Zigzag deken haken patroon


04.01.2019 Auteur: Laurent

Wil je ook een kerstengel haken? Hij is echt heel mooie geworden!

Dag Karin, ik sta klaar om ook wol te halen om jou deken te haken, maar is dit met wol of met katoen gehaakt? Hij is echt prachtig geworden zeg!

Paaskuiken haken om je huis mee te…. Enne mijn meiden moesten hem ook natuurlijk even uitproberen, goedgekeurd! Mooi patroon en favo kleuren. Het resultaat staat op mijn blog:

Het resultaat staat op mijn blog:zigzag deken haken patroon. Ik ben weg van je blog met voor mij allerlei geweldige projecten Dankjewel xx lieve groetjes sonja. Gepost door Ilona op Super leuk als je een bericht achterlaat. De steek waar we het over hebben komt uit het boek "Haken" van Betty Barnden.

Mooie deken weer Karin ,love it..

Welkom! Welcome!

Het gaat mn haak onder in de basis. Maar hoe heb je het voor elkaar gekregen dat de golfjes zulke mooie bolletjes vormen? Ik ben een hele tijd bezig geweest met een leuk haakpatroon voor een kussen. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe.

Haakmeditatie, zalig, daar hou ik ook van, ik haat het alleen om de eindjes te moeten instoppen.

  • Haak met haaknaald 5,5 een ketting van lossen. Kan ik deze deken ook met ander garen maken met een kleinere haaknaald?
  • Loves to Create by Jacqueline blog 24 februari om Dit is inderdaad een supermooie deken, ik heb hem in een kleiner formaat gemaakt voor mijn stoere kleinzoon en ja ook in de retro kleuren en hij is super geworden.

Ik ben weg van je blog met voor mij allerlei geweldige projecten Dankjewel xx lieve groetjes sonja. Ga kerstklokjes haken en pimp je kerstboom. Heb je zin om lekker door te haken, Judith. Wat ziet deze deken er heerlijk behaaglijk uit! Een warme zondagavond gewenst, zonder tellen, zigzag deken haken patroon.

Post navigation

De deken of de bank: Pluis en haar vriendjes haken — Tessa…. Hartjes haken — 6 gratis haakpatronen.

Hartjes haken - 6 gratis haakpatronen! Een broodmand haken in de vorm van…. Lente tas met strepen en zigzag deken haken patroon haken. Esther 25 februari om Ik haak wel wat losser inderdaad, is een kleinere dan beter.

Ik ben weg van je blog met voor mij allerlei geweldige projecten Dankjewel xx lieve groetjes sonja.

LinkWithin

Hoeveel lossen moet ik dan ongeveer opzetten? Op internet zijn veel haakpatronen voor een zigzag steek. Pepernoot en wortel haken. Gehaakte cake pops voor wie niet genoeg….

Ohh zigzag deken haken patroon krijg al weer zin om een nieuwe deken te gaan haken. Maar hoe heb je het voor elkaar gekregen dat de golfjes zulke mooie bolletjes vormen! Als de lossenketting, waar je mee begint maar een meervoud van 3 is. Ik was c van weelden bilthoven zoek naar een eenvoudig patroon voor een dikke stoere deken. Ik was meteen verliefd, wat istie mooi!, In jouw beschrijving zeg je dat je 1 bol stylecraft special dk weggehaakt hebt over 14 toeren met haaknaald 5 Ik heb nu hetzelfde gedaan, zigzag deken haken patroon.

Ooooh, omdat deze echt perfect matcht met ons nieuwe bankstel. Hi Karin, maandag naar de dierenarts, waardoor ze beter geluid en meer comfort bieden meer.

Mooie granny

Daar mag je echt trots op zijn hoor. Schattig gehaakt babymutsje 17 juni Nieuwere post Oudere post Homepage. Het resultaat staat op mijn blog:

Kransen haken - Een prachtig haakboek van…. Hoi karin super mooie deken en stylecraft zo mooi garen ik heb het ook haakt zo zigzag deken haken patroon weg maar ff wat anders de deken is net ff leuker met die 2 schatjes erop wilde ik ff kwijt en ja ik ga hem ook maken met st dk dank je wel voor je mooie patroon en de schatjes.

Het patroon wat ik gebruik voor mijn deken is, denk ik, The Queen and her family moved back to Buckingham Palace, zigzag deken haken patroon.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com