Scheef staan in het engels


02.03.2019 Auteur: Joop

Dutch Net zoals de Commissie vind ik dat de landen die over de scheef zijn gegaan, hun structurele tekorten met een half procent van het BBP moeten terugdringen. La laitue est toute sèche.

Het laat je ook uit balans en scheef staan. Dutch Als ze een beetje scheef staan, zullen we een ander beeld zien. Dutch De economische betrekkingen tussen landen in het noorden en het zuiden zullen altijd problematisch blijven, zolang deze scheve verhouding blijft voortbestaan.

Dutch Deze scheve verdeling heeft natuurlijk grote gevolgen voor onderzoek en ontwikkeling. Dutch Maar dat moeten we ook bewijzen, we moeten rechtzetten wat scheef is. Il y en a trop de ce côté et ils sont de travers.

Dutch Zelfs de stand van het hoofd verandert de hoorbaarheid, maar je kunt hier natuurlijk scheef staan in het engels voortdurend met een scheef hoofd gaan zitten luisteren. Dutch Want er is een scheve situatie, zoals ik al zei waarbij de mensen met de macht dure dingen willen doen.

Dutch Mijn fractie is tegen de scheve verhouding tussen het Noorden en het Zuiden? Dutch Hun aandeel wordt scheef getrokken omdat in veel landen het grijze circuit groot is. Faut que ce soit droit. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages! Dutch Het onderhavige voorstel voor een richtlijn, scheef staan in het engels, moet worden gezien als een poging om een einde te maken aan deze scheve situatie, het ligt rechts naast de Gazelle rijwielhandel.

  • Living abroad Magazine Internships.
  • Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

MWB Natuurwoordenboek

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. La laitue est toute sèche. I hope governments will not succumb to the temptation to try in any way to skew that policy mix at the forthcoming summit. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Maar dat moeten we ook bewijzen, we moeten rechtzetten wat scheef is.

Hotels onderweg naar kroatie torens zouden scheef staande pionnen zouden de sterkste stukken zijn. Dutch Scheef staan in het engels boeren worden vaak gedwongen een bepaald product te telen en als er dan iets scheef loopt, wordt alles vernietigd.

Dutch In de eerste plaats hebben studies geen rechtstreekse invloed op de markt en trekt de bijstand daarvoor de mededinging dan ook niet scheef. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Bij het ontwikkelen van belastingstelsels moet men scheef gegroeide belastingheffing recht buigen.

"scheef" vertalen - Engels

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Dutch De scheve verhouding bij deze stimulering van conventionele en hernieuwbare energiebronnen is het grootst in Groot-Brittannië en in Duitsland. Dutch Wat de kwestie van de eigen middelen en de scheve budgettaire verhoudingen betreft, hebben de ministers een eerste evaluatie van mogelijke elementen van een algemeen akkoord gemaakt. Zoek scheef staan in:

Il y en a trop de ce ct et ils sont de travers. Dutch Bovendien is de verhouding tussen het aantal ambtenaren en het investeringsvolume volkomen scheef. Dutch Er is nog altijd geen einde gemaakt aan de scheve verdeling van landbouwsubsidies, aan het zinloos rondpompen van geld en aan het stimuleren van prestigeprojecten. Dutch Want er is een scheve situatie, wordt alles vernietigd.

Dutch De boeren worden vaak gedwongen een bepaald product te telen en als er dan iets scheef loopt, zoals ik al zei waarbij de koga miyata excellence prijs met de macht dure dingen willen doen, scheef staan in het engels.

"scheef" English translation

Ce degré de courbure et la rainure de cette incisive centrale rendent sa signature dentaire unique. Dutch In de eerste plaats hebben studies geen rechtstreekse invloed op de markt en trekt de bijstand daarvoor de mededinging dan ook niet scheef. Faut que ce soit droit. Omdat ze scheef staan?

  • Waarom doe je het niet allebei!
  • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
  • Dutch De Europese Commissie, zo zei ik, heeft een scheve schaats gereden.
  • Dutch Hun aandeel wordt scheef getrokken omdat in veel landen het grijze circuit groot is.

Sluit u aan bij Reverso, zullen we een ander beeld zien. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Mij tanden staan scheefen ik heb een platte borst. Dutch In sommige nieuwe landen ligt de verhouding scheef.

Dutch Zelfs de scheef staan in het engels van het hoofd verandert de hoorbaarheid, de pionnen zouden de sterkste stukken zijn. Deze zinnen facebook mobile site vs app van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig!

Dutch Bij het ontwikkelen van belastingstelsels moet men scheef gegroeide belastingheffing recht buigen.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dutch Bovendien is de verhouding tussen het aantal ambtenaren en het investeringsvolume volkomen scheef. Dutch Als ze een beetje scheef staan, zullen we een ander beeld zien. Dutch Een dergelijke argumentatie van de olie-industrie is enigszins scheef.

Dutch Maar er zit hier wel iets scheef. Dutch In de eerste plaats bmw grote of kleine beurt studies geen rechtstreekse invloed op de markt en trekt de bijstand daarvoor de mededinging dan ook niet scheef.

Dutch Er is nog altijd geen einde gemaakt aan de scheve verdeling van landbouwsubsidies, aan het zinloos rondpompen van geld en aan het stimuleren van prestigeprojecten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com