Chinees restaurant nieuw paradijs eibergen


06.02.2019 Auteur: Alysa

Ook hebben we daarnaast nog een afhaal waar u snel eten kunt bestellen en meenemen. Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Heeft niets met chinees te maken. Lekker chinese tappa's eten. Goed eten en drinken. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Babi pangang en foe yong hai waren heerlijk! Het personeel is vriendelijk en snel. Ook nog een redelijke prijs.

Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant. Wel lange wachttijden tussendoor. Ook nog een redelijke prijs? Altijd voldoende en goed geserveerd? Heerlijk gegeten, aardige bediening en wat wij leuk vonden is dat ze veel meer andere gerechtjes hadden dan de andere doorsnee all you can eat concepten.

  • Toen er met spoed meer personeel ingezet werd ging het goed. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.
  • Eten is buitengewoon goed. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant?

Ik ga zeker nog eens terug, maar met een kleiner gezelschap. Chinese Tapas is leuk als afwisseling op de vele all inclusive formules die je overal kunt doen.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Voor euro een telefonische bestelling gedaan. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

  • Nederland Nederland België Servië. Vorige Volgende 1 2.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Ik rij er graag voor om. Veel eten vergeten of niet gehad. Vaak vragen om eten wat niet kwam? Vandaag naar het hof van Eckberge geweest. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming?

Er is een ruime keus en het eten is erg lekker, chinees restaurant nieuw paradijs eibergen.

Contactgegevens

Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. Recent hier wezen wokken. Het restaurant is gezellig ingericht en het eten smaakt voortreffelijk. De chezuan verdient een prijs.

Veel personeel achter de bar dat zich stond te vervelen. Bushalte bevindt zich aan de overkant van de weg. Heb het zelf maar afgedekt met servetten, daar dit er chinees restaurant nieuw paradijs eibergen echt smakelijk uitzag. Nederland Nederland Belgi Servi. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.

Hoe was jouw ervaring?

We komen zeker terug. Dit werd uiteindelijk ruim een uur. De chezuan verdient een prijs. Wel lange wachttijden tussendoor.

We komen snel weer. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Janneke van Hoof 5 punten. Ik heb Baby Pangang besteld, en het was verbrand vlees met bamie en ketshup, chinees restaurant nieuw paradijs eibergen, tapas eten in verschillende rondes. Veel eten vergeten of niet gehad. Babi pangang en foe yong hai waren heerlijk. Leuk concept, Sym. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Openingstijden

Goede service en eten. Goed eten en drinken. Heerlijk gegeten, aardige bediening en wat wij leuk vonden is dat ze veel meer andere gerechtjes hadden dan de andere doorsnee all you can eat concepten. Het eten is altijd goed, maar de prijzen gaan geregeld in de lucht bij "alle" chinees restaurants, vooral de bakken woden steeds kleiner als je ophaalt.

Alles minimaal en eten werd slecht bijgevuld. Recent hier wezen wokken. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com