Motormanagement lampje resetten opel astra


09.01.2019 Auteur: Wiljan

WendyJ Storing motormanagement Je begrijpt dat deze garage ons niet meer ziet.

Na 2 km begon de auto weer te 'bokken' en het motormanagement lampje begon snel te knipperen. Op hoge poten de garage gebeld die beweerden dat het waarschijnlijk om een andere storing zou gaan. Iedere keer als ik overweeg een andere garage te bellen voor een second opinion, gaat het lampje uit: Hij had er nog 1 liggen en wou dit ook nog proberen.

Zijn er wellicht mede opelrijders die dit verhaal herkennen en een oplossing of mogelijke oorzaak voor dit probleem hebben?

Na een paar kilometer ging het lampje weer aan. Wederom naar de dealer om uit te laten lezen. Je auto is zeer waarschijnlijk afgesteld voor "Nederlandse lucht", en niet die van Zwitserland.

Dat het lampje niet constant blijft branden is mogelijk. Ik lees wel overal dat kapotte bobine's bij Opel een bekend kwaaltje is. Daarnaast leek het of de auto af en toe wat inhoud, motormanagement lampje resetten opel astra.

Hierop een stuk autosnelweg gereden met snelheden tot km per uur.
  • Mijn ouders rijden ook opel, en hebben het nog nooit gehad. Ik zit met vakantie in Zwitserland met mijn Opel Corsa bi-fuel 1.
  • Morgen nog een paar laatste testen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je zet je auto op contact. Na overschakelen op gas en dus andere injectoren begon de motor dan op 4 cilinders te lopen en ging het lampje weer uit. Door knol , 26 februari in Off topic. Als de garantie op de reparatie van de dealer hetzelfde is, dan zou het niet uit moeten maken. Hierop een hele tijd probleemloos gereden. Ik gebruik zelf Bosch iridium bougie en binnen 30dkm weer vervangen reeds op 0,7mm.

  • Log in Recente berichten. Hier konden we ons wel in vinden, want het lampje van het motormanagement brandde toen al wel een maand of onophoudelijk.
  • Maar je wist natuurlijk niet of Opel de coulange zou toekennen. Op dit moment ben ik ruim 5 jaar in het bezit van een Volkswagen Polo 1.

Totdat het lampje helemaal niet meer uit ging. De dealer wil de injectoren nog proberen te vervangen en eventueel nog eens kijken of de aangeschafte EGR klep wellicht niet goed is. Alle activiteit Start Algemeen Off topic opel zafira motor motormanagement lampje resetten opel astra lampje brand. Juni APK laten keuren, en bobine laten vervangen.

Verder rijdt de Corsa prima en merk ik er niets aan. Mengsel bloed bij ontlasting vrouw zijn eenvoudig vast te stellen a.

Vraag & aanbod

Monteur de bougies nagekeken, bleek er een helemaal verteerd te zijn! Hierop een stuk autosnelweg gereden met snelheden tot km per uur. Op hoge poten de garage gebeld die beweerden dat het waarschijnlijk om een andere storing zou gaan.

Misfires zijn het ontbreken van een verbranding. Na een week van testritten en allerlei metingen nog steeds geen oplossing. Daarna zal de storing wel weer optreden! Wat kwam er uit. Voor het reinigen van de EGR kanalen moet het inlaatspruitstuk gedemonteerd worden!

Aanbevolen berichten

Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 22 reacties. IJmuiden Heb je toevallig een opel, zo ja, dan houd het in dat je op het noodsysteem rijd. Ik ben geen monteur, maar ik zou eigenlijk wel verwachten dat de auto hier enigszins zelf voor compenseert, maar ik kan me ook weer voorstellen dat het met LPG wat gevoeliger ligt.

Ik heb wie is de vriendin van thierry baudet ook een opel en op advies van de garage waar hij regelmatig is moest ik maar blijven rijden want er is niets mis.

Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Door knol26 februari in Off topic, motormanagement lampje resetten opel astra. Echter de garage heeft steeds aangegeven dat het geen kwaad kan en ik er gewoon mee motormanagement lampje resetten opel astra kon rijden. Toevallig heb ik zelf n van de weinige auto's waarbij het lampje wl voor nop brandt, dan zou het niet uit moeten maken.

Ok dat wist ik niet. Als de garantie op de reparatie van de dealer hetzelfde is, maar dat is dan ook een bekend gegeven van dat ding. Na 2 km begon de auto weer te 'bokken' en het motormanagement lampje begon snel te knipperen.

Ik rij nog met mijn eerste bobine bijna dkm. Wat kwam er uit? Na controle bleek dit niet zo te zijn en is de storing gereset.

Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Dus als ik de auto uitzet motor afzet en het raam is open gewoon dicht doen met de knop in de deur.

Dit bedrag was ondermeer zo hoog omdat ook de bougies met de bobine vervangen worden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@swaknm.com
Adverteren op de portal swaknm.com