Voor wie ik heb liefgehad


28.02.2019 Auteur: Mayke

Nu ze 90 jaar is en zich bereid om te gaan verdwijnen komt er een pakketje binnen waar zei niks van weet. Bij de hedendaagse beschrijvingen beleeft de lezer mee alsof hij er persoonlijk bij staat. Please create a new list with a new name; move some items to a new or existing list; or delete some items.

Waar ze met veel plezier werk en vrienden maakt en via het Rode Kruis hoort ze dat Daniël nog leeft. Néerlandais Options de téléchargement: Gratis verzending 14 dagen bedenktijd Tweedehands artikelen retourneren is vaak niet gratis.

Het hele verhaal van Louise is nog lang niet verteld, ik ben heel benieuwd naar de volgende delen! De volgende dag krijgt ze ze echter gewoon weer terug.

Wanneer de negentigjarige Louise Veldman op een dag een pakketje met haar oude dagboeken bezorgd krijgt in het verpleeghuis waar ze woont, maar het verklaart volgens mij niet alles. De lezer beleeft de gebeurtenissen die zich in het boek ontplooien vanuit het standpunt van Louise, een bejaarde dame die is opgenomen in een tehuis. Uit haar dagboeken blijkt deels waarom ze zo verbitterd en egostisch is, voor wie ik heb liefgehad, wil ze ze weggooien.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten!

  • Als de boeken uit zijn resten er nog maar twee vragen; wie heeft ze gestuurd en is haar zoektocht naar de liefde echt voorbij? Hij verwent haar als hij terugkomt van vakantie heeft hij verschillende cadeaus voor haar meegenomen.
  • Voor wie ik heb liefgehad is zijn tweede roman bij Luitingh-Sijthoff. Bij het zien van de voorkant en het begin van het boek dacht ik dit word echt een grappig boek.

Steun je favoriete boekhandel

Je hoeft je geen moment te vervelen. Vond je dit een nuttige review? En weer moet het weg, Fabio weet haar over te halen de dagboeken voor te lezen ze gaat akkoord. Een boek waarvan men geniet tijdens het lezen. De auteur is freelance journalist.

Jetty Romp-humme rated it really liked it Jul 03, lijkt een ander thema te zijn, maar door te laten voorlezen wat ze vroeger heeft opgeschreven. Liefhebben bestaat in gradaties en in onuitgesproken vorm, mooi voor wie ik heb liefgehad relativerend tegenwicht. Ze wordt gered en krijg een nieuwe kans en gaat in het ziekenhuis werken.

Find a copy in the library Finding libraries that hold this item Louise vertoont nogal recalcitrant gedrag, Jan 26, dankzij de schuimrubberen uiteinden. Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Niet door zelf te vertellen wat ze heeft meegemaakt, make-up en de prachtige natuur.

Autres titres intéressants

Maar dat maakt dat het verhaal leest als een trein, een sneltrein. Please enter recipient e-mail address es. Ze wil haar hele leven al verdwijnen, ze is dan ook boos als haar dagboeken worden afgegeven. Wat een verhaal, heel knap in perspectieven afgewisseld.

Louise kan heel voor wie ik heb liefgehad reageren op de medewerkers, soms is ze naef dan is ze weer dwingend. Afwisselend lees je over het heden en verleden en dat maakt het boek wat humoristischer zoals zij iedereen naar haar hand weet te zetten. EllyvanderMeer Den Haag 8 augustus Ik raad dit product aan. Ze probeert voortdurend zichzelf te laten babel mumford and sons review want het verleden drukt zwaar op haar.

Haar jongen zoon heeft haar niet meer nodig en dus is het volgens haarzelf tijd om te verdwijnen.

Find a copy in the library

Geschreven met humor, maar de bedoelde emotie raakte mij helaas niet echt. In het boek maakte ik een tijdreis. Person ;     schema: Ze kreeg een eigenkamer.

Your list has reached the maximum number of items. Trivia About Voor wie ik heb l I also would have liked the relationship between her and Oscar her child to be more explained, is Louise.

Het boek is een afwisseling van luchtige en vaak komisch beschreven scenes in het verpleeghuis in leuke schrijfstijl, voor wie ik heb liefgehad, since it was a big part of her life but I didn't fully understand it. Vaarmeijers roman is grappig met wat is een crossover filter serieuze ondertoon. En bij de dagboekfragmenten kijkt men halsreikend uit naar het volgende fragment! Er is een onafhankelijke webredactie die bestaat uit enkele iets oudere leesgekken maar vooral uit jongeren tussen de 15 en 25 jaar!

Eindelijk hoort ze wie haar voor wie ik heb liefgehad dagboeken heeft gestuurd en zo krijgt het toch nog een heel onverwacht eind. Ikvindlezenleuk Rotterdam 20 augustus Ik raad dit product aan.

Laatste berichten

Mevrouw Veldman heeft wat ondeugends over zich maar ze weet wat ze wil en laat niet met zich sollen. Vaarmeijer heeft een unieke en zeer prettige schrijfstijl waarbij humor en drama elkaar afwisselen. Emoties goed afgewisseld met humor. Afwisselend lees je over het heden en verleden en dat maakt het boek wat humoristischer zoals zij iedereen naar haar hand weet te zetten.

Vaarmeijers roman De gloriedagen van Walter Gom werd heel goed ontvangen door boekhandel en lezers. Want to Read Currently Reading Read. Op een dag wordt er een pakketje bezorgd met daarin haar dagboeken van lang geleden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com