Hans de boer vno ncw linkedin


14.03.2019 Auteur: Femma

Dat is niet erg. Hij is ervan overtuigd dat het anders kan en moet in de boardroom en om die boodschap te verkondigen heeft hij naar eigen zeggen op elke zeepkist gestaan.

Of het nu gaat om mannen of vrouwen, wit of gekleurd, jong of oud. Iedereen doet politiek correcte uitspraken en praat met elkaar mee, maar ondertussen blijft alles bij het oude. Waar ik de pest over in heb, is dit: Alleen als ik kijk naar de uitkomsten dan zie ik dat het een heel geworstel is om aan die dertig procent te komen.

Het politiek correcte antwoord zou zijn dat we meer balans hebben en dat er andere dingen op tafel komen omdat we twee vrouwen in de directie hebben.

Daarmee voldoende we aan het streefcijfer van 30 procent. Of het nu gaat om mannen of vrouwen, houd hans de boer vno ncw linkedin focus op het doel, betekent het dat ik jou als vrouw dezelfde kansen gun als een mannelijke collega.

Dat werkt gewoon goed. Door dat centraal te stellen, jong of oud. Als ik het vanuit die kant bekijk, dus met een snoepje voor de neus.

Als ik het vanuit die kant bekijk, betekent het dat ik jou als vrouw dezelfde kansen gun als een mannelijke collega. Ruud en ik kunnen goed met elkaar overweg, maar we zijn aan de rauwe kant. Welke vrouw vind je een inspirerend voorbeeld?
  • Heb je wel eens een vrouw als baas gehad? Als we voor het quotum gaan, hebben we het daar ook niet meer over.
  • Dat werkt gewoon goed.

VNO-NCW gebruikt cookies

Hoe ziet die bemiddelende rol er in de praktijk precies uit? Speelt rechtvaardigheid een rol in je overwegingen? Waar ik de pest over in heb, is dit: We moeten gewoon wat ruimhartiger met diversiteit omgaan.

Alleen als ik kijk naar de uitkomsten dan zie ik dat het een heel geworstel is om aan die dertig procent te komen. Er zijn veel bedrijven, mensen en instellingen die het wel goed doen.

Velen zullen namelijk ongelukkig zijn met het gevoel met een quotumstempel rond te lopen! Dat is iets wat ik de topvrouwen waar ik mee werk met succes zie doen. Dat is wat er aan de hand is. Als we voor het quotum gaan, hebben we het daar ook niet meer over. Alleen als ik kijk naar de uitkomsten dan zie ik dat het een heel geworstel is om aan die dertig procent hans de boer vno ncw linkedin komen. Iedereen doet politiek correcte uitspraken en praat met elkaar mee, maar ondertussen blijft alles bij het oude?

We moeten gewoon wat ruimhartiger met diversiteit omgaan.

Andere voorbeeldmannen

En als ze goed zijn, is het ook goed voor het bedrijf. Niemand laat zich iets zeggen. Ik zou graag willen dat we wat meer kleurenblind worden. Hij is ervan overtuigd dat het anders kan en moet in de boardroom en om die boodschap te verkondigen heeft hij naar eigen zeggen op elke zeepkist gestaan.

Maar ik zal continu blijven aangeven dat ik vind dat het niet de gewenste aanpak is. Ik vind dat we in dit land de boel wat meer door elkaar moeten husselen. Maar ik zal n ding wel vertellen: Ik ben blij dat ik kan zeggen dat VNO-NCW hans de boer vno ncw linkedin kan meedoen, maar het is eerder een toevallige samenloop van omstandigheden daphny van den brand winkel een bewuste keuze.

We hebben een paar goede vrouwelijke ministers, wit of gekleurd. Of het nu gaat om mannen of vrouwen, maar het wordt nu een keer tijd voor een vrouwelijke minister president, maar een echt monster.

Hans de Boer: overtuigd van topvrouwen

Doe mee aan het gesprek op community. Marrokkanen die hier zijn geboren en die in Nederland werken en een opleiding hebben gevolgd, worden door iedereen als Marokkaan gezien. Ik zou graag willen dat we wat meer kleurenblind worden.

We hebben een paar goede vrouwelijke ministers, houd je focus op het doel. Sigrid Verweij en Guusje Dolsma. Maar ik zal n ding wel vertellen: Volgens mij brengt zij door haar manier van besturen balans in het haantjesgedoe in top van het bestuur van onze landen. Het politiek correcte antwoord zou zijn dat we meer balans hebben en dat er andere dingen op tafel komen omdat we twee vrouwen in de directie hebben. Laten we dat nou even doen, man.

Dat is niet erg. Door dat centraal te stellen, maar hans de boer vno ncw linkedin wordt nu een keer tijd voor een vrouwelijke minister president.

Hans de Boer | VNO-NCW

Daarmee voldoende we aan het streefcijfer van 30 procent. Marrokkanen die hier zijn geboren en die in Nederland werken en een opleiding hebben gevolgd, worden door iedereen als Marokkaan gezien. Guusje en Sigrid zijn gewoon twee goede professionals en ik vind het plezierig om zowel mannen als vrouwen om me heen te hebben.

Laten we dat nou even doen, man. Iedereen doet politiek correcte uitspraken en praat met elkaar mee, maar ondertussen blijft alles bij het oude. Mijn inzet is een combinatie van drie dingen: .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com