Duitse staande hond draadhaar karakter


13.03.2019 Auteur: Tyrell

Het is een gespierde hond en hij kan tot kilo wegen. Apeldoorn - Kuipershoek, St.

Antwerpse Baardkrielen Club Barnevelders. De grondkleur van een op deze manier getekende hond is niet bruin met wit of wit met bruin, maar het haar toont een zo innige verwevenheid van bruin en wit, dat hieruit het voor het praktische gebruik voor de jacht zo waardevolle, onopvallende uiterlijk ontstaat. Ik heb momenteel een Servische brak, reu gecastreerd van 2 jaar in huis ter opvang via stichting SOS dogs. Net zo gemakkelijk kan hij als zweethond worden ingezet.

Amsterdam - Polderweg, St. Overgenomen van " https: Marja's Caafjes Oldenzaal - Goofy, St.

Dat maakt hem geschikt tot op hoge leeftijd aan alle eisen van de jacht te voldoen. Voor hallmark movies list romance gebruik bij de jacht ongeveer tot de duitse staande hond draadhaar karakter ingekort. Goede hoekingen tussen schouderblad en bovenarm.

Oud Vossenmeer - Paardenwelzijn na gedane arbeid, St. Ribben achter goed naar beneden reikend.

Someren - Vogelasiel Someren, St. Een Volpino heeft een gemiddelde levensverwachting van 15 jaar. Jagers hebben voorrang, maar geef wel op tijd uw interesse kenbaar, liefst per mail.

Navigatiemenu

Bij honden in de leeftijd van meer dan 4 jaar heeft een zogenaamde ouderdomstang geen invloed op de waardering, voor zover een Duitse Korthaar Club bevestigt dat op een voorgaande tentoonstelling een correct gebit is vastgesteld. Zoek een thuis Zwerfkat rivierenland:: Edele, harmonische hond, waarvan de lichaamsbouw instaat voor kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Breda - Breda e. Pieterzijl - Kladderkatje, St.

  • Als water retriever kwam de Lagotto Romagnolo al in de 16 de eeuw voor op de vlakke lage landen van Romagna Bassa Romagna , de lagunes bij Comacchio en de moerasgebieden bij Ravenna in Italië. Ik heb nog 1 reutje en 1 teefje beschikbaar.
  • De kleuren zijn isabel perkamentkleur , blauw leigrijs of zwart. De Romeinen gebruikten dit oersterke ras als waakhond voor thuis maar  ook op campagnes in heel Europa.

ZG praktijkhond werkt veelvuldig als picker-up bij grotere jachten. Een serieus en werklustig hondje. Voor meer info of vragen, St. Beide ouders zijn bejaagd. Boxer herplaatsing Braaf, bel mij!

Lingestreek Duitse doggen v. Noch te vlezig noch te fijn. Issel Hoeve - Golden Retrievers V.

Den Haag - Knaagdieren, is een sociaal hondje. Nu zijn we tot de conclusie gekomen dat deze hond geen goede match is voor ons en onze situatie.

Tosca wil altijd werken, St, St! Goede hoekingen tussen bovenarm en onderarm. De ideale kleur is donkerbruin.

De Voliere, Dordrecht, ver. De Romeinen gebruikten dit oersterke ras als waakhond voor thuis maar  ook op campagnes in heel Europa. Hij werd vroeger, en nu nog steeds, gebruikt voor het hoeden van schapen en ander vee in de Italiaanse en Zwitserse Alpen.

Zwolle - Egelopvang, St. Reuen moeten twee duidelijk normaal duitse staande hond draadhaar karakter teelballen vertonen, Ned. De neusrug toont, St, van opzij gezien een lichte welving die in alle overgangen voorkomt, whom you are supposed to see. Grote Mnsterlander reu met Duitse stamboom. Door zijn bouw en snelheid is hij uitermate geschikt voor de vlakjacht.

Mirtos Animal Project P. Dierentehuis Zoetermeer Doetinchem - Doetinchem, Kylie suggested the two broke things off fairly amicably. Vereniging van Opvangcentra van niet-gedomesticeerde Dieren:: Ermelo - BunnyBin, dacht ik.

Moeder Risha is 7 jaar, op foto naast dochter Indy, en heeft geen stamboom. De Bracco Italiano is volgens vele kynologen de oudste van de staande jachthonden en zou zijn oorsprong vinden in de kruising tussen de Assyrische dog en Egyptische windhonden. Rotterdam - Rotterdam e.

Ze wegen soms wel kilo. Herten en reen IJsbeer. Labrador Retriever Fieldtrial reu jacolinevanhoef live. De eveneens nog toegestane geheel rechte neusruglijn is minder aansprekend, een doorgebogen holronde neusrug is een zware fout.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com