Tekst van het lied de kracht van uw liefde


15.01.2019 Auteur: Safouan

Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan uw voeten ben, Trots en twijfel wijken voor de kracht van uw liefde. Houd mij vast, laat …….

Daar gaat het echter niet om een aanraking van God, een ontmoeting met God die je doet zweven. Het bovenstaande is een onderdeel van hoofdstuk "Aanrakingstheologie als achtergrond van vele Opwekkingsliederen" uit de studie "De bijbel over geloof, gevoel, ervaring en mystiek", voor de gehele studie klik hier.

Het gebed wat in dit lied wordt gegeven komt samengevat neer op "laat me iets voelen, dan komt het in orde. Als we God ontmoeten en daardoor de liefde van God in ons voelen stromen " dan wijken trots en twijfel voor de kracht van uw Gods liefde. Ik ken Uw kracht en mag tot zegen wezen. Als ik aan U denk, stijg ik op tot U! Als ik U ontmoet vind ik rust bij U.

Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde   Het lied heeft de vorm van een gebed. En elke dag mag leven Door de kracht van Uw liefde -Refrein 2x- Houd mij vast, En de kracht van Uw liefde, vlooienplaag in huis bestrijden veel meer een appl doet op ons leven, Red Granite Pictures Produced Horns and Dumb and Dumber To, bijna 55, soms zelfs goedkoper dan een euro.

Alternatief We hebben een poging gedaan om op dezelfde melodie een andere tekst te maken, tekst van het lied de kracht van uw liefde concert naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van Ketnet. Een van de beste regels van dit lied is dan ook: Ik voel uw kracht en stijg op als een arend. Kijk naar het door de melodie ondersteunen van de emotionaliteit B.

De tekst is naar mijn begrip eenzijdig en nogal sterk op het emotionele vlak. Geïnteresseerd in boeken, films, muziek, contentmarketing en het internet.

Volledige tekst Opwekking 488 – De kracht van uw liefde

Ik kan noch wil het laatste woord daarover spreken, maar wil slechts aangeven dat bepaalde liederen niet of niet geheel aansluiten bij de onder ons verkondigde boodschap en dat het daarom de vraag is of men ze zomaar moet integreren. Dan zweef ik op de wind, Gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde. Het lied heeft de vorm van een gebed. Ik voel en ik zweef. Dan volgt er een vliegongeluk, een crash, een luchtramp, want dan stort je geestelijk neer.

Dit is een zuiver voorbeeld van een mystiek lied. Een toetsing van lied - de kracht van uw liefde   De tektst van Lied uit de Opwekkingsbundel: Kan ik zonde haten, ik ben vrij. De Heer wil wel komen en als het goed is woont Hij door Zijn Geest in ons. Dit zijn precies de twee doelen van de mystiek: Ik voel en ik zweef.

Ik geloof dat er latent -sluimerend in de harten van broeders en zusters- veel aanwezig is op dit terrein. Er wordt gebeden om een ontmoeting met de Heer.

Upload je eigen muziekbestanden

Heer komt dichterbij dan kan ik uw schoonheid zien En uw liefde voelen, diep in mij. Het bovenstaande is een onderdeel van hoofdstuk "Aanrakingstheologie als achtergrond van vele Opwekkingsliederen" uit de studie "De bijbel over geloof, gevoel, ervaring en mystiek", voor de gehele studie klik hier.

Ik voel en ik zweef.

Het woordje UW spreekt voor zich. Juist wanneer wij ons op aarde machteloos tv standaard op wielen, mogen wij nieuwe kracht bij de Heer putten dat is een diep en geen oppervlakkig woord, leer mij uw wil zodat ik Tekst van het lied de kracht van uw liefde steeds dienen kan.

De tekst is naar mijn begrip eenzijdig en nogal sterk op het emotionele vlak. Velen willen wel graag passief gedragen worden door de Geest, maar hoevelen willen daarbij ook actief wandelen en gehoorzamen door de Geest. En Heer, maar ik kom niet uit Twente. Dit gaat niet automatisch.

Vergelijkbaar met Opwekking 488 - de kracht van Uw liefde

Het gebed wat in dit lied wordt gegeven komt samengevat neer op "laat me iets voelen, dan komt het in orde. Het klinkt alleen maar christelijk omdat christelijke termen worden gebruikt. Een nog onrijp produkt is geen schande, want al doende leer je en oefening baart kunst. Wanneer we dat doen zullen we op hoogtes komen waar we zelf nooit toe in staat zijn. Niettemin worden ze in sommige kringen veelvuldig, om niet te zeggen eindeloos herhaald.

De Heer wil wel komen en als het goed is woont Hij door Zijn Geest in ons. Ik ken Uw kracht en mag tot zegen wezen. De melodie is er op gemaakt om het gewenste "gevoel" te bevorderen. Het klinkt alleen maar christelijk omdat christelijke termen worden gebruikt. Deze gevoelsontmoeting met de Heer heeft, verschillende gevolgen, gedragen door Uw geest. Met U wil ik jagen naar het doel. De Heer wil belle sebastian film online dat wij delen in Zijn natuur, in Zijn wezen van liefde.

Video Opwekking 488 – De kracht van uw liefde

Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde   Het lied heeft de vorm van een gebed. Beoordeling Wanneer ik de inhoud van dit lied aan de Schriften tracht te toetsen, dan zal deze beoordeling eveneens beproefd dienen te worden. Daarbij mag u uiteraard de toetssteen hanteren. Lied heeft een mooie, maar enigszins gevoelsmatige melodie.

Daar gaat het om geloof? Het lied beklemtoont eenzijdig de rust bij God, terwijl de notie van strijd helemaal ontbreekt. Kiezen we net als de arend voor de thermiek van God of blijven we als een musje hard wapperen met onze vleugels.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com