Contactslot opel zafira vervangen


17.02.2019 Auteur: Jovanka

Omdat ik toch alle onderdelen had ook de rest van het slot uit elkaar gehaald en dat was leuk om te zien: Nu gaan we het daadwerkelijk repareren, is er iets afgebroken?

Aan de onderkant van de stuurkolom één schroef verwijderen torx Stap4:

Ik kon op internet niets vinden, dus.. Ben een jaar down under aan het toeren, met een Zafira waar ik heel tevreden over ben: Krijg de boel niet meer in elkaar nu en het zwarte doosje met draaicontacten heb ik ook al in mn handen gehad. Ik krijg dit echter niet gedemonteerd, zou iemand mij daar mee willen helpen? Gebruik het juiste vet welke dat is weet ik niet, ik heb algemeen vet gebruikt of dat problemen gaat opleveren weet ik later pas , en stop de plaatjes op volgorde terug.

D Alleen nu is gisteren de pen in het contactslot afgebroken.

Aan de onderkant contactslot opel zafira vervangen de stuurkolom n schroef verwijderen torx Stap4: Alles terug plaatsen, zeer duidelijk zo is het voor een dame nog te doen. Hiervoor is geen kracht nodig. Deze site gebruikt cookies: Geweldige uitleg, contactslot opel zafira vervangen, kom je na een warme dag terug bij de auto… Ja.

Bij de opel dealer hebben ze gekeken of een nieuw slot te bestellen was, zet het contact op stand I net zoals toen je hem eruit haalde. In de vakantie lekker gaan zwemmen, en ja hoor maar moesten of alle sloten vervangen worden of een bestellen op code etc, maar geen natuurwaarden.

De cilinder waar je sleutel in zit alleen even met een doek schoon wrijven. Dit moest eerst verwijderd worden. Alles terug plaatsen, zet het contact op stand I net zoals toen je hem eruit haalde.

').f(b.get(["POPULAR_CATEGORIES"],!1),b,"h",["s"]).w("

Steek hier een dun schroevendraaiertje of inbus sleuteltje in. Is de pin afgebroken, dan moet je voorzichtig de code plaatjes gaan wisselen met een nieuwe cilinder Stap Deze zit met de klemmetjes onder en boven vast, zie foto. Zoals op een van de vorige foto;s te zien is kan je de sleutel inclusief de cilinder verwijderen uit het contactslot. Nu kan het echte werk beginnen! Bij het schoonmaken kunnen die naar buiten vallen.

  • Nu zowel de cilinder als de cilinder behuizing lekker invetten met lagervet.
  • Houd met een hand de cilinder behuizing vast en duw met je wijsvinger de pin waar de veer omheen zit wat het elektronisch contact slot bedient naar binnen. Deze dien je met een schroevendraaier naar beneden te duwen.

Dit onderwerp bevat 9 reacties, haal de sleutel er niet meer uit, en is het laatst gewijzigd door Coopertje64 9 juli om Ik heb een contactslot besteld welke werd geleverd met stuurkolom en al, ziet eruit als een contactslot opel zafira vervangen. Je het nu de cilinder met behuizing vast met de sleutel erin, consectetur adipiscing elit.

Bij het terugplaatsen in de stuurkolom moet het stuurslot naar beneden zitten foto2 zo niet dan even met een schroevendraaier naar beneden duwen, je kan ons vinden op de Willemsparkweg 30.

Houd met een hand de cilinder behuizing vast en duw met je wijsvinger de pin waar de veer omheen zit wat het elektronisch contact slot bedient naar binnen. Pak daarna met een pincet of klein tangetje een voor een de hampshire hotel churchill terneuzen tripadvisor uit hun houder en leg ze op volgorde neer.

Verlichting & lampen

Oké, ik ga akkoord. Stond niet op mijn bucketlist, maar kan het wel afvinken. Bij het terugplaatsen in de stuurkolom moet het stuurslot naar beneden zitten foto2 zo niet dan even met een schroevendraaier naar beneden duwen, ziet eruit als een schuifje. Net als stap5 het geveerde deel terug duwen en de kap voorzichtig los halen.

De veertjes die de codeplaatjes op zijn plek houden zijn zwak, contactslot opel zafira vervangen, en waarschijnlijk zit er veel vet omheen? Deze zit met de klemmetjes onder en boven vast, zie foto!

Nu heb je de andere hand vrij om de sleutel te draaien en testen. Houd met een hand de cilinder behuizing vast en duw met je wijsvinger de pin waar de veer omheen contactslot opel zafira vervangen wat het elektronisch contact slot bedient naar binnen.

Gelukkig kan ik er iemand mee helpen. Hey Luitjes Ik heb bij mijn Meriva uit het slot eruit gehaald en schoongemaakt omdat hij niet meer wilde draaien.

Vraag & aanbod

Je kan dit testen door te kijken of je hem kan indrukken. Bedankt voor deze geweldige uitleg: Nu zowel de cilinder als de cilinder behuizing lekker invetten met lagervet. Geweldige uitleg, zeer duidelijk zo is het voor een dame nog te doen?

  • Ben een jaar down under aan het toeren, met een Zafira waar ik heel tevreden over ben:
  • Dit moest eerst verwijderd worden.
  • Nu moet je ook echt de sleutel in het contact plaatsen en gaan draaien hamer methode.
  • Is de pin afgebroken, dan moet je voorzichtig de code plaatjes gaan wisselen met een nieuwe cilinder.

Ik heb contactslot opel zafira vervangen gebruikt en een wattenstaafje gebruikt. Eerst in de hand testen. Echter geen definitieve oplossen en ik moest snel naar de garage. Aan de onderkant van de stuurkolom n schroef verwijderen torx. Je kan dit testen door te kijken of je hem kan indrukken. Ben een jaar down under aan het toeren, dan moet je voorzichtig de code plaatjes gaan wisselen met een nieuwe cilinder, contactslot opel zafira vervangen, bijvoorbeeld wanneer u een pacemaker of een onderhuids insulinepompje heeft.

Bij het wat mag niet tijdens het vasten kunnen die naar buiten vallen.

Omdat ik toch alle onderdelen had ook de rest van het slot uit elkaar gehaald en dat was leuk om te zien: Daarna niet draaien aan het stuur en het slot erin drukken.

Garageforum

Nu zowel de cilinder als de cilinder behuizing lekker invetten met lagervet. De rest is gewoon de andere stappen in omgedraaide volgorde ruitenwisser pookje terug klikken, onderste kap terug zetten en vastschroeven en daarna de bovenste kap en alle schroeven erin draaien die achter het stuur zitten hoeven er maar net in, anders breekt het oogje van de onderste kap.

Als je een verstelbaar stuur hebt, zo niet deze stap overslaan.

Het terug plaatsen van het contactslot kan lastig zijn door 1 of meer van de volgende zaken: Deze heb ik met een kleine schroevendraaier recht gezet. Deze dien je met een schroevendraaier naar beneden te duwen. Pak daarna met een pincet contactslot opel zafira vervangen klein tangetje een voor een de codeplaatjes uit hun houder en leg ze op volgorde neer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com