Achtergrond afbeelding verwijderen paint


18.01.2019 Auteur: Mijndert

Zo verander je de achtergrond. U kunt effecten zoals schaduw, weerspiegeling en gloed toevoegen aan een afbeelding waarvan u de achtergrond hebt verwijderd.

Pak de toverstaf en klik op de achtergrond. Plak het voorwerp in het tweede Paintvenster. Waarschuwingen Het mag duidelijk zijn dat alle wijzigingen die je niet opgeslagen hebt verloren gaan als je computer crasht of als je Paint per ongeluk afsluit. Afbeelding met lijnen van het selectiekader en handgrepen voor het verwijderen van de achtergrond. Hoe u dat doet, wordt hieronder beschreven. Als u wilt aanduiden welke delen van de afbeelding u wilt verwijderen naast de delen die automatisch zijn gemarkeerd, klikt u op Gebieden markeren die u wilt verwijderen.

Volg Yoors Zoeken binnen Yoors. Hoe laat je twee kleuren in elkaar overlopen in tekst Paint. Als de tabbladen Achtergrond verwijderen of Hulpmiddelen voor afbeeldingen niet worden weergegeven, badge autoroute france espagne u of u een afbeelding hebt geselecteerd.

Open de afbeelding waarvan je de achtergrond wilt veranderen. Klik daarvoor op de gebogen lijn in de werkbalk en trek een rechte lijn vanaf het begin achtergrond afbeelding verwijderen paint de kromming tot het einde.

Om deze methode te laten werken moeten de instellingen voor het plakken op transparant ingesteld zijn.
  • Wat is trouwens een png-bestand; wat houdt dat in?
  • Dit betekent dat de afbeelding er na de compressie anders uit kan zien dan voor de compressie. De afbeelding selecteren Het kleurenpalet kiezen en de afbeelding omtrekken De afbeelding verplaatsen Je wilt de achtergrond van een afbeelding aanpassen.

Was deze informatie nuttig?

Probeer de afmetingen van de afbeelding wel in dezelfde verhouding te houden, omdat je afbeelding er anders vervormd uit gaat zien. Zorg ervoor dat je geen delen van het voorwerp verwijdert! Er zijn meerdere gereedschappen om een achtergrond te kunnen verwijderen, of alleen een gedeelte ervan. Word gratis lid van Yoors.

Waarschuwingen Het mag duidelijk zijn dat alle wijzigingen die je niet opgeslagen hebt verloren gaan als je computer crasht of als je Paint per ongeluk afsluit. Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, sluit daarvoor dit scherm niet! Des te groter de afbeelding is, des te langer het zal duren voordat je klaar bent met omtrekken.

  • Sla je werk op en je bent klaar. Waarom zou je dat willen?
  • Om deze methode te laten werken moeten de instellingen voor het plakken op transparant ingesteld zijn. Als u van gedachten verandert over een gebied dat u met een lijn hebt gemarkeerd om het te behouden of te verwijderen, klikt u op Markering verwijderen en vervolgens op de lijn om deze te wijzigen.

Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, sluit daarvoor dit scherm niet. Zo deed ik dat met jouw mandala's Misschien wil je gewoon de achtergrond weghalen en deze vervangen door een effen kleur of patroon.

Voeg link toeachtergrond afbeelding verwijderen paint. Voer een geldige url in e?

Weet jij het antwoord?

Klik op Alle wijzigingen negeren in de groep Sluiten als u de automatische achtergrondverwijdering wilt annuleren. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, sluit daarvoor dit scherm niet! Klik als u klaar bent op Wijzigingen behouden of Alle wijzigingen verwijderen in de groep Sluiten.

Als u bijvoorbeeld een schaduw aanbrengt op de afbeelding, maak die dan direct sport oefeningen thuis buikvet. Kies dan een achtergrondkleur uit het kleurenpalet en klik ergens in het achtergrond afbeelding verwijderen paint gedeelte. Meld je ook gratis en eenvoudig aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors. Dat zou je ook kunnen doen. Probeer het hier opnieuw.

Bedankt voor uw feedback.

Achtergrond verwijderen met Paint. Je wilt de achtergrond van een afbeelding aanpassen. Sla je werk op en je bent klaar. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag. Dit wordt elk uur ververst!

Klik daarvoor op de gebogen lijn in de werkbalk en trek een rechte lijn vanaf het begin van de kromming tot het einde. Zo verander je de achtergrond afbeelding verwijderen paint. Als de tabbladen Achtergrond verwijderen of Hulpmiddelen voor afbeeldingen niet worden weergegeven, controleert u of u een afbeelding hebt geselecteerd. Wat is trouwens een png-bestand; wat houdt dat in. Ga daarmee door totdat je alle mogelijke stukken hebt kunnen verwijderen.

Contact opnemen met ondersteuning. Als u bijvoorbeeld maar n bloem in een afbeelding behoudt en schaduw toepast, achtergrond afbeelding verwijderen paint, verschijnt de schaduw alleen voor de bloem die na het verwijderen van de achtergrond is overgebleven.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Misschien wil je gewoon de achtergrond weghalen en deze vervangen door een effen kleur of patroon.

Het standaardgebied van de achtergrond wordt blauw weergegeven om het te markeren voor verwijderen, terwijl de voorgrond de eigen kleur houdt. Zo verander je de achtergrond. Unieke pageviews op deze post.

Verwijder grote stukken van de achtergrond. Je zou nu een dikke groene lijn om het voorwerp moeten hebben. Als je een nieuwere versie van Paint gebruikt kun je ook de icoontjes bovenaan gebruiken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com