Stekende pijn onder ribben midden


06.04.2019 Auteur: Wouke

Logischerwijs ga ik je niet vertellen om NIET naar de huisarts te gaan, dat zou onverantwoord zijn en bovendien niet eens mogen. Het is nu eenmaal de bedoeling dat je langdurig van je klachten verlost geraakt.

Hart-overslagen bleven extreem aanwezig maar volgens huisartsenpost heb ik een burn-out. Ik heb de laatste weken ook pijn achter mijn middenrif.

Tips Maagklachten hebben heel vaak te maken met stress. De aanleiding van deze pijn nabij je borstbeen is moeilijk te verklaren. Er zijn nog een aantal zachtere technieken die ook helpen. Ook bij mijn strottenhoofd voel ik wat steekjes en voelt het wat rauw, maar het is geen echte keelpijn want slikken doet helemaal geen pijn.

Soms ook naar mijn arm. Ik ben erg benieuwd waar dit fenomeen vandaan komt, stekende pijn onder ribben midden. Deze branderige vorm van pijn op de borst manifesteert zich doorgaans enkele uren na de maaltijd, maar onder mijn hart. Ik heb al een tijdje last van een soort kramp tussen mijn borsten, met name als je ligt of vooroverbuigt! Ik weet niet zeker of dat bekrampende gevoel achter je borstbeen vanuit je longen komt of dat het met je hart te maken kan hebben.

Ik weet niet of het wat ernstigs is en of het weer overgaat. Mijn dochter heeft ook scoliose en een vergroeiing aan de rechterkant van haar borstkas..

Doffe, zeurende of stekende pijn in bovenbuik

Via echo makkelijk op te sporen. Ik ben zelf 14 jaar, en rook heel af en toe… Toevallig heb ik dan ook gisteren 5 sigaretten opgerookt. Deze therapie is speciaal voor scoliosepatiënten en d. Klinkt als wat ik ook heb gehad? Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Maak me er veel zorgen om. Misschien even je alvleesklierfunctie laten prikken. Heb toen een zetpil genomen maar dit hielp ook niet echt. Mijn vader had slokdarmkanker!!. Ik ben een meisje van 19 jaar en heb een lichte scoliose?

Post Navigation

Beste Maya, Bekijk dit antwoord t. Hallo, ik heb een raar gevoel dat op men adem pakt en het komt ergens van onder mijn borstkas. Hallo, ik heb sinds een aantal maanden dat mijn borstbeen kraakt als ik er spanning op zet of me uitrek of zo.

Kan iemand me helpen. Kwamen ze er dood leuk achter dat het lymfeklierkanker was? Ik leef gewoon met de dag…? Zie eventueel ook deze artikels voor meer informatie:.

De huisarts wuift dit van tafel.

Oorzaken van pijn in je borstbeen

Heel veel sterkte met de behandeling en het herstel! Zowel in rust als tijdens inspanning. Het is met zekerheid te zeggen door bloedonderzoek. Zo erg is het niet. Hallo, eerst en vooral begrijp ik dat het angstaanjagend is als ge zulke aanvallen hebt.

Ik ben een paar maanden geleden naar de huisarts geweest en hij dacht dat het te maken had met een ontstoken spieraanhechting, maar inmiddels heb ik er dus meer last van gekregen?

Het duurde zeker een halfuur voordat de pijn op de borst natuurgebied bergen op zoom beetje zakte. Hij had geen last maar nu stekende pijn onder ribben midden hij dat het wat pijn doet. En wat moet ik er aan doen. Alleen ik had pech, stekende pijn onder ribben midden. Silverchoice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Silverchoice.

De pijn is in wisselende mate aanwezig. Het zijn de aanhechtingen van je ribben.

Oorzaak van pijn in de middenrug

Toen ik naar de dokter ging zei hij dat het aan mijn houding lag. Ik heb al een tijdje last van een soort kramp tussen mijn borsten, maar onder mijn hart. Bij twijfel altijd vragen om verwijzing. Geen zure oprispingen, brandend maagzuur, geen misselijkheid, … Doet geen pijn als ik druk op de plek, evenmin bij het ademhalen.

Nou ja, heeeeeel veel sterkte en beterschap toegewenst? Ik kan niet meer op mijn zij slapen, diclofenac en morfine. Ik zou er even mee langs de huisarts gaan; die kan direct even naar je longen luisteren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com