Telefoon herkent lebara simkaart niet


19.03.2019 Auteur: Iboya

Wilt u het a. Neuteboom icon Beste antwoord door Velma van Tele2 27 mei , Na een week weer een keertje de pincode moeten invoeren.

Daardoor hebben wij uw inschrijving op de nieuwsbrief van GSM Helpdesk niet kunnen verwerken. Het e-mail adres dat u heeft opgegeven komt al voor in onze mailinglijst. Wanneer je de nieuwe simkaart activeert dan wordt je oude automatisch geblokkeerd. Zal het proberen, maar lastig uit te sluiten denk ik. Het is gekoppeld aan je eigen toestel. Ben beniewd hoe dit afloopt Wil je contact met Telfort, dan kun je ons webcare team op Twitter bereiken, ons forum bezoeken of de overige contactmogelijkheden bekijken.

Als dit zo is kun je de kaartlezer laten repareren. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden!. De combinatie van mijn simkaart en mijn telefoon werkt niet, terwijl eerder dit uitstekend werkte. Dan werkt hij telefoon herkent lebara simkaart niet. Heb je hier nog vragen over. Zelf de simkaart lezer is vernieuwd achteraf was dat niet nodig geweest want de telefoon is aantoonbaar niet kapot.

Ik heb iets gevonden waar het misschien aan ligt.

Heeft dit antwoord je geholpen?

Laat je me weten wat je bevindingen zijn? Je zult 'm deze week nog binnen hebben. Ik heb precies hetzelfde. Feit is wel dat de simkaartsleuf van de S4 groter is dan normaal. Zoals ik al zei ik weet het niet helemaal meer.. Het e-mail adres dat u heeft opgegeven komt al voor in onze mailinglijst.

Welke iPhone heb je. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren? Dit parkeren blauwe zone boete kan niet worden gedownload Sorry, telefoon herkent lebara simkaart niet, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Hoi, Je de telefoon is gewoon ge-unlockt. Kijk in de handleiding van je toestel als je niet weet hoe dat moet.

Nog geen antwoord op je vraag?

Kan ik bij het bestellen van een nieuwe simkaart Prepaid of sim only ook een dikkere krijgen? Wordt je simkaart niet geaccepteerd als je deze in je telefoon plaatst?

De nieuwe simkaart moet je wel zelf activeren, dat kan je hier doen.

Je zult de simkaart deze week nog binnen hebben. Voor deze telefoon heb ik ook al veel betaald. Je gebruikt de verkeerde simkaart.

De simkaart is vuil. Binnen 3 werkdagen kan je deze met de post verwachten.

Meld je aan

Het is natuurlijk niet fijn om onbereikbaar te zijn! Immers ben je bij hun klant en zou je in hun systeem moeten staan. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture.

Wij zullen je natuurlijk op een goede manier tegemoetkomen. Toen onverwacht weer de pincode van simkaart moeten invoeren. Hoi Freddy, Bedankt voor het sturen van je gegevens. Daardoor hebben wij uw inschrijving op de nieuwsbrief van GSM Helpdesk niet kunnen verwerken, telefoon herkent lebara simkaart niet. Heb je ook een S4 en hoe oud is het toestel. Maar die kans is kleiner. Neuteboom, Wat vervelend dat het probleem zich nog steeds voor doet. Als het probleem daar ook niet opgelost kan worden dan gaan we andere stappen nemen.

Soms gaat het dagen lang goed en soms moet ik hem 20 keer invullen. Heb je al een account? Ben je al eens met het toestel terug geweest naar de winkel?

Heb je al een account. Welke iPhone heb je. Heb je dit probleem altijd al gehad, of is dit recentelijk pas opgedoken. ZTE-HA met eigen router gebruiken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com