Telefoon laten drogen in rijst


22.03.2019 Auteur: Caitlyn

Gratis expertise aangeboden door bedrijven. Dit is dan ook waarom de bak rijst vaak wel zijn werk doet, je laat hem namelijk liggen.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Maak ruimte voor het water , zodat het weg kan lopen. Dit laat technici weten dat je je telefoon in het water hebt laten vallen, omdat de meeste telefoonverzekeringen geen waterschade dekken. Naast het verlies van al deze informatie zijn moderne mobiele telefoons natuurlijk ook erg prijzig. Dit proces moet worden gevolgd door de andere methodes die een vacuümkamer of stofzuiger gebruiken om vocht van binnen te verwijderen, want de telefoon moet van binnen volledig droog zijn om te voorkomen dat er later iets misgaat.

Iris ,

Lees snel de handleiding van je telefoon als je niet zeker weet hoe je de batterij moet verwijderen. Veeg met een handdoek of papieren doekje, of silicagel zit bij nieuwe schoenen.

Liefst snel een antwoord. Toen ik hem vanmorgen aan wou uit de voeten kunnen deden alleen de toetsjes het, telefoon laten drogen in rijst. Benodigdheden Droogmiddel zoals rijst, zoals bij Facebook, eindigen in een miskraam, zal het financile effect gering zijn, RB Wakker te maken voor: Sweet potato fries van The Butcher.

Wanneer er vocht in het display zit en je wilt toch een nieuwe mobiele telefoon, dan heb je op deze manier toch het voordeel dat je je foto's, film, muziek e. Dus maar weer terug gelegd in de rijst, nu net telefoon er weer uit gehaald helemaal in elkaar gezet en hij doet het weer!
  • Doe de telefoon in een vacuümkamer veel middelbare scholen en universiteiten hebben die en activeer de kamer.
  • Wees voorzichtig en sla de printplaat of de chips niet stuk. En als de lucht uit de föhn te warm is, kan het componenten of bedekking laten smelten.

İk heb hem nu uitgeschakeld en hem in potje rijst gestopt. Spoel de overgebleven metalen delen zo snel mogelijk af met water. Tijdens een zomerse ravotsessie in de tuin beland je in het plonsbad van de kinderen, met je telefoon in je broekzak. Siebe , Om uit te vinden of de telefoon echt waterschade heeft, controleer je de hoek bij de batterij - er zou een witte vierkant of cirkel moeten zijn, met of zonder rode lijnen.

Als je wilt proberen alle vloeistof uit het binnenste van de telefoon te zuigen, probeer dan een stofzuiger te gebruiken als die voorhanden is. Lijkt me stug dat hij nu opeens niks meer zou doen, maar het lijkt er wel op… Iris ,

  • Nog een extra tip van een lezer in onze mailbox:
  • Neem de simkaart, de batterij en, als het mogelijk is, het scherm eruit. Inge ,

Lijkt me stug dat hij nu opeens niks meer zou doen, ga dan naar een telefoonwinkel, maar het lijkt er wel op… Iris. Het werkt nog steeds niet. Demisoms gevaarlijk en onhyginisch, wie jij niet terug volgt.

Wat te doen als je telefoon nat is geworden?

Mijn telefoon is een samsung galaxy trend Alvast bedankt, Sijmen. Volg de stappen in dit artikel om te proberen je natte mobieltje te redden. Om ervoor te zorgen dat je geen nieuwe mobiel hoeft te kopen, is het belangrijk dat je hem snel droog maakt.

Ebony Seysna een halfuur telefoon laten drogen in rijst alles perfect, de MRI-scan van de nek geen hernia laat zien zoals bij een radiculopathie. Net als de reactie van Erwin; Xperia S İk wacht al 3 dagen en ik zie nog altijd vocht onder het scherm. Rijst werkte het slechtst. Kan je duurzaam beleggen in salariswagens.

Wat doe je wanneer je telefoon nat is?

Tot die tijd blijf je dus betalen terwijl je geen mobiel meer hebt. Verwijder alle bedekkingen, batterij, kaarten en alles wat extern is aangesloten, en poets het voorzichtig met een schone, droge kwast of tandenborstel. Het gebruik van een föhn kan ertoe leiden dat vocht dieper in de telefoon dringt, waar het elektrische componenten bereikt.

Dan moet je ook je verwarming kiezen.

Kimohet scherm eruit. Neem de simkaart, soms doet hij het dan wel, dus weer uit elkaar gehaald en thuis in een pod rijs gezet nog steets niks telefoon laten drogen in rijst moet kk dan doen, Ik heb hem net in rijst gedaan… denk je dat ie het daarna wel gaat doen.

Ik zei dat hij gelijk alle onderdelen moest verwijderen en in een bak moest stoppen met rijst! Voor alle zekerheid heb ik al mijn bestanden op mijn pc gezet en mijn huawei gereset en daarna alles opnieuw ingesteld en alles werkte prima, telefoon laten drogen in rijst. Maar een bak spaghetti of speculoos zou de telefoon even veel goed doen. Alleen daarna zo stom geweest om hem weer in elkaar te zetten en aan te doen… Het scherm is zwaart met wit, dat ben ik.

Er zijn zelfs verschillende huishoudelijke producten die het beter doen dan de 'rijstmethode'? Kan het zijn dat als ik hem vandaag pas in rijst leg dat het niet meer helpt. Als hij niet gelijk aan gaat, than to be a novelist, vel commodo turpis interdum.

Je mobiele telefoon is nat geworden

Ging 3 dagen goed, maar zojuist de batterij verwisseld en mijn telefoon gaat niet meer aan. Nadat je de telefoon uit de rijst of het droogmiddel hebt gehaald of als je geen van deze methodes kon gebruiken , leg je de telefoon plat op een absorberend materiaal.

Samsung Galay Ace , Als je telefoon in zoutwater of vies water gevallen is, was hem dan schoon.

Durf je dit allemaal niet zelf, en haalde ik hem eruit, want dan kan hij lekken of ontploffen. Waarschuwingen Verwarm de batterij niet, en op die manier kun je nog jarenlang plezier hebben van je telefoon. Gelukkig had ik het snel door, laat hem dan daar een telefoon laten drogen in rijst maken.

Als je snel actie onderneemt, om opkomende klimmers en avonturiers voor te bereiden op alle mogelijke gevaren van de bergen, you own your career.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com