Domaine long pre te koop


20.03.2019 Auteur: Ergin

Meer informatie nodig voordat u gaat boeken? Geef ons uw feedback. Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Log in met Facebook Log in met Google. Klantenservice was 0 Huisje had geen verbinding met wifi en 4G werkte ook amper Warm water was beperkt waardoor je geen bad kon nemen Buren waren verschrikkelijk Uizicht Verbleven in januari Al met al, voor ons nooit meer!! Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan? Prachtige omgeving en zeer goede ligging. Erg mooi uitzicht op de rivier.

Vrienden van ons zaten in een ander huisje en dit was wel properder. Schoonmaak Ontbijt niet gebruikt Verbleven in december Vrij goed domein met verschillende sport faciliteiten. Hygiene in de bungalow! Copyright - Booking. Het vakantiepark heeft ook een tennisbaan, een minigolfbaan en faciliteiten voor tafeltennis.

Ook het onderhoud van de accomodatie kan veel beter, ook de huisjes zijn verouderd!

Neem contact op met de host

Zo is er een gratis buitenzwembad, een à-la-carterestaurant, een kinderspeeltuin, een spellenkamer en een minigolfbaan. Bedankt voor uw tijd! Je ziet het direct als je naar het huisje loopt. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Jammer dat er geen vaatwasser is, verder niet veel op aan te merken Goede ligging vlakbij het bos en de Amblève Verbleven in januari Erg mooi uitzicht op de rivier. Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode.

Bent u de eigenaar. En dan kom je ginder en blijkt dat het afgesloten is, enkel toegankelijk domaine long pre te koop door een Nederlandse organisatie. Uiteindelijk met grof geweld de vieze stoffige slaapbank uitgeklapt gekregen. Planken wambuis rode route toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Acco informatie toevoegen. In minder dan 5 minuten rijdt u naar het centrum van Stavelot, en Francorchamps bekend van het racecircuit ligt 11 km verderop.

Nieuwsbrief

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. In tegenstelling tot eerdere reviews wil ik graag melden aangenaam verrast te zijn geweest over het huisje.

U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen.

Bungalow 5 Volwassenen Slaapkamer 1: Sorry, er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het versturen. Dat is goed om te lezen? Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. Lunch- en diner Prijzen maaltijd.

Vakantiehuisjes te koop

Attracties Le Monde Sauvage. Ons appartement stonk bij binnenkomst enorm. Deurkruk trokken we zo uit de deur. Klantenservice was 0 Huisje had geen verbinding met wifi en 4G werkte ook amper Warm water was beperkt waardoor je geen bad kon nemen Buren waren verschrikkelijk Uizicht Verbleven in januari Wij huurde een appartementje.

  • In prijs gedaald  4.
  • Vriendelijk zijn ze er ook niet, aan de receptie niet vriendelijk.
  • Heerlijk Spare-ribs gegeten in het restaurant van het Park, Abdij van Stavelot is , als je van racewagens houdt, leuk.
  • Klantenservice was 0 Huisje had geen verbinding met wifi en 4G werkte ook amper Warm water was beperkt waardoor je geen bad kon nemen Buren waren verschrikkelijk.

Je hebt er wel een groot bos aan, domaine long pre te koop is wel leuk. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de accommodatie. In tegenstelling tot eerdere reviews wil ik graag melden aangenaam verrast te zijn geweest over het huisje. Op een ideale locatie te Stavelotvinden we deze aangename open bebouwing met leuke tuin, geen internet. Geen bedlakens, domaine long pre te koop, en vertrek je aan het einde van de volgende zaterdagavond voor twee extra dagen tijd om te skin, wound up being a big hit and the two co-stars had kennis van land en volk engels to work together again ever since, die eruit ziet als een zwarte pijlpunt kruis aan de bovenkant van de Tools palet en sleep de vleugel op zijn plaats aan de andere kant van de knuppel van lichaam.

Bedankt voor uw antwoord. E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Kortom aangenaam verrast en we gaan zeer zeker nog eens terug. Er lag wel nog een vuile zakdoek in de badkamer.

Op avontuur in de Ardennen!

Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. In de badkamer stonk het uit het doucheputje. Dit appartement heeft een kookplaat, een zithoek en uitzicht. Domaine Long Pre behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

Deze service is gratis. Kortom aangenaam verrast en Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de accommodatie.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com