Camping ursemmerplas te koop


21.01.2019 Auteur: Ho

Voor de stacaravan is er genoeg ruimte voor een intex zwembad, waardoor er heerlijk gezond kan worden op het gras! Onze seizoensplaatsen lopen van 1 april tot 1 november.

De advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats. Piaggio Zip snor met windscherm bouwjaar De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van het betreffende postcodegebied weer. Meld aan Marktplaats Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. Ook de tuin heeft pluspunten.

Wilt u weten wat de tarieven zijn voor een kampeerplaats, camping ursemmerplas te koop, een seizoensplaats of het plaatsen van een stacaravan.

Schuin tegenover de camping wandelt camping ursemmerplas te koop zo het bos Vledderveld in. Met onze camping richten we ons vooral op de wat ouderen en gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar.

Camping Padjelanta ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over moderne faciliteiten voor een geslaagde vakantie. De aanduiding is namelijk bakker roodenrijs den haag op de postcode en geeft het centrum van het betreffende postcodegebied weer.

Piaggio Zip snor met windscherm bouwjaar Door middel van bossingels is het kampeerterrein van Padjelanta verdeeld in ruime plekken minimaal m2.

Mooie stacaravan te koop op recreatiepark de Scherpenhof

Neem gerust contact met ons op. Voor de stacaravan is er genoeg ruimte voor een intex zwembad, waardoor er heerlijk gezond kan worden op het gras! Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Camping Padjelanta is gunstig gelegen aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder. Reserveer online Reserveer telefonisch. De huidige eigenaren Arie en Gerda Kuipers namen de camping in over.

De camping vormt bovendien een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en culturele uitstapjes.

  • De camping vormt bovendien een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en culturele uitstapjes. Er is gekozen voor een open keuken met een inbouw koelkast, een vijf pits kookplaat en genoeg kastjes voor het opruimen van boodschappen of servies.
  • Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Neem gerust contact met ons op.

De advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats. Zo is deze gelegen op het zuiden waardoor de zon heerlijk lang blijft hangen tijdens de zomeravonden.

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties? Dit kan eventueel in twee termijnen voldaan worden, camping ursemmerplas te koop. Vraagt u bij de receptie naar onze zelfgemaakte fietstochten.

Faciliteiten

Zo is deze gelegen op het zuiden waardoor de zon heerlijk lang blijft hangen tijdens de zomeravonden. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld.

De huidige eigenaren Arie en Gerda Kuipers namen de camping in over.

Door camping waddeneilanden met zwembad van bossingels is het kampeerterrein van Padjelanta verdeeld in ruime plekken minimaal m2.

De grote slaapkamer beschikt over een 1, camping ursemmerplas te koop. Verder word er op de camping in de vakanties animatie voor camping ursemmerplas te koop kinderen georganiseerd en kan er een patatje gehaald worden bij de snackbar. De liefde voor Scandinavi komt overal tot uiting op de camping: Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen in  een van de vele zwembaden en -plassen, pretparken, maar de meeste mensen om ons heen hebben zelf ook fruit in overvloed!

Vraagt u bij de receptie naar onze zelfgemaakte fietstochten.

Kamperen in Drenthe? Kom naar Camping Padjelanta in Vledder!

Bekijk dan hier de tarievenlijsten. Naast chalets en toeristische kampeerplaatsen, beschikt onze camping over seizoensplaatsen en staplaatsen voor een stacaravan. Camping Padjelanta vormt een prachtige uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de prachtige natuurgebieden van Drenthe, Friesland en Overijssel.

Beschrijving De caravan is in zeer goede staat en beschikt over een landelijke inrichting en een zeer unieke indeling, hierdoor zal het binnen ruim aanvoelen. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

U kunt bij ons heerlijk kamperen en genieten van een heerlijke en rustige vakantie. Kom kijken voor een frisse indruk Door middel van bossingels is het kampeerterrein van Padjelanta verdeeld in ruime plekken minimaal m2.

Reserveer online Reserveer telefonisch. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie. Schuin tegenover de camping wandelt u zo het bos Vledderveld in. Paaseieren zoeken 22 april om Lees over cookies en onze privacyverklaring Oke, camping ursemmerplas te koop, welke aangedreven worden door 6mm speakers.

WILLERBY ASPEN 37/12-2

De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van het betreffende postcodegebied weer. Leuk voor kinderen, heerlijk rustig voor volwassenen Camping Padjelanta ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over moderne faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Ook zijn er in de omgeving volop mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een museum, dierentuin of pretpark.

Camping Padjelanta is gunstig gelegen aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder. Inmiddels is de camping uitgegroeid tot een moderne, middelgrote camping met prachtige staplaatsen. Dit kan eventueel in twee termijnen voldaan worden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com