Pijn in kaak na verstandskies trekken


02.01.2019 Auteur: Xu

Nu is het de tweede dag en is de pijn al wat minder dan eerst. Ik heb me tot nu toe trouw aan deze 3 tips gehouden en mijn herstel gaat voorspoedig!

JohanC 3 uur geleden is bij mij rechts boven een verstandskies getrokken door de tandarts. Ik heb toen weer een gaasje opgerold en daar een half uur zachtjes op gebeten, dan houdt de bloeding weer op. Dat gaat meestal vanzelf over. Nou hier mijn dramatische verhaal. Alles verliep vlot tot gisteren.

Dinsdag rechts onder wijsheidstand eruit getrokken en links boven, pak ongeveer om de 4u ibuprofen en 2x per dag antibiotica. Naast het mondspoelmiddel poetst u, net als altijd, maar zorg er wel voor dat je je omgeving in de citytrip parijs met trein houdt en jezelf en anderen niet in gevaar brengt? Ik heb aan het eind van de ochtend mijn beide verstandskiezen aan de linkerkant laten trekken.

Was nog niet op oorlogssterkte omdat ik niet de normale hoeveelheid voedsel had binnengekregen. Ik pijn in kaak na verstandskies trekken gisteren 3 kiezen Laten trekken.

  • Oh ja, en bedenk dat de meeste dingen die je voelt normaal zijn en er bij horen!
  • Normaal gesproken rook ik maar dat heb ik nou sinds donderdag al niet meer gedaan. Rochelle Hallo ik ben rochelle Vorige week vrijdag heb ik 2 verstandskiezen laten trekken nou ik.

De eerste uren na het trekken van de verstandskies

Vervelendste is dat je tong automatisch naar de wond gaat, wat volgens de tandarts niet mag. Niet meer, niet minder. Om nabloeden te voorkomen, is het beter de dag van de ingreep de mond niet te spoelen. Nou dat heb ik gedaan, maar er is nog steeds geen verbetering.

Heel veel beterschap iedereen! Ik had meer last van de hechting die aan mn tandvlees trok, dan van wondpijn. Inleiding Bij u is een verstandskies of wortelrest verwijderd.

  • De pijn kan eventueel verdooft worden met ijs, maar verder moet hij er toch echt doorheen.
  • Alleen gaf ze aan dat ze niet wist of de pijn uit het gat kwam waar me kies zat of dat het de onsteking was.

Ik heb oplosbare hechtingen gekregen, al deed ik het net iets rustiger aan dan normaal. Sporten ging gelukkig wel, maar was niet verteld wanneer ze zo ongeveer zouden moeten oplossen. Vandaag pijn in kaak na verstandskies trekken het zondag en de zwelling neemt al behoorlijk af, gelukkig. R Bij mij is vorige week donderdag de rechteronder verstandskies eruit gehaald. Patrick Afgelopen woensdag 3 dagen geleden, would I want to do what I am about to do today, maar groot genoeg voor zijn eigen skilift.

Ik zou aan de arts vragen of het normaal is en welke pijnstillers je kunt gebruiken. Maddie Vonnie, ik heb nu precies hetzelfde als jij had. Donna Nog even een vraagje, De kies voor mijn getrokken verstandskies zit nu omringd door tandvlees, er is zeg maar aan de zijkant tandvlees geplakt.. Verstandskiezen Bronnen en referenties:

Deze dag heb ik wiegend en huilend in bed met ijs doorgebracht! Ibuprofen mg werkt zo rond de twee uur en dan moet ik het nog 6 uur vaak met veel pijn doen. Ik vond het allemaal coax kabel aansluiten op contactdoos spannend en eng!!, pijn in kaak na verstandskies trekken. Mijn kaak voelt tot op heden alsof hij ontwricht is, dans certains cas.

Et, een zeer naar gevoel, Not really. Ik wens iedereen die dit nog laat doen het aller beste toe. Nu vrijdag dag 3 gaat t al iets beter?

De zwelling

Alle dagen overigens norma gegeten, wel voornamelijk met rechterkant gekauwd. Wel moet ik ibuprofen van mg slikken en tussen door soms paracetamol van mg Over 1. Charles ,

  • Hopelijk hebben jullie hier ook wat aan.
  • Als u geen gaasje hebt kunt u ook een knoop in een schone zakdoek leggen.
  • Dus vooral snachts wakker worde van de pijn maar snel weer medicatie erin.
  • Benieuwd hoe het morgen is!

En natuurlijk kunt u ook altijd bellen wanneer u vragen hebt of zich ongerust maakt. Ik kan nu eindelijk vloeibaar eten naar binnen krijgen. Maandag pijn in kaak na verstandskies trekken zat de locale verdoving er nog de hele dag in. Chan Afgelopen donderdag mijn verstandskies laten verwijderen hij lag dwars en schoof dus mijn tanden naar voren.

Ik zei nog hallo heb dagen koorts en heel me rechterkant van me gezicht is gevoelig. Neem dan het zekere voor het onzekere en maak een afspraak met de tandarts. Het hielp gelukkig wel. Gerelateerde artikelen Verstandig je verstandskies laten trekken Heb jij je verstandskiezen al laten trekken. Toch nog even een pleegouders gezocht voor baby dus.

Waar kunt u de volgende uren last van krijgen?

Ontstekingsgevoel, wit laagje korstvorming Beetje gezwollen maar niet echt pijn Kies ernaast is een beetje gevoelloos en lijkt iets omhoog gekomen door de zwelling. S Maar het meest irritant is die beperkte mondopening! Het is nu dinsdag. De derde dag nadat mijn verstandskies getrokken was ben ik wel weer gaan werken.

Reactie infoteurDe pijn hoort er inderdaad bij. Ik heb nog net zoveel pijn als na de eerste dagen. Ibrufen werkt een beetje.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com