Zwanger en nog niet blij


14.03.2019 Auteur: Rosana

Ik heb het zelf ervaren, maar ik heb het ook van dichtbij gezien bij 1 van mijn vriendinnen. Ook na de tijd duurde het erg lang voordat ik me weer een beetje de oude voelde , zowel lichamelijk als geestelijk. Ik herken je gevoelens wel.

De telefoon gaat lang over, eindelijk wordt hij opgenomen maar het is het antwoordapparaat Wanneer dit niet zo is: Zo verloor ik mijn baan rond de 4e maand van de zwangerschap. Ik kan me ook voorstellen dat je je erg schuldig voelt.

Ik ben nu zwanger 5 weken

Hier was dat wel, maar ik heb toen weer tot de zwanger en nog niet blij week gewacht. Meld je aan voor het het leukste zwangerschapsforum. Ik kan je alleen maar aanraden om je gevoelens en twijfels niet op te kroppen. Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. Maar wist bmw grote of kleine beurt dat stress en angst ook grote boosdoeners zijn tijdens deze negen maanden.

Wil je reageren op dit verhaal of je eigen verhaal doen?

Zwanger en (nog) geen roze wolk

Komt ook omdat het zo onverwacht is, als een donderslag bij heldere hemel gewoon. Ben je goed hersteld, durf je weer voor een zwangerschap te gaan? Chantal, ik hoop dat je snel iets laat weten, ik moet steeds aan je denken. De vk controleerde of het niet m'n eigen hartslag was door tegelijkertijd m'n pols te voelen.

Ik vraag haar hoezo laat en ze zegt dat mijn laatste menstruatie al even geleden is en gezien mijn leeftijd is het wel belangrijk dat ik snel langs kom.

Ook jij krijgt het moment dat je ineens gaat genieten en gaat dagdromen! Ik zeg namelijk zwanger en nog niet blij feestjes of andere leuke dingen af en laat mijn gezicht daardoor een stuk minder zien. Bij de vorige keer was er geen hartje te zien, er was helemaal niks te zien.

Het is er gewoon niet. Over 2 weken moet ik terug komen.

Hormonen die een eigen leven lijden

Het heeft tot de 18e week geduurd voordat ik er een beetje vertrouwen in kreeg, ondanks alle succesvolle echo's tot die tijd. Wat een mooi artikel, hoewel de aanleiding ervoor natuurlijk niet bepaald leuk is. Dat is inmiddels dikke 8 en half jaar geleden. Ik herken heel erg wat je schrijft.

Pff, daar was ik volledig op voorbereid, is nog maar goeie 7weken? Mathilde 8 oktober at. Maar waarom was je met de pil gestopt. Twee weken erna een curretage gehad. Thuis probeer ik na te denken.

Meld je aan voor het het leukste zwangerschapsforum!

Ik kan me nog steeds geen voorstelling van de toekomst maken en dat is soms een beetje eng. De 20 weken echo gaf de doorslag.. Ik ben 34 jr.. Daarna vrij snel weer zwaner en totaal niet meer onbezorgd.

Pas in week 20 toen ik ineens getrappel ging voelen kreeg ik ineens ongelovelijke moeder gevoelens… Het is niet zo dat ik eerder dacht dit wil ik niet, maar ik voelde me ook zeker zwanger en nog niet blij geen moeder in spe en liefde voor dat kleintje was ook nog niet aanwezig.

Het doet maar wat en ik hobbel er met m'n verstand maar een beetje achteraan. Liefs Mathilde onlangs geplaatst… Een beetje trots…? Jij hoeft geen verantwoording af te leggen aan wie dan ook. Dan kan de wandeling met zekerheid geschrapt worden, omdat ik dan niet meer soepel kan lopen. Christa 8 oktober at Afgelopen vrijdag zijn we weer in het ziekenhuis geweest voor een afspraak.

Bij de eerste echo zie je een ongelovelijk groot hoofd met een mini lijfje, iets wat totaal nog niet op een mensje lijkt vond ik zelf, meer een kikkervisje. Ben nu ook net zwanger. Ik heb nooit gevoeld dat er iets mis was, behalve dat ik bij deze zwangerschap totaal niet misselijk was, en bij de zwangerschap van mijn dochter wel.

Vorige keer vond ik heel de zwangerschap verschrikkelijk en de pijn na de keizersnede daar spreek ik nog niet over dan. Maar ik hoop ook heel erg dat het na deze zwangerschap ook weer goed mag gaan met mij en dat ik weer die fitte, actieve en initiatiefrijke Karin wordt van eerst.

Groeikalender Hoe oud is je kind? Dit geeft zwanger en nog niet blij een paniekgevoel van "kan ik dit allemaal wel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com