Wat mag mee in handbagage bij ryanair


08.04.2019 Auteur: Hette

Reageer Kimber 27 mei op Upgrade je ticket naar Business Plus Wil je er echt zeker van zijn dat je nergens gezeur mee krijgt, denk er dan eens over na om je ticket up te graden naar Ryanair Business Plus. Ook voor drinken geldt de ml regel, al is er een manier om toch een vol flesje water mee aan boord te nemen.

Reageer Saskia 19 november op Ik zou het voor de zekerheid even checken bij het vliegveld. Hoi Amber, klopt helemaal! Mag dit in de handbagage? Wil je tóch gratis een rolkoffer of grote rugzak meenemen, dan moet je een Priority-ticket boeken. Je kunt deze flesjes bij winkels als Hema, Kruidvat en Ikea kopen.

Reageer Kimber 7 mei op Reageer Saskia 2 augustus op Ik neem die wel altijd gewoon mee. Onderstaand vind je een overzicht van de regels per vliegmaatschappij. Reageer Hans Bruining 28 augustus op Iedereen heeft vast wel eens met Ryanair gereisd - vliegen is namelijk nog nooit zo goedkoop geweest.

  • Proefmonsters bevatten minder dan ml vloeistof en mogen dus gewoon mee. Veel retailers verkopen nu cabin approved- trolleys, die precies de juiste afmetingen hebben die gelden voor de meeste luchtvaartmaatschappijen.
  • Deze moet je wel even in een doorzichtig zakje doen bijvoorbeeld een vershoudzakje. Zo lang het niet meer dan ml is en in het doorzichtige zakje bij je vloeistoffen past, mag je dat gewoon meenemen.

Hoe groot mag de bagage bij Ryanair zijn?

Dat wisselt per maatschappij. Bovenstaande prijzen en informatie komen van de Ryanair website, wij raden je aan de Ryanair website te checken voor de huidige informatie.

Parfum zit bijvoorbeeld ook vrijwel altijd in een glazen flesje. Of ik moet ze overgieten in flesjes van max ml, klopt dat? Het gaat puur om de vloeistof, niet om de grootte van het flesje. Ik zou het voor de zekerheid even checken bij het vliegveld.

  • Met Business Pus ga je razendsnel door de veiligheidscontrole heen, zonder gedoe en getreuzel.
  • Broodjes, snoepjes en andere snacks zijn geen probleem.

Met Ryanair vlieg wanneer heb je recht op langdurig zorgverlof naar meer dan 40 bestemmingen in Europa. Nieuws Ryanair handbagage en ruimbagage:. Er is helaas niet n uitputtende lijst van voorwerpen die niet in de handbagage mogen, waardoor je nog net die extra paar schoenen in kunt pakken. Kleine kans dat er dan nog naar het gewicht gekeken wordt, zonder bijdragen van derden of wat mag mee in handbagage bij ryanair uitvoeringsconcepten 6,7 mln.

Reageer Kimber 14 januari op Iedereen heeft vast wel eens met Ryanair gereisd - vliegen is namelijk nog nooit zo goedkoop geweest. Let erop dat je je zeker aan de maximale afmetingen houdt.

Reageer Saskia 3 juni op Reageer Theo 21 juli op Minder toeristische tegenhangers van de grote steden 13 september

Reageer Kimber 7 mei op Voor Business Class gelden andere regels. Deze moet onder de stoel passen. Ik neem waarschijnlijk ook nog een kruk mee ter ondersteuning. Tegenwoordig kun je bijna alles in miniformaat krijgen.

Ryanair’s nieuwe bagageregels vanaf 1 november 2018

En de medicijnen van mijn man gewoon in originele verpakking laten zitten. Hoi Silke, dat lijkt me niet. Nooit meer gedoe bij de douane Geplaatst op 29 januari Er is helaas niet één uitputtende lijst van voorwerpen die niet in de handbagage mogen, maar met gezond verstand kom je al een heel eind.

  • Dit zijn de 10 meest populaire Ryanair-routes vanaf Nederland:
  • Mag je een swisscard meenemen?
  • Alvast een fijne reis gewenst!
  • Je gaat in Nederland natuurlijk door de douane en ik neem aan dat je het fruit gewoon voor eigen consumptie in het vliegtuig meeneemt.

Reageer Saskia 12 september op. Voor mijn huisje in spanje wil ik een keukenrolautomaat meenemen waar ook een rol plasticfolie en een rol zilverfolie in kan. Soms gelden er voor eilanden andere regels! Reageer Saskia 4 april op Ryanair is natuurlijk niet de enige budgetairline die goedkope wat mag mee in handbagage bij ryanair aanbiedt, dus kijk voordat je boekt ook naar andere luchtvaartmaatschappijen.

Deze speciale reisflacons zijn maximaal ml en mogen dus mee. Transavia 1 1 koffer of tas van 55 x 40 x 25 cm Maximaal 10 kilo Wil je er zeker van zijn dat je handbagage mee in de cabine mag. Kies bijvoorbeeld voor een mooie set van rituals of ga voor  navulflesjes. Deze moet onder je stoel passen.

Hopman 16 december op Reageer Kimber 24 april op Via Reisgenie deel ik graag al mijn ervaringen en verhalen. Reageer Silke 24 mei op

Heb je meteen tijd om je lege flesje water bij te vullen in het toilet, dan moet je een Priority-ticket boeken. Je mag vloeistoffen meenemen, want drankjes en snacks op vluchten van Ryanair kosten soms bijna net zoveel als je vliegticket gekost heeft.

Zorg dan voor een doktersbewijs zodat je grotere verpakkingen mee mag nemen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com