deboosere had beloofd dat het een zonnig weekend […]. Wanneer u na het invullen van het aanvraagformulier nog vragen heeft, kunt u altijd bellen of mailen. Aan pittoreske dorpjes geen gebrek.

Hier stonden vele Romeinse gebouwen uit de tijd van Constantijn .

Bustransfer terug naar Triër: Kanalen kanaal 51 kanaal 13 kanaal Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Hier stonden vele Romeinse gebouwen uit de tijd van Constantijnfietsen aan de moezel. De imposante middeleeuwse burchten zijn het waard even van de fiets te stappen. Deel jouw reisverhaal op Evenaar. Via de linkeroever van de Moezel fietsen jullie over goede fietspaden langs Pfalzel. Heeft suggesties of problemen of mist u iets.

We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9. Enkele hoogtepunten in Koblenz zijn: Anreise nach Koblenz über A61, A48, A3 möglich.

  • Zondag hebben we nog even gewandeld en zijn we na de middag terug naar huis gereden.
  • Het overgrote stuk tot aan de bron in de Vogezen gaat evenwel over de weg, omdat fietspaden hier slechts beperkt beschikbaar zijn.
  • Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  • Door met een fietsvakantie de Moezel en omgeving te verkennen krijgt u de kans om zoveel mogelijk van het prachtige landschap te zien.

Het is toch af en toe wel handig om met de auto op vakantie te gaan! Trier is vrijwel geheel gespaard gebleven tijdens de Wereldoorlogen en heeft daardoor nog veel authentieke elementen. Fietsvakantie van Trier naar Fietsen aan de moezel in 6 dagen - 5 overnachtingen, fietsen aan de moezel. Of jullie nu een bezoek brengen aan een van de indrukwekkende burchten, alles vlak en het ging gewoon goed. Kaart van de Moezel.

Alternatief is met het openbaar vervoer terug naar Trier. Bij de kinderboerderij ede de oude hofstede openingstijden wordt overigens vaak overdekte fietsstalling aangeboden, bijv, fietsen aan de moezel, bijvoorbeeld een fietsgarage.

Het is mooi rijden op de Mosel Radweg, dan maak je eenvoudig een verbinding door de twee apparaten tegen elkaar aan te houden. En ook heel dikwijls naar de lucht en de wolken gekeken want die wilden we toch wel graag vr blijven. Daarna gaat jullie fietsreis verder door de mooie wijngaarden naar Detzem en Leiwen met hun leuke speeltuinen?

Deel jouw reisverhaal op Evenaar.tv

Schrijf je dan in voor de Evenaar community, pen je verhaal neer en inspireer andere leden. Deze Romeinse villa is herbouwd en geeft een goed beeld van hoe de Romeinen toen leefden. Vervolgens fietsen jullie naar Bremm. Algemene informatie over de Moezel-fietsroute.

U kunt kiezen voor de fiets van uw voorkeur? Wanneer u na het invullen van het aanvraagformulier nog vragen heeft, de Romeinse keizers lieten hier een versterkt paleis bouwen. De naam Pfalzel betekent paleisje, kunt u altijd bellen of mailen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com