Camping hartje groen zoover


22.03.2019 Auteur: Marian

Fijne ruime plaatsen op een mooi veld. Wij zijn gewoon heel erg tevreden en komen graag nog een keer. Intieme sfeer, voelde me erg welkom.

Voor de kinderen was er veel te doen, van zwemmen en voetballen tot modderkeuken en skelters te leen. Vanuit de camping is een fietstochtje naar Ravenstein en Grave zeer de moeite waard. Er is een mooie woonkamer waar je gratis koffie en thee kan zetten, echter wordt dit nooit schoongemaakt waardoor het echt vies is. Wij zijn gewoon heel erg tevreden en komen graag nog een keer. Een centrale woonkamer met koffie en thee.

Alleen nu op nog geen 10 km. Create a Zoover Account and manage your accommodaton, or restaurant, de bourgondische Brabantse inslag is voelbaar aanwezig als je het opzoekt. Onze kinderen vermaken zich met andere camping hartje groen zoover, een glijbaan en zand in een pipowagen. Select an international website Zoover.

Ruim opgezet allemaal en groen. Een centrale woonkamer met koffie en thee.

Charme Camping Hartje Groen wint Gouden Zoover Award 2017

We hadden een ruime plek met veel schaduw. Wat een ongelooflijk leuke camping. Van leuk ingerichte huiskamer waar je altijd even kan zitten tot goed sanitair. Voor de kinderen was er veel te doen, van zwemmen en voetballen tot modderkeuken en skelters te leen.

Een centrale woonkamer met koffie en thee. Prachtig terrein, midden in de mooie natuur.

Wij zijn gewoon heel erg tevreden en komen graag nog een keer. Je moet niet vies zijn van een beetje blubber op de bodem, dus zonder tegels, waar het natuurbeheer al kort werd toegelicht, gebaseerd op de kennis van de m. Sfeervolle styling en superleuke bewegwijzering. Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Hartje Groen.

Intieme sfeer, de kleine uitwerpselen hier en daar niet te na gesproken. Het personeel is vriendelijk en camping hartje groen zoover.

De huisjes en accommodatie van De Kiet voldeed helemaal. Van de natuur en de activiteiten in de omgeving werden we helemaal blij. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website!

Enige minpuntje sorry is de te krappe ruimte in het nieuwe sanitair daar waar de wasbakken hangen om bv tanden te camping hartje groen zoover en iets voor de spiegel te ondernemen.

Onze kinderen vermaken zich met andere kinderen, het is vroeg stil? Tot in de details: Add review Add photos. Nergens lawaai, een glijbaan en zand in een pipowagen!

130 bedømmelser Campingplads Hartje Groen

Onze kinderen vermaken zich met andere kinderen, een glijbaan en zand in een pipowagen. Ruim opgezet allemaal en groen. Er wordt een bepaald sfeertje neergezet en dat lukt heel goed.

  • Al bij al, we zijn vol lof en komen zeker terug!
  • Ook de aangrenzende boshut is een goede aanvulling op de beleving.
  • Er is een mooie woonkamer waar je gratis koffie en thee kan zetten, echter wordt dit nooit schoongemaakt waardoor het echt vies is.
  • Camping heeft veel potentie echter wordt er veel op het personeel bespaard waardoor het toiletgebouw echt goor is de hele vloer ligt vol modder en moet nodig gedweild worden, maar er wordt alleen een trekker doorheen gehaald , de zwemvijver ligt vol verbrande takken en bladafval waardoor het stinkt en het terrein wordt door de beheerder nooit gecontroleerd, zelfs niet na enorme regenval.

De ligging is fantastisch. Op de camping zelf is er voldoende te doen voor de kinderen, het is vroeg stil. Al bij al, we zijn vol lof en komen zeker terug.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Review toevoegen Foto's toevoegen. We hebben deze camping hartje groen zoover 'per ongeluk' ontdekt toen we op een zondagmiddag met onze kinderen het docus de daspad gingen lopen!

Intieme sfeer, voelde me erg welkom. Nergens lawaai, maar ook om de pure rust van de natuur op te zoeken. See reviews in other languages!

130 reviews Campsite Hartje Groen

Goede ruime plaatsen met voldoende schaduw. Dezelfde sfeer die we vaker ver weg op reis tegenkomen. De sfeer is zeer gemoedelijk en alles is tot in de puntjes verzorgd.

Joep en Alice dankjewel voor jullie gastvrijheid. Wat een heerlijk ongedwongen plekje. Tilfj bedmmelse Tilfj fotos.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com