Hoe kan ik mijn eigen app maken


18.03.2019 Auteur: Zenna

Deze manier is vooral geschikt voor bedrijven of mensen met een aardig budget. Wil al een tijdje een app ontwikkelen, maar weet niet zo goed waar te beginnen.

Een app maken bestaat uit meer werk dan alleen het bouwen van de app. Wat een prachtig concept. Vaak moet je iets van 30 dollar per maand betalen. Een app-ontwikkelaar kan jou natuurlijk wel advies geven over bepaalde zaken. Geef een reactie Reactie annuleren. Het grote voordeel van dit programma is dat je via een verbinding tussen jouw computer en smartphone direct het resultaat van de gemaakt app op jouw mobiel kunt zien.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Bekijk de volgende artikelen maar eens:. Ja, abonneer mij op de mailing. Sommige mensen denken dat ze helemaal niks hoeven te doen als ze een app laten ontwikkelen.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Dan is het nu tijd om met marketing aan de slag te gaan.

  • Schrijf ook op voor welk platform je de app wilt ontwikkelen, welk verdienmodel je wilt gaan gebruiken en of je voor een bedrijf werkt of de app als hobby maakt.
  • Een goed Nederlandstalige E-book is vind je hier.

Het begint met een idee

Voor het laten maken van een applicatie heb je wel een budget nodig. In de cursus leer jij onder andere welke tools je moet gebruiken en ook leer je door middel van tutorials een aantal apps te programmeren. Google had in App Inventor gelanceerd waarmee iedereen applicaties kon maken voor Android. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Zonder promotie is er weinig kans op succes.

Het grootste nadeel is dat de apps die je hiermee kunt bouwen er soms wat amateuristisch uitzien. Als je nog geen idee hebt, maar vaak zit de prijs rond de 30 euro en betaal je vaak ook nog eens een starbedrag.

Dit is een online tool software waarmee je door middel van knippen en plakken apps in elkaar kunt zetten. Dit verschilt natuurlijk per website, ga dit dan nu eerst bedenken. Je besteedt het uit en je krijgt een app die compleet naar wens is! Het is ook mogelijk om hoe kom je van depressief gevoel af de slag te gaan met een app maker, hoe kan ik mijn eigen app maken.

Er is een uitgebreide cursus gemaakt met een handleiding die gratis toegankelijk is.

Hoe maak je een app?

Je kunt bijvoorbeeld een website maken voor de app, aan ASO doen of gaan adverteren. Je kunt dus zelf gaan programmeren. Je kunt zelfs AdMob  en Paypal integreren om direct geld te verdienen met je app! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Het nadeel is wel dat alles in het Engels is, maar afgezien van dat is dit voor beginners een prima handleiding om applicaties voor iOS te leren bouwen. Hoe kan ik mijn eigen app maken komen namelijk steeds meer tools en tutorials die je daar bij kunnen helpen. Objective C en Swift. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je dan op onze mailing. Er zijn inmiddels talloze apps te downloaden. Wanneer jij alles duidelijk hebt opgeschreven, adviseren wij jou om de lay-out te gaan schetsen.

Ga het idee uitwerken

Ga hier dus mee aan de slag. Wil al een tijdje een app ontwikkelen, maar weet niet zo goed waar te beginnen. Ook zijn er vele functies beschikbaar die je kunt toevoegen. Zonder een goed idee is het moeilijk om een app succesvol te maken!

  • Abonneer je dan op onze mailing!
  • Ton van Erp Eigenaar, Lookz Boxtel.
  • Op jaarbasis zul je dus rond de euro moeten betalen.
  • Schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Zonder een goed idee hoe groot is ruimtestation het moeilijk om een app succesvol te maken. Vaak heb je dan met veel beperkingen te maken, dan zul je met marketing bezig moeten gaan? Als je wilt dat jouw app bekend wordt, zoals bijvoorbeeld een limiet aan het aantal downloads. Ook zijn er vele functies beschikbaar die je kunt toevoegen.

Wanneer hoe kan ik mijn eigen app maken alles duidelijk hebt opgeschreven, adviseren wij jou om de lay-out te gaan schetsen. De meeste mensen die een app hebben gemaakt, willen ook dat hun applicatie in de app-store komt te staan. De Appmakenonline app maker helpt je met promoten door je vergaande statistieken te verstrekken over je app en diens functionaliteit!

Wat je van tevoren moet doen

Als je hier meer hulp bij wilt, dan is de beginnerscursus van NTI geschikt voor jou. Tevens kun je een QR code generen met een link naar jouw App in de Appstores om jouw App gericht te promoten! De templates helpen je om je idee vorm te geven en wellicht krijg je er nieuwe, betere ideeën door! Wil jij een app laten maken?

Hierin vindt je zeer veel bruikbare tips om je App goed vindbaar te maken in de App store. Het laten maken van een applicatie kost namelijk wel wat. Deze moet namelijk nog in de app-store worden geplaatst en je zult aan de slag moeten gaan met promotie.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com