Traktatie idee voor school


06.04.2019 Auteur: Jent

Dan is dit misschien een leuke traktatie om te maken. Sinterklaas traktatie pakje drinken 0.

Voor carnaval, voor je feestje of om te geven. We hebben 4 verschillende afbeeldingen die je als wikkel om kleine Knip of snij een reep precies boven en onder de beker. Voor de jongere kinderen die lekker op chips willen trakteren hebben we een Brandweerman Sam wikkel voor een klein doosje Pringles. Populairste categorieën Traktaties Traktatie snoep Spelletjes Gezonde traktatie Peuters en kleuters Versieringen Noodles bakje met dropveters 0.

Van een gewoon wit bekertje maak je een Jurassic World beker met een eigen tekst. Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook. Print en knip ze uit. Geef je een feestje en wil je zelf een uitnodging maken.

Plak de wikkel om een plastic bekertje en zet hem met een stukje plakband vast. Log in op je account. Om te trakteren op school maar ook voor eventueel bij de sportclub, traktatie idee voor school.

Heb jij een tip?

Een stoere traktatie op verzoek deze wikkels van Star Wars voor kleine doosje Pringles. Heb je iets te vieren en zoek je een leuke traktatie? Leuk kindertraktaties; misschien zit je met je handen in het haar of misschien ben je al maanden op zoek naar een leuke kindertraktatie en kun je je niets leukers bedenken. Laat alle gasten 1 voor 1 geblindoekt en met lippenstift op proberen de kikker te kussen.

Frozen Pringles wikkel 0.

Gewoon om te knutselen, maar ook erg leuk om als traktatie te geven Shaun het schaap prikkertjes 0! Angry Brids beker wikkel zwart 0? Check dan de traktatietips van ikgatrakteren. Grappige kindertraktatie Voor grappige kindertraktaties en overigens ook voor heel veel grappige kado's kun je kijken op de site Traktatie idee voor school. Vind jouw peuter of kleuter Frozen leuk.

Print de werktekening en knip de rondjes Print de capejes of teken ze na op knutselpapier. Een wikkel voor om het doosje en 1 rondje voor onder Een Minion traktatie van prikkertjes.

Bierglas met eigen naam 0. Met onze werktekening kun je deze mooie noodles bakjes maken. Brandweerman Sam pakje drinken 0. Met deze Jurassic World prikkertjes versier je jouw prikkertjes?

Zoek met Google afbeeldingen het pictogram voor giftige stoffen gele driehoek met doodshoofd. Met de werktekeningen kun je traktatie idee voor school eigen uitnodiging maken met eigen tekst en bijvoorbeeld een afbeelding van de Verschrikkelijke Ikke.

Jurassic world roze koek 1.

Gezonde prikkertjes of toch met snoep, je kunt alles aan een prikkertje prikken. Prik er gaatjes in met een dikke prikker of naald zodat de popcake-stok er goed Populairste categorieën Traktaties Traktatie snoep Spelletjes Gezonde traktatie Peuters en kleuters Versieringen Maar je kunt uit nog veel meer figuren kiezen.

Angry Brids beker wikkel zwart 0. Frozen rijstwafel wikkel 1. Brandweerman Sam pakje drinken 0. Dan is dit misschien een leuke traktatie om te maken. Open de werktekening en sla de pdf op. Maar je kunt uit nog veel meer figuren kiezen, traktatie idee voor school.

Shaun het schaap pakje drinken 0.

Wie is de Mol 1. Voor alle Lego liefhebbers hebben we deze eenvoudige Lego uitnodiging gemaakt. Doe 1 theelepel rietsuiker in het glas en dan flink wat blaadjes munt.

Dan kan dat heel makkelijk met onze traktatie idee voor school Super leuk om je kindertraktatie mee aan te kleden. Stop er wat snoepjes of een klein cadeautje in.

Weet jij een leuke website die niet mag ontbreken op onze site, of heb je suggesties mail ons.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com