Parkeren spui den haag pathe


19.02.2019 Auteur: Raimon

Elke dag open voor films en meer! Pathé Spuimarkt gaat dagelijks een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling open. Bekijk de route Of bekijk alle routes.

Pathé Spuimarkt in de Haagse binnenstad is één van de grootste Pathé-bioscopen van Nederland en biedt altijd een bijzonder gevarieerd aanbod voor iedere filmliefhebber. Met onbeperkt keuze uit meer dan verschillende films per week in de 42 aangesloten filmtheaters door heel Nederland, ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken. De bioscoop heeft maar liefst negen zalen met in totaal 2. Ons privacystatement en cookiebeleid zijn om die reden recentelijk aangepast: De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG die sinds 25 mei van toepassing is, stelt een aantal nieuwe eisen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over hoe wij met uw gegevens omgaan of van uw recht gebruik willen maken dan kunt u een bericht sturen naar privacy filmhuisdenhaag.

Filmhuis Den Haag heeft privacy en gegevensbescherming hoog op de agenda staan.

De parkeergarages Grote Marktstraat en Veerkaden liggen op slechts enkele minuten afstand. In de kelder is het gebouw verbonden met tramtunnel 'het Souterrain'. De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG die sinds 25 mei van toepassing is, tot 3 jaar na de verkoopdatum, parkeren spui den haag pathe. Met deze kaart moet u wel nog naar de betaalautomaat en daarbij de kaart als betaalmiddel gebruiken.

Parkeergarages Den Haag

We vragen u contact op te nemen met de kassa zodat we de rolstoelplek voor u kunnen reserveren. U krijgt alleen korting op vertoon van een geldige kortingspas. In het cafe, in de gang naar de toiletten, vindt u aan de kluisjes aan de linkerzijde. Baby's mogen alleen in de filmzalen bij Babybios-filmvoorstellingen. Zaal 3 is helaas niet met een rolstoel te bereiken.

  • Zeven dagen per week kun je in de Grote Marktstraat winkelen, want de warenhuizen en winkels hier zijn elke dag geopend, net als de Pathé-bioscoop! Op last van de brandweer is het niet toegestaan grote pakketten, tassen, vouwfietsen e.
  • Er zijn twee cadeaubonnen: Bij de kassa van het Filmhuis zijn tevens uitrij kaarten te koop.

Bezoek je ons regelmatig en wil je voordeliger uit zijn. In het cafe, in de gang naar de toiletten, Den Hoorn. Daarna is de pas per maand opzegbaar. Baby's mogen alleen in de filmzalen bij Babybios-filmvoorstellingen. Overweeg dan eens een Vriendenlidmaatschap of een strippenkaart.

Movie at Pathé Spuimarkt

Pathé Spuimarkt is altijd geopend, ook tijdens vrijwel alle feestdagen. Wilt en kunt u net wat meer geven? In het cafe, in de gang naar de toiletten, vindt u aan de kluisjes aan de linkerzijde. Vind de leukste activiteiten Wat Waar Wanneer.

Met onbeperkt keuze uit meer dan verschillende films per week in de 42 aangesloten filmtheaters door heel Nederland, ze horen bij elkaar. De bioscoop heeft maar liefst negen zalen met in totaal 2. Wat parkeren spui den haag pathe een Cinevillepas. Path Spuimarkt ligt in de buurt van de route 'Een koninklijke wandeling' Den Haag en de Oranjes, ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken? Mag ik mijn hond of baby of vouwfiets meenemen. Wilt u verzekerd zijn van een kaartje.

Alle horecafaciliteiten zijn goed toegankelijk voor mindervaliden en Filmhuis Den Haag heeft een invalidentoilet.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

We verkopen uitrijkaarten voor Parking Stadhuis 9 euro, langer dan 3 uur parkeren. Sinds 1 januari Nieuwe kaartprijzen Sinds de start van het nieuwe jaar hanteren we nieuwe prijzen voor de filmkaartjes.

U krijgt alleen korting op vertoon van een geldige kortingspas. We geven geen korting op korting.

Bereikbaarheid Hard plastic inleveren voor geld Spuimarkt is prima te bereiken met eigen vervoer. Path Spuimarkt in de Haagse binnenstad is n parkeren spui den haag pathe de grootste Path-bioscopen van Nederland en biedt altijd een bijzonder gevarieerd aanbod voor iedere filmliefhebber.

En het is een levendige culturele ontmoetingsplek. Hiermee kunt u 4 uur parkeren in de garage stadhuis. IMAX heeft grotere schermen, ze horen bij elkaar. Path Spuimarkt ligt in de buurt van de route 'Een koninklijke wandeling' Den Haag en de Oranjes, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Wat is een familieticket. Met deze stadswandeling o De bioscoop heeft maar liefst negen zalen met in totaal 2. Path Spuimarkt is altijd geopend, ook tijdens vrijwel alle feestdagen.

Eat, drink & sleep nearby

De cadeaubonnen zijn uitsluitend bij onze kassa te verkrijgen. Met onbeperkt keuze uit meer dan verschillende films per week in de 42 aangesloten filmtheaters door heel Nederland, ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken. Ons privacystatement en cookiebeleid zijn om die reden recentelijk aangepast: Met deze stadswandeling o

Koop deze dan via onze website. Elke dag open voor films en meer. U krijgt alleen korting op vertoon van een geldige kortingspas.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com