Speciale tekens toetsenbord werkt niet


30.12.2018 Auteur: Svea

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Overigens valt het "meeslepen" van een USB numeriek toetsenbordje echt wel mee.

Fantastisch,in een keer het probleem op gelost! Hallo Sam, Ik denk dat je of een andere taal of een ander toetsenbord hebt gekoppeld. De cookies die SeniorWeb plaatst bevatten geen persoonsgegevens. Ben benieuwd naar wat het probleem was You can also subscribe without commenting.

Dus als jij Nederlands hebt aangeklikt, dan is het jouw fout.

Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. Bij het aanmelden heeft deze tip van cntr. Ik heb windows 8. Weet iemand hoe dit komt, en hoe ik dit kan oplossen.

Gerelateerd YouTube kanaal aanmaken Automatisch aanvullen verwijderen Excel-formules voor gevorderden Tekst bij elkaar houden in Word Automatische handtekening Outlook, speciale tekens toetsenbord werkt niet.

Aarde Zojuist heb ik mijn nieuwe compaq laptop uitgepakt, en de startinstallatie gedaan. Is het al weer normaal?
  • Gerelateerd YouTube kanaal aanmaken Automatisch aanvullen verwijderen Excel-formules voor gevorderden Tekst bij elkaar houden in Word Automatische handtekening Outlook. Naar een woord zoeken kan ook.
  • Dan is iedereen weer blij: Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Weet jij het antwoord?

Heel erg bedankt voor deze tip, het toetsenbord werkt weer helemaal. Mijn toetsenbord werkt perfect in Word, maar als ik mij op het internet bevind moet ik soms op een toets meerdere keren drukken, dan krijg ik dus tekst met gemiste letters.

Voeg toe wat je eventueel mist — en verwijder vooral wat je niet nodig hebt! Dit is de sneltoets voor het schakelen tussen toetsenbord indelingen. Had ik het maar eerder geweten, had me een hoop ergernis gescheeld: Hoort het of is het een systeemfout? Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Daar zijn alleen meerdere versies van. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Wist niet dat het zo gemakkelijk op te lossen was.

App vreemde tekens gebruiken Een accent toevoegen kan via het toetsenbord. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit speciale tekens toetsenbord werkt niet. Als u uw instellingen op orde hebt, dan maakt de geselecteerde invoertaal verder niet uit. Als u geen toetsenbord ziet, activeer dan eerst de schermtoetsenbordknop:.

Deel deze pagina

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Thanks, opgelost door Ctrl en Shift gelijk in te drukken. Ik denk dat je of een andere taal of een ander toetsenbord hebt gekoppeld.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Mijn toetsenbord doet raar? Het toetsenbord znder dode toets krijgt u met de indeling: Populaire vragen in deze categorie. Je kunt even in het configuratiescherm bij toetsenbordinstellingen kijken en dan kiezen voor VS Internationaal in plaats van voor VS.

01 Opeens andere tekens

Verwijder op die manier elke indeling behalve Verenigde Staten Internationaal. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. En zo wissel je dus ook weer terug. Heel makkelijk bij het schrijven van bijvoorbeeld een Duitse of Turkse tekst.

Heb een Samsung notebook met windows 8 en probeer zoals in andere versies van windows wel lukte met behulp van de alt toets speciale tekens in te voeren met beide speciale tekens toetsenbord werkt niet instellingen VS international of VS gewoon lukt dat niet meer Welke toets moet dat nu of welk programma moet ik installeren waarmee dat wel lukt.

Ingewikkeldere accenttekens zijn moeilijker te vinden via het toetsenbord. Daarmee kunnen we de site verbeteren, speciale tekens toetsenbord werkt niet. Hoera, je account is nu geactiveerd. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Dat moet ruim voldoende zijn uzelf uit te drukken in het Nederlands. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het plus teken doet het niet meer ook het is gelijk teken werkt niet meer.

Toetsenborden hebben onder Windows twee kenmerken: Daarna moet alles het weer normaal doen, althans, dat denk ik. You can also subscribe without commenting. De oorzaak is zeer eenvoudig:

SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Zo herkenbaar, ineens geeft je computer andere vreemde tekens. Als ik de letter 'o' typ, opent hij het scherm van developer tools. Onder Genstalleerde services zie je nu welke toetsenbordinstellingen je al ter beschikking hebt?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com