Wandelingen zuid limburg vijlen


02.01.2019 Auteur: Aura

Geologische activiteiten uit het verleden hebben er toe geleid dat dit gebied zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdig natuurgebied waar bossen, heidevelden, beeklopen, vennen en zandvlakten het landschap bepalen. Je kunt dan optimaal genieten van de natuur zonder vervelende pijntjes aan je voeten. Schin op Geul 9,4km.

Schin op Geul 10km Lees alles over Auberge de Smockelaer. Eijsden 11,2km - 6,2km Nordic Walking Wat begon als een hype is uitgegroeid tot een volwaardige tak van sport. In wandel en in hike vorm: Schin op Geul 6km.

Inspiratie door dwalen door de inspiratieboomgaard, een vuurzuil wandelingen zuid limburg vijlen, want zo hoef je niet voor een dichte deur te wachten voor niets, dient deze zich te legitimeren. Einruhr 20,9km - 14,6km Klik op de link naar keuze om wandelend te genieten in en rond Vijlen: Dus voor organisatoren of activiteitenaanbieders met uw idee en activiteit op ons terrein in co-creatie!

Epen 20,7km - 16,7km. Schimmert 9,8km - 7km Tips Bestel tickets voor de allerleukste uitjes Openluchttheater Valkenburg - boek nu online.

Schin op Geul 11,2km Schimmert 11,5km - 7,5km. Neeroeteren 13,4km         

Bergwandelen!

Ontdek natuurgebieden zoals de Brunssummerheide, het Gerendal of het Vijlenerbos. Hingen - Echt 13,2km Kessel 13,9km   2. Stads-, dorps- en natuurwandelingen Wat dacht je van een wandeling door de intieme straatjes van Maastricht? Zuid-Limburg staat niet alleen bekend om het unieke landschap maar ook om de Bourgondische gastvrijheid.

Kerken 15,5km - 11,5km Verviers 14km - 16,3km. Schin op Geul 9,4km Wahlwiller 15kmHeerlen 7,7km Meerssen 10,6km                       Schin op Geul 13km?

Vijlenerberg kroegjesroutes

De gemeente Eijsden-Margraten is in uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar. Maastricht 10km - 5,5km Ontdek natuurgebieden zoals de Brunssummerheide, het Gerendal of het Vijlenerbos.

De Plank 12,6km Culinaire wandelroutes Zuid-Limburg staat niet alleen bekend om het unieke landschap maar ook om de Bourgondische gastvrijheid. Bemelen 15,5km - 11km Simpelveld 15km - 8,5km. Landgraaf 7km - 5,8km. Laat ons vooral weten hoe de wandelingen bevallen.

Top 5 populaire routes

Schin op Geul 9,4km Alleen de grenspalen herinneren nog aan de grenzen met Duitsland en België, want wandelen in de Euregio kent geen grenzen.

Berg en Terblijt 8km

  • Tips Bestel tickets voor de allerleukste uitjes Openluchttheater Valkenburg - boek nu online!
  • Cadier en Keer 7,5km 
  • Vijlen is niet voor niets Cittaslow erkend.
  • Home Te doen Wandelen Hotspots wandelen Zuid-Limburg kent diverse natuurgebieden die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken.

Het gezellige boscaf 't Hijgend Hert ligt midden in de Vijlenerbossen. Op pad met de juiste spullen. Beek 10km - 6km. Het is ook mogelijk om de route uit te breiden richting het Drielandenpunt. Neeroeteren 13,4km          Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt vvvzuidlimburg. Zowel op de wandelingen zuid limburg vijlen als in de bossen komen enkele vennen voor. Door het recreatieve karakter zijn onze tochten geschikt voor ieder niveau.

Unieke wandelgidsen

Teambuilding zoals schapen drijven, teambuildingsspellen maar eigenlijk alle activiteiten zijn verbindend. Bunde 9,8km - 8km Waar wil je slapen?

Belfeld 10,5km - 15,2km Schin op Geul, 10,2km-5,8km. Venlo 10,1km - 6km Menu sluiten Wat wil je gaan doen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com